Καλησπέρα στην ομαδα.
Να μοιραστώ μια μικρή ιστορία που βιωσα πρόσφατα.
Γνωρίζω μια κοπελα σε ενα παρτυ η οποία μου αρεσε πάρα μα πάρα πολυ οπότε αρχιζω και της πιάνω την κουβεντα. Τη βλεπω ενδιαφερεται κατευθειαν και μετα πολλα ανταλλασουμε facebook.
Και μετα απο λιγες μερες κανονιζουμε παμε συναυλια και περναμε τελεια. Συνεχιζουμε πηγαινουμε σε παρτυ αλλες τρεις φορες με παρεα αλλα οχι κοντα το ενα παρτυ με το αλλο. Λογω οικογενειακων προβλημάτων της εχει πιεσμενο χρονο.
Ωσπου ερχεται το πρωτο επισημο ραντεβου για φαγητόοο. Παμε σε μαγαζι που διαλέγει αυτη, περναμε τελεια, συνεχιζουμε για cocktail περναμε επίσης τελεια. Προτεινω σπιτι μου αλλα λεει ας παμε να πιουμε μια μπυρα καλυτερα. Και παμε ΚΑΙ για μπυρα. Φευγουμε και απο εκει και παω να την αφησω σπιτι. Οπως την αφηνω πέφτει το πρωτο φιλι και συνειδητοποιουμε οτι δε θελουμε να τελειωσει η βραδυα. Αλλα με δικη της πρωτοβουλια το τελειωνουμε εκει. Παμε σπιτι και συνεχιζουμε με μηνυματα στο Messenger και λιγο sexting και με τα πολλα δινουμε ραντεβου για την επομενη στο σπιτι μου. Τελεια λεω ! Χμμμμμ οχι και τοσο.. ξυπναω την αλλη μερα με ενα hangover τρικουβερτο. Αλλα λεω φτασαμε ως εδω και θα το χαλασω ? Depon απανωτα, νερό, ηλεκτρολυτες μπας και γινει τιποτα. Κάτι γινεται αλλα δεν επανερχομαι ποτε 100%. Της εξηγω την κατασταση στο τηλεφωνο αλλα λεω ας μη το χαλασουμε. Οποτε ερχεται στο σπιτι. Ξακιναμε με κρασι, κουνεντα, με εχει "τεντώσει" στις ερωτησεις. Μονο απο κοσκινο δεν με περασε. Απο το αν θελω οικογενεια μεχρι και το τι αποψη εχω για τη θρησκεια. Ώσπου ερχεται το sex! Οχι και το καλυτερο ever λογω hangover αλλα δεν μενει κανεις παραπονεμενος. Παμε να κοιμηθουμε και εγω δεν κοιμαμαι και πολυ καθως εχω ακομη πονοκέφαλο οποτε κοιμαμαι λιγες ωρες. Την επομενη μερα ακομη περισσότερο πονοκέφαλο. Παμε να κανουμε sex και το κεφαλι μου παει κυριολεκτικα να σπάσει. Καλυτερα να με χτυπούσαν με σφυρι ειλικρινα. Της λεω δεν την παλεύω με τίποτα πρεπει να παρω depon. Κουμπωνω δυο των 500 αλλα μέχρι να δράσουν εχει χαθει το momentum, εχει σηκωθει, εχει ντυθεί και ειναι με το κινητο στο χέρι λέγοντας "θελω να δω τις φιλες μου, εχω καιρο να τις δω". Καλα λεω αντε να σε παω σπιτι. Στο μεταξυ ειχε αφησει φαγητο απο αυτο που ειχαμε το προηγουμενο βραδυ και τη ρωταω "ποτε θα το φαμε αυτο? ". Απάντηση: "δεν ξερω ποτε θα ξαναρθω." Δεν παμε καλα σκέφτομαι. Στο δρομο για το σπιτι δεν μιλάει καθόλου. Οπως την αφηνω στο σπιτι τη ρωταω "θα βρεθουμε το βραδυ για ποτο? ". "Θα μιλησουμε και βλεπουμε" λέει. Τελικα δεν μιλησαμε.
Εμφανως δεν περασε καλα. Υποθετω οτι δεν χρειάζεται πολυ μυαλο να το καταλαβει καποιος
Το αφησα χωρις επικοινωνια κανα δυο μερες να ξεθυμανει το σκηνικο ωσπου τελικα στελνω ενα μηνυμα αρχικά τυπικο. "Καλησπέρα, πως εισαι?" Για να παρω την ΕΠΙΚΗ απαντηση: "Ψηλή, μελαχροινη με γαλανια ματια" και γελαστά emojis απο διπλα.
Πωωωωω ρε λεω. Παει αυτο ηταν. Αμα αρχισε και την ειρωνια καηκαμε.
Συνεχιζει με κατι μικρες ερωτησεις τυπου "πως ειναι το κεφαλι σου". ( Δυο μερες μετα.) Ανταλλαξαμε δυο μηνυματα και δεν ξαναμιλησαμε.
Δεν με βλέπω να την ξαναενοχλω.
Το θεμα ειναι οτι με ενδιεφερε πολυ σαν κοπελα σαν άνθρωπος κλπ. Δεν το εβλεπα μονο σεξουαλικα. Αλλα μετα απο αυτο νιωθω σαν να μην εχω μουτρα να την ξανα παρω τηλέφωνο. Κανονικα μαλλον δεν θα επρεπε να νιωθω ετσι αλλα να που νιωθω!
Και εχω φτάσει σε σημείο να εχω φάει επικό κολλημα με τον εν λόγω κυρία και να τη σκέφτομαι συνεχεια. Τόσο κολλημα που ουτε να δουλεψω δεν μπορω ωρες ωρες
Anyway...dεν ξερω αν θελώ καποια συμβουλη ή όχι. Το έγραψα κυρίως για να το μοιραστω αλλα αν θέλετε να γράψετε και κάτι θα με βοηθούσε παρα μα πάρα πολυ
Ευχαριστω εκ των προτερων!