Originally Posted by
Skiouros8
Υπέθεσα λόγω των μηνυμάτων του καλοκαιριού, επειδή από εκεί έμαθα ότι ήρθε άρα το λογικό θα ήταν να με μπλοκάρει. Αλλά μπορεί να μην διάβασε καν τα μειλ μου.
Ναι, ισως. Αυτή δεν έχει πολλούς ακόλουθους αλλα λογικα θελει , για αυτο και εχει δημοσια τα στορι της. Ο κοκορομυαλος έχει 4000 αλλά κι αυτός ακολουθεί 3500 άρα τα μισά είναι ακόλουθα με να σε ακολουθήσω. Απορώ τι του βρίσκει, ολοκληρος μαντράχαλος να ασχολείται σαν κοπελιτσα με κάτι τέτοιο. Άλλο να έκανε κάτι ενδιαφέρον, αλλά να βγαζει τη φατσαρα του κοιτώντας τον ουρανό σε διάφορες πόλεις,δεν το λες και άξιο φωτογραφικό υλικό. Τεσπα, τι να πω.
Τις τελευταίες νυχτες τη βλέπω συνέχεια στον υπνο μου. Χθες ξύπνησα καθιδρος μετά από ένα όνειρο στο οποίο κρατούσα το χέρι της. Ίσως είναι το πικ μιας αρρώστιας και μόλις τελειώσω τη νουβελα θα γιατρευτώ μια για πάντα. Φυσικά και αναλώνομαι σε σενάρια ότι πάω στη χώρα που δουλεύει, της δίνω το βιβλίο, δέχεται να πάμε για καφέ και καταλαβαίνει ότι είμαι ο άντρας της ζωής της. Αλλα ποιον κοροϊδεύω; Ανεξαρτητα απο την οποια αντιδραση θα μπορουσε να εχει σε αυτο, δεν πηγα καν να τη βρω οσο ηταν στο νησι. Θα μπορουσα να το κανω. Δεν το εκανα. Αρκεστηκα σε βλακωδη μηνυματα. Νιωθω ανεπαρκης για εκεινη. Και αλλωστε μετα απο καποια ηλικια, ισως μετα τα 35 που θα αρχισει να σπαει το προσωπο μου,νιωθω οτι δεν θα ηθελε να με αγαπησει. Προς το παρον εχω την ομορφια μου, οταν γερασω, αφου ειμαι και,κοντος,τι θα εχω; Δεν μπορώ να της προσφέρω την σταθερή ζωη που ισως ονειρεύεται μακροπροθεσμα. Και ισως κατα βαθος πιστευω οτι δεν θα μπορουσε να ειναι ευτυχισμενη μαζι μου.
Επιπλέον φοβαμαι για το βιβλιο, μήπως και το πάρει τόσο στραβά όσο τότε που μου είχε επιτεθεί, όταν είχε γίνει το θέμα στην ομάδα. Δεν ειμαι καν σίγουρος με τι όνομα θα το εκδοσω ακόμα, αν θα είναι το κανονικό μου ή ψευδώνυμο.