Εξομολογηθείτε εδώ κάτι που κάνατε και σας βαραίνει. ¨Η ένα περιστατικό που θέλετε να πείτε. Και εννοείται όχι θρησκευτικά :Ρ
Printable View
Εξομολογηθείτε εδώ κάτι που κάνατε και σας βαραίνει. ¨Η ένα περιστατικό που θέλετε να πείτε. Και εννοείται όχι θρησκευτικά :Ρ
Εγώ εξομολογούμαι ότι νευριάζω όταν απαντώ σε ένα θρεντ και δεν μου δίνει απάντηση ο θεματοθέτης.
Πριν από 4 χρόνια έπαθα το δεύτερο ψυχωσικο επεισοδιο.Ερωτευτηκα έναν άγγελο και μέσα στην παράνοια μου νόμιζα ότι κινδύνευε και εγώ έπρεπε να την σώσω.θα έδινα και την ζωη μου τότε γι αυτή τόσο μαλακας ήμουν μέχρι που τράκαρα με το αμάξι μέσα στο παραλήρημα και με μάζεψε η αστυνομία.Συνεχως την ζητούσα αλλά δεν ερχόταν παράνοια στο φουλ ένιωθα ότι μόνο αυτή μπορούσα να με βγάλει από την σσκατοζωη που έκανα.Το αποτέλεσμα ψυχιατρειο για έναν έρωτα και η ζωη μου από τότε την κάτω βόλτα.μετανιωσα για ολα αυτά αλλά ήμουν νέος.Ποναω ακόμα γι αυτο που έκανα στον εαυτό μου.
Θα σου Εξομολογηθώ όλα μου τα Μυστικά, αλλά θα Ψευδομαρτυρήσω για το Παρελθόν...
ΥΓ μήπως η αγαπητή θεματοθέτρια έχει την ευγενή καλοσύνη για αμαρτίες που εξομολογήθηκαν να δώσει άφεση (κ δεν εννοώ θρησκευτικής αντίληψης αμαρτίες-αφέσεις...)?
Το καταλαβαίνω Panos_019 κι εγώ για έναν έρωτα έγινα αλκοολική συν τα ψυχολογικά που είχα που από κατάθλιψη κατέληξα να έχω σχιζοσυναισθηματική διαταραχή.
εγω οτι ειμαι σωστη με τα οκ ατομα και πολυ εκδικητική με τα κακα ατομα .
Αρα εισαι μιση κακια μιση καλη κ δεν εχεισ προσωπικοτητα μη παρεξηγηθεισ τα ιδια λεω κ στον πατερα μου ετσι ειναι κι αυτοσ εγω ειμαι στην πιατσα 40 χρονια τουσ εχω δει ολουσ
Αντετοκουμπο οταν εχεισ τα παιδια σου κ τη γυναικα σου κ τουσ αγαπασ τα λεφτα δε σου χρειαζονται να ξερεισ αν δεν τουσ αγαπασ τοτε θεσ λεφτα
Με βαραίνουν κάποιες σεξουαλικές υποχωρήσεις που είχα κάνει χωρίς να τις θέλω πραγματικά... Με κάνουν να νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου όταν τις θυμάμαι...
Δεν το συζητάς με την ψυχίατρο σου; Δεν σε έχει βοηθήσει;
Εμένα που μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο μου είπαν ξέχνα το.
ναι ξενερα αυτο πραγματικά σα να σε αγνοεί ο αλος κι αλα-καρτ απαντα οπου ταρεσει μονο . του λες αι κι ουστ κι δε του ξανα μιλας γιατι αλληλεπίδραση αν δε εχεις με καποιον τοτε γιατι να θελει απαντησεις καποιος αν σε γραφει ? εκτος κι αν εχεις βρισει η προσβαλει ε τοτε ναι καλα κανει . αν δε του εχεις πει κατι κακο μα αντιθετος ε τοτε ιουυυυυ
Ε μα ρε κορίτσια Behappy και asperger39 τότε γιατί ανοίγουν τα θέματα τους αν δεν θέλουν συζήτηση, α; Τέλος πάντων..
ναι φιλαρακι αυτο αστα και στα γιουτουμπ τα συναντάω τα κουλα . μεμονωμένα απαντούν κάποιοι σε αυτούς που θελουν .
θέλω να χάσω κιλά και δεν μπορώ να σταματήσω τα γλυκά ή το βραδινό τσιμπολόγημα.
δεν είμαι σε επικύνδινη κατάσταση, όχι. καλά είμαι απλά εγώ λειτουργώ πιο αργά όταν είμαι παραπάνω από το κανονικό.
πιάνεται για ξομολόγηση;
Εννοείται! Δεν έχει σημασία ό,τι κι αν γράψετε, γράψ' τε τον ουρανό με αστρα αρκεί να βγεί κάτι από μέσα σας!
Εγώ φοβάμαι μην με πιάσει η αστυνομία γιατί έχω κάνει κάποια παραπτώματα και όλη μέρα είμαι μέσα στο άγχος. Παρ' όλα αυτά συνεχίζω να τα κάνω.
Οι μισοι σασ βλεπουν ωσ πουτανεσ που πρεπει να αγορασουν με κλεμμενο χρημα εν τω μεταξυ οι κοπελεσ ειναι απατεσ αυτοι ολοι ειναι το 41 τα εκατο του μητσοτακη με κλεμμενο χρημα χτιζουν ενα χαρακτηρα που δεν υπαρχει για να παντρευτουν μια που απο τισ πλαστικεσ δεν υπαρχει γτ σασ ειπαν οτι υπαρχει αγαπη ενω δεν υπαρχει
Το 60 τοισ εκατο δεν δινει φραγκο κ το 41 τοισ εκατο του λειπει μυαλο κ κλεβει χρημα κι οι κοπελεσ αναγκαστικα πουλιουνται σε οποιον δωσει τα περισσοτερα το εμποριο δουλων δε σταματησε ποτε τα ιδια γινονται κ στισ δουλειεσ αλλοι κανουν μια μαλακια κ παιρνουν λεφτα κι αλλοι γαμιουνται κ δεν τουσ πληρωνουν
Κ μεσα σε ολα αυτα πρεπει να εχεισ τουσ πολιτικουσ διπλα σου να σου λυνουν τα προβληματα αλλοι εκεινοι μυαλο κουρκουτι ολοι σασ
Εν τω μεταξυ η τηλεοραση με τα προτυπα σου λεει πωσ να εισαι για να αγορασεισ κ πωσ για να πουληθεισ και ολο αυτο το δημιουργουν οι κυβερνησεισ σε καθε κρατοσ για να ζουμε ζωη συμφωνα με τον αλλον κι οχι με το θεο αρα το παιχνιδι ειναι στημενο κι απο πριν ξεπουλημενο
Δεν υπαρχει καλοσ ανθρωποσ εν ζωη οι καλοι πεθαινουν νεοι μονο οι κακοι μενουν ειπαμε ζουμε συμφωνα με τον αλλον κι αν υπαρχει θεοσ δεν κανει τιποτα ολα εμεισ τα κανουμε
Εγω εξομολογουμαι οτι νευριαζω με οσουν με υποτιμανε και με οσους γελανε οταν ειμαι χαλια και κοροιδευουν.Οταν ειμαι χαλια νευριαζω με τον εαυτο μου που δεν αντιδραω οπως θα θελα..Οταν ειμαι λιγο καλυτερα εξομολογουμαι οτι αντιδρω βιαια.Οταν ειμαι σχετικα καλα βριζω και την κανω γιατι σιχαινομαι και οταν ειμαι καλα τους λυπαμαι λιγο.
Νευριαζω επισης με οσους υποστηριζουν τις ιδιωτικοποιησεις και αναπαραγουν το ρατσισμο, και τις κοινωνικες ανισοτητες.Και με οσους θα εκαναν σχεδον τα παντα για το συμφερον τους
Την ευχη σας γεροντισα!!
Λοιπόν εγώ εξομολογούμαι κάτι πολύ ντροπιαστικό. Όταν έγινε η πορεία για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Νίκαια, πήρα τον αδερφό μου και πήγαμε. Εγώ φόρεσα ένα τζιν, μια ροζ μπλούζα με μια μαύρη μπουτονιέρα (έχει σημασία αυτό), πάτους με φιόγκο και ο αδερφός μου φόρεσε ένα χαβανέζικο σορτσάκι, Τ-shirt και σαγιονάρες.
Κάποια στιγμή συνειδητοποιώ ότι όλοι είναι ντυμένοι στα μαύρα.... Του λέω "ρε μλκ πώς είμαστε ντυμένοι έτσι αφού είναι πορεία κηδείας κι εμείς ήρθαμε όπως μας κατέβηκε. Όλοι είναι ντυμένοι στα μαύρα λόγω πένθους εμείς πώς ήρθαμε έτσι???? Πάμε πιο μακριά θα φάμε ξύλο!" Και ενώ ψυχικά ήμασταν με πένθος εξωτερικά ήμασταν από άλλο πλανήτη σε μια πορεία πένθους :Ρ Ντροπή και αίσχος, και βλακία του εγκεφάλου φυσικά!
να σου πω, αυτό είναι σαχλαμάρες. δεν είστε υπεύθυνοι για ό,τι έγινε και ούτε υπάρχει ντρες κόουντ στις πορείες, εκτιμώ. οι πορείες είναι ένα κοινωνικό δικαίωμα και ένας τρόπος να μοιραστείς και να εκφράσεις συναισθήματα.
κι εγώ αν κατέβαινα σε πορεία θα έβαζα ό,τι είναι καθαρό και σε καλή κατάσταση. και δε με νοιάζει τίποτα, τί θα λένε οι άλλοι, να με πληγώσουν επειδή με βρίσκουν εκτός φάσης; δεν ξέρω.
εγώ δεν θυμάμαι να πήγα σε πορεία ποτέ. αυτό ίσως είναι χειρότερο.
Χαχα, πέθανα με το ντρες κόουντ. Εμένα με βαραίνουν οι κοινωνικές πορείες εν τω μεταξύ. They suck. :d
Μην τρελαινεσαι χαρλευ.Οπως τα λεει η user ειναι.Δε μετραει τι φορας,το θεμα ειναι πως νιωθεις.Και γω δεν κατεβαινω σε πορειες και νιωθω τυψεις.Οι τελευταιες που ειχα παει ηταν τοτε παντως και δε θυμαμαι τι φορουσα.Αλλα μαλλον στα μαυρα ημουν γιατι ειναι το χρωμα μου.
Γεια σου Harley, καλά σου λένε τα παιδιά, τι σημασία έχει τα ρούχα που φορούσατε, που δεν βρίσκω και τίποτα εξτριμ δηλαδή, είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν έδωσε σημασία τι χρώμα ήταν κλπ και μου ήρθε τώρα και η γνωστή φράση τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, ένεκα του thread σου μάλλον, ΧΑ χα ;)
Καλησπέρα παιδιά! Ευχαριστώ για την υποστήριξη αλλά ήταν φοβερά ντροπιαστικό ό,τι και να λέτε. ΟΛΟΙ ήταν μαυροντυμένοι. Μα πώς δεν το σκεφτήκαμε???!!! Αχ αυτά είναι ιστορία πια.
Δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο σεβασμός της οποιαδήποτε κηδείας/πένθους. Δεν θα πάω στα σαράντα της γιαγιάς μου με κόκκινα. Άρα δεν θα πάω και στη πορεία πένθους του Φύσσα με κολλητό ροζ και φιόγκους. Δεν με κατέκρινε κανείς αλλά είναι οι τύποι όπως είπα.