Ψαχνω το ξεπερνωντασ τον πανικο αν ξερει κανεις που παιζει να το βρω καλα θα ναι
γιατι μεχρι και τα ελληνικα γραμματα εχω παρει και λενε δεν κυκλοφορει πια... :(
Printable View
Ψαχνω το ξεπερνωντασ τον πανικο αν ξερει κανεις που παιζει να το βρω καλα θα ναι
γιατι μεχρι και τα ελληνικα γραμματα εχω παρει και λενε δεν κυκλοφορει πια... :(
an se voithaei kserw to agxos kai panikos tou kalpakoglou to opoio me exei vohthisei shmantika.
to agorasa apo to e-shop.exei pantws aposo thumamai kai auto pou zhtas esu!
Οντως, έχει αποσυρθεί. Βρήκα αυτό το site για σπάνια βιβλία. Μπορείς να τους ρωτήσεις αν το έχουν.
http://www.spaniavivlia.gr/contact.aspx
Επίσης μπορείς να το πάρεις απο το amazon στα αγγλικά.
http://www.amazon.co.uk/Overcoming-Panic-Derrick-Silove/dp/1854877011/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=books&qid=1253193524& amp;sr=1-5
Τέλος μπορεί να το έχει σε κάποια βιβλιοθήκη. Π.χ. εδώ http://www.nlg.gr/default4.htm. Απο ότι είδα το έχει. Απλά δε μπορείς να το αγοράσεις.
μαλλον για αμαζον
η ισως σε καμια βιβλιοθηκη αν θες να το δανειστεις απλως ?
η ισως εδω δεν ξερω νομιζω οτι πρεπει να κανεις account αλλα δεν δοκιμαζεισ?
http://books.vres.gr/book.php?book_id=68488
Αν πάντως το θέλεις στα ελληνικά, μάλλον πρέπει να το δανειστείς από κάποιον που το έχει! Είσαι Αθήνα?
yeap πειραια για ακριβεια .. Να ρωτησω melene το βιβλιο που ειπεσ το βρηκα eshop το χεις διαβασει ειναι καλο ? βοηθησε η μουφα ?
Βρηκα και ενα αλλο πανικοσ αγχοσ φοβιες....
τελικα μολις το αγορασα αυτο που ειπες melene ελπιζω να βοηθησει :)
Αν θελήσεις και το άλλο που ζητούσες αρχικά, μπορώ να βοηθήσω αν κάποια στιγμή βρεθείς κέντρο Αθήνα. Προς το παρόν καλή ανάγνωση!
να σου πω την αληθεια με βοηθησε παρα πολυ,ειδικα οι ατομικες θεραπειες..ειναι αριστουργημα αυτο το βιβλιο και ακομα καλυτερος ο επιστημονας που το εγραψε!!Quote:
Originally posted by dolce_21
τελικα μολις το αγορασα αυτο που ειπες melene ελπιζω να βοηθησει :)
καλη αναγνωση σου ευχομαι και ελπιζω να σε βοηθησει οσο βοηθησε και εμενα!!
thanks both of you :)
dolce_21 καλη αναγνωση:) ελπιζω να ναι ακρως βοηθητικο!
νομιζω θα ταν καλη ιδεα, να μας ελεγες κ εντυπώσεις αφου το διαβασεις. εχω πετυχει αρκετα μελη που ζητάνε βοηθεια μεσω καποιου βιβλιου...οποτε ισως εβρισκαν χρησιμη την αποψή σου:)
εγω ειχα διαβασει το¨\"σπαζωντας τα δεσμα της νευρωσης\"ειναι προσωπικη εμπειρια μιας κοπελας..πολυ ωραιο..τι αλλο μου προτεινεται να παρω για να βοηθηθω λιγο?
κτος απο αυτο που ανεφερα παραπανω πολυ καλο ειναι και το αγχος του david fontanaQuote:
Originally posted by ζωζα
εγω ειχα διαβασει το¨\"σπαζωντας τα δεσμα της νευρωσης\"ειναι προσωπικη εμπειρια μιας κοπελας..πολυ ωραιο..τι αλλο μου προτεινεται να παρω για να βοηθηθω λιγο?
νομιζω το βιβλιαρακι ειναι καλο... μεχρι τωρα .. βεβαβαι τα τεστακια που εχει ποιος θα τα δει να μου πει? χαχαχα
dolce_21, πως τα πας με το βιβλίο;
Σε βοήθησε καθόλου ως τώρα;
Εγώ δεν στάθηκα τυχερός.
Ξεποδαριάστηκα σήμερα σ\'όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία της Αθήνας για να το βρω και δεν είχα καμία επιτυχία.
Ακόμη και στο βιβλιοπωλείο της εκδοτικής δεν το είχαν...
Το παράγγειλα τελικά απ\'το e-shop... και βλέπουμε...
antoni nomizo to biblio tha se boithisi arketa... an to diabaseis kala... kai kanei kai oti leei :)
Για να δούμε...
Μέχρι στιγμής έριξα μια ματιά στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο του Joe Barry: \"Panic Away Program\".
Αναφέρει πως οι πρακτικές του είναι δοκιμασμένες και επιτυχείς, αλλά δεν μπορώ να τις χαρακτηρίσω σαν την καλύτερη επιλογή....
Τζίφος, dolce_21
Ούτε στο e-shop το έχουν (καταργήθηκε η παραγγελία μου λόγω εξαντλήσεως απ\'την εκδοτική...)
:(
μιλαμε για το ιδιο βιβλιο που πηρα? το ανγχοσ και πανικος ? αυτο το βρηκα σε ενα βιβλιοπωλειο στο χαλανδρι...
Ναι, dolce, σ\'αυτό αναφέρομαι...
Δυστυχώς, στο κέντρο δεν μπόρεσα να το βρω (ούτε και στην εκδοτική...)
Αν το πετύχεις πουθενά και το πάρει το μάτι σου, μπορείς να μου στείλεις μια ειδοποίηση;
Θα ψάξω και σε μερικά συνοικιακά βιβλιοπωλεία μπας και βρεθεί κάτι...
loipon pare til 2106800644 kai pes mou an to xei :)
agxos kai panikos legete to biblio
Θα τους πάρω αύριο ένα τηλεφωνάκι για να μάθω.
Ευχαριστώ πολύ dolce!
;-)
ok to brikes?
Δυστυχώς, dolce, δεν το είχαν ούτε εκεί...
Προσπάθησα σε μερικά βιβλιοπωλεία (μέσω internet και τηλεφώνου) αλλά σε κανένα δε το βρήκα...
Ξεκίνησα να διαβάζω το \"Don\'t Panic\" του Reid Wilson, Ph.D. (αρκετά ενδιαφέρον...)
Θα ξαναπροσπαθήσω μπας και το πετύχω πουθενά... ή αν ξανακυκλοφορήσει απ\'την εκδοτική...
:(
Για όποιον/α ενδιαφέρεται για το βιβλίο \"Ξεπερνώντας τον Πανικό\", γνωστοποιώ ότι επανακυκλοφόρησε αναθεωρημένο στην τρίτη του έκδοση.
Περισσότερες πληροφορίες στις εκδόσεις \"Ελληνικά Γράμματα\".
Τηλ. 2103302033
;)
Δείτε το βιβλίο εδώ.
logika idio me to agxos kai panikos ine afou o idios to grafei...
Όχι δεν είναι το ίδιο, ούτε ο ίδιος συγγραφέας. Το \'Ξεπερνώντας τον πανικό\' είναι μετάφραση ξενόγλωσσου κειμένου, ενώ το \'Άγχος & Πανικός\' έλληνα συγγραφέα.
a nai ? nomiza eida oti to bgazei o thomas kalpakoglouy kai auto a okkk
to xei diabasei kanei einai kalo?
χμ ναι, ο καλπάκογλου έχει λέει την \'επιμέλεια\' της έκδοσης. Αυτό είναι μια πρωτότυπη μέθοδος να παίρνει κανείς λίγη \'δόξα\', χωρίς να έχει πράγματι συμβάλλει στη συγγραφή ενός βιβλίου! :) :)
Το \'Ξεπερνώντας τον πανικό\' είναι ένα κατανοητό καλά δομημένο κείμενο, πολύ πιο ξεκάθαρα εστιασμένο σε τεχνικά θέματα - γνωστικοσυμπεριφοριστικές μεθόδους και κατά τη γνώμη μου είναι πιο αποτελεσματικό σαν βιβλίο αυτοβοήθειας, ενώ το άλλο είναι περισσότερο ενημερωτικό. Αλλά βέβαια ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις.
O Θωμάς Καλπάκογλου δεν ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου, αλλά είχε κάνει την επιμέλεια στις προηγούμενες εκδόσεις. Το μόνο δικό του βιβλίο που έβγαλε ήταν το \"Άγχος και Πανικός\". Και σ\'αυτή την τρίτη -και αναθεωρημένη- έκδοση του βιβλίου έχει την επιστημονική επιμέλεια.
Το αγόρασα μόλις σήμερα και μόλις τελειώσω το \"Don\'t Panic\" του Raid Wilson PhD, θα ξεκινήσω το διάβασμα..
Από ένα γρήγορο ξεφύλλισμα του βιβλίου... βλέπω πως μας περιμένουν πολλές ασκήσεις...
Marina, βοηθήθηκες καθόλου απ\'το βιβλίο... ή απλά έγινες λιγάκι πιο ενημερωμένη στο θέμα;
Εγώ Αντώνη το είχα διαβάσει λόγω επαγγέλματος και μου φάνηκε αξιόλογο και επί της ουσίας, χωρίς εντυπωσιασμούς και υπεραπλουστεύσεις. Από τους ανθρώπους που το έχουν χρησιμοποιήσει για αυτοβοήθεια έχω ακούσει γενικά θετικά σχόλια, αλλά μιας και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μπορεί για κάποιους να είναι πολύ βοηθητικό, για άλλους απλά χρήσιμο και για άλλους αδιάφορο. Για παράδειγμα, μια συγγενής μου που το είχε διαβάσει και εφαρμόσει, ένιωσε πως ήταν αυτό ακριβώς που έκανε τη διαφορά και όντως χρόνια τώρα είναι αρκετά καλά χωρίς άλλη θεραπεία, αλλά ίσως είχε και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βοηθηθεί, την κατάλληλη στιγμή, τον τρόπο σκέψης κλπ. Άλλοι πάλι μπορεί να του ρίξουν μια ματιά και να το ξαναφήσουν στο ράφι. Μια δοκιμή θα δείξει και νομίζω αξίζει.
μαρινα το βιβλιο αυτο ξεπερνωντας τον πανικο το πουλανε παντου?σε ολα τα βιβλιοπωλια?η θα πρεπει να το παραγγειλω μεσω ιντερνετ
Ναι δεν νομίζω να υπάρχει δυσκολία σε κεντρικά βιβλιοπωλεία.
ευχαριστω:):):):):):):)
Μαρίνα, έχεις απόλυτο δίκιο για όσα γράφεις για το βιβλίο. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες και συγκυρίες για να μπορέσει ένα βιβλίο να βοηθήσει κάποιον. Φυσικά, κανένα βιβλίο δεν διαθέτει αυτό το μαγικό χάπι για να μπορέσει κάποιος να πει αντίο στα προβλήματα του και σίγουρα θα πρέπει να έχει ορθή και ανοιχτή σκέψη, να μπορέσει να απορροφήσει την έννοια και τον ορισμό του πανικού (το πρώτο και ουσιαστικό μέρος του βιβλίου), προτού περάσει στις ασκήσεις του δεύτερου μέρους...
Polina, μπορείς να το βρεις σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Αν δυσκολευτείς κάπου, μπορείς να επικοινωνήσεις με τα \"Ελληνικά Γράμματα\":
http://www.ellinikagrammata.gr/
καλησπερα σας και συγγνωμη που εισεβαλα στην παρεα σας!
θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το βιβλιο.
σε οσα βιβλιοπωλεια εχω ρωτησει μου λενε οτι δεν εχουν τελικα αποθεμα κι οτι εχει εξαντληθει απο τον εκδοτη(ΥΨΙΛΟΝ). εχω τηλεφωνησει σε τουλαχιστον δεκα second-hand βιβλιοπωλεια και δεν το ειχε κανενα.αν ξερει κανεις λοιπον κατι πιο συγκεκριμενο, ή καποιον που να το εχει και να μην το εχει εκτιμησει, κατι παραπανω τουλαχιστον, θα ηταν μεγαλη βοηθεια...
ευχαριστω
http://www.amazon.com/Elogio-Sombra-.../dp/9500416271
Φανταζομαι το θες στα ισπανικα ε? Δεν δινεις και πολλες πληροφοριες.
Βασικα εκανα αντιγραφη-επικολληση το τιτλο στο google και αμεσως το εβγαλε...δεν καταλαβαινω το νοημα μερικων ερωτησεων...
χμ για να θες εκδοσεις υψιλον μαλλον ελληνικα το θες...για κοιτα εδω
http://www.bibliopolio.gr/Το-εγκώμιο...�-p-22712.html
και γιατι δε ρωτας κατευθειαν στον εκδοτικο οικο?