Originally Posted by
TSAKALI APO TA_LIDL
Εχουμε μιλησει και φωτογραφιες εχουμε ανταλλαξει...το κουλο ξερεις ποιο ειναι...την ημερα που τον μπλόκαρα επιτηδες να δω τι θα κάνει οταν του είπα δεν γίνεται να μην εχεις χρόνο έστω για ενα καφε...ηξερε το προγραμμα μου και την περιοη που μενβ και πηγε και μου αφησε λουλουδια και ενα γλειφιτζουρι και μου ειπε πως και καλα δεν μπορουσε να με περιμενει αλλο ενω ειχα πει πως ηταν δυσκολη μερα στο γραφειο και τωρα μου το κοπαναει ενω δεν ειχαμε πει πως θα βρεθουμε τη συγκεκριμενη μερα...επεσα στη παγιδα πηγα στη περιοχη που μενει...μου εριξε ακυρο και μου ειπε θα βρεθουμε οπως ειπαμε μεσα σεπτεμβρη...ο ψυχολογος μου,μου λεει να μην ασχοληθω αλλο...αλλα τα υπολλειματα της συνεξαρτησης μου,με τραβουν εκει,ειναι ωραιος τυπος ομως δεν λεει φαμφαρες..και το κυριοτερο που με γοητευσε ειναι στην μεχρι τωρα επικοινωνια μας...ειπε κατι που συνηθιζω να λεω και εγω..πως το μεγαλυτερο προβλημα ολων των σχεσεων ειναι ποιος θα καταπατησει το δικαιωμα του αλλου..και νομιζω μου δειχνει πως εχει κανει δουλιτσα με τον εαυτο του