Ενα θρεντ που ελειπε!
Επιτελους εδω μπορουμε αμφοτεροι που θελουμε να ξεμαλλιαστούμε και να ξεκατινιαστουμε, να το κανουμε εδω χωρις φοβο και παθος.
Προς το παρον τρεχει,
Remedy vs panikoula.
Παμε,
Printable View
Ενα θρεντ που ελειπε!
Επιτελους εδω μπορουμε αμφοτεροι που θελουμε να ξεμαλλιαστούμε και να ξεκατινιαστουμε, να το κανουμε εδω χωρις φοβο και παθος.
Προς το παρον τρεχει,
Remedy vs panikoula.
Παμε,
ναι εδω εινα καλυτερα.
που ειχα μινει?ααα ναι.εισαι μια γρια κακιασμενη λολ:P:P
Που εισαι ρε sabb να δεις τα χαλια μας!!!!Quote:
Originally posted by krino
Ενα θρεντ που ελειπε!
Προς το παρον τρεχει,
Remedy vs panikoula.
Παμε,
Εκανες τοσο κοπο ρε κρινο και οπως βλεπεις η ψυχικη ηρεμια του κηπ ειναι σε καλα χερια............!!!!
γιατι λες την ρεμ κακιασμενη, επειδη λεει τα πραγματα με το ονομα τους; συγνωμη, δεν εχω παρακολουθησει τα τρεχοντα, αλλα εχω ενα παραπονο, δεν με παιξατε αρκετα..
χθες φτιαξαμε το παιχνιδι τωρα το θημηθηκες?ααχαχ.
αχαχαχα... εχθες δεν ημουν μεσα...
ναι λειτουργω με χρονοκαθυστερηση, ειναι για λογους ασφαλειας
μα να μην με γνωρισετε..
αλλα κ παλι δεν με παιζετε, εδω στην αρενα θα γραψω τα παραπονα μου
panikoula, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί!
ελα σε παιζουμε μαρακι.αλλαξε παλι νιψκ και παμε.λολ.
λοιπον εχω μια προταση/κα8ε βραδι στης 10 8α αλαζουμε νικ και θα κανουμε πλακες.δεν μας λενε τπτ αν αυτο μας δινει χαρα.σαιτ ψυχολογιας ειναι εξαλου.
σαν τη χθεσινή σου πλάκα πανικούλα?που γελάσαμε όλοι!
παραπονιαρικο στρουμφακι!!!λολ:cool:
χεχεχε... επαιξα τωρα.. με ειπες παραπονιαρικο στρουμφακι.. αυτο αρκει... χεχε.. δεν υπηρχε παραπονιαρης στον κοσμο των στρουμφ, αρα την δικαιουμαι την θεση.. χεχεχε.. thanks
:):):):)υπαρχει γκρινιαρης νομιζω λολ
γιατί δεν απαντάς?
λλλλλλλλλλλλλλλααλαλαλαλα λαλ λολολολο τραλαλαλλαλακι!!!
εγω να απαντησω αρκτος;;; χμμμ... με ρωτησες κατι;;; ιχ! δεν θυμαμαι.. αλλος ο γκρινιαρης κ αλλος ο παραπονιαρης, κατοχυρωσα την θεση ειπαμε, χεχε...
Παράθεση:
Originally posted by panikoula
συνφονω με την φυση και επαυξανω κιολας.
πραγματι η Θεοφανια ειναι πολυ αποτομη και σκατοψυχη.λυπαμαι:(
φυση εχεις υ2υ.ειδες χθες που μπηκε με αλλον νικ και με κοροιδευε η γεροντολορη με τα ορθογραφηκα μου λαθη?νομιζα πως ηταν η ρεμ οχι οτι διαφερει και αυτη,τα ιδια μπαζα ειναι και 2 γεροντοκορες π δεν εχουν να κανουν αλλη δουλεια.λολ και ξανα λοοοοοοοοοοοοοολ ααχαχαχχαχααχαχ
ενώ εσύ που μπήκες με άλλο νικ τι έλεγες για τον ευατό σου?μ΄αρέσει που η ρεμ ήθελε να το καταγγείλει και για ευχαριστώ της φαίρεσαι έτσι.έπρεπε να ντρέπεσαι.
Quote:
Originally posted by mstrouf
εγω να απαντησω αρκτος;;; χμμμ... με ρωτησες κατι;;; ιχ! δεν θυμαμαι.. αλλος ο γκρινιαρης κ αλλος ο παραπονιαρης, κατοχυρωσα την θεση ειπαμε, χεχε...
όχι, εσύ.
Arktos, εσύ δεν είσαι, που μόλις με σκυλόβρισε η Ρέμεντυ στο θέμα bullying, σελ 35, με τρόπο απαράδεκτο στα χρονικά του φόρουμ, και ποινικά κολάσιμο, εσύ δεν είσαι λοιπόν που βγήκες και της είπες ότι είναι από τα πιο αξιόλογα άτομα του φόρουμ? Μόνο ένα μεγάλο μπράβο που δεν της είχες πει. Επιλεκτική είναι η ψυχοπόνια σου, υποστηρίζεις μόνο τη Ρέμεντυ εδώ όταν στεναχωριέται? Η δικηγόρος της?
τραλαλαλα τραλαλι λαλακι αχαχ
τραλαλο!!:cool:
η δικηγορος του διαολου(ρεμ) μαλλον.αχαχαχχχ.το προσεξα και εγω.μην σου πω οτι ειναι η ιδια η ρεμ με αλλο παρατσουκλι.κατ τα αλλα τηρει τους κανονες του φορουμ.
Και γιατι να μην της το πει η αρκτος αυτο, νατουρ? Αληθεια ειναι.
Ενας λογος παραπανω να μην καθεται να σκαει με περιπτωσεις σαν τη δικη σου. Και δικη μου αποψη αυτο.
μπα δε νομιζω κοριτσια μαλλον λαθος κανετε
Τσίρκο. χαχαχα. δίκιο έχει ο πάνος. τσίρκο η ελλάς.
Οπα. πάλι με θυμήθηκες... Τι νταλκάς και αυτός....Quote:
Originally posted by oboro
Και γιατι να μην της το πει η αρκτος αυτο, νατουρ? Αληθεια ειναι.
Ενας λογος παραπανω να μην καθεται να σκαει με περιπτωσεις σαν τη δικη σου. Και δικη μου αποψη αυτο.
Βαυκαλιζεσαι, ως συνηθως. :)
διαβαζω το θεμα \"Ενα καλό για κάθε συμφορουμίτη\" και αυτο και αναρωτιεμαι,ειστε τα ιδια ατομα;
αχαααααααααααααααα! Να σαι καλά ομπ. Πολύ καλό...Quote:
Quote:
Originally posted by nature
Arktos, εσύ δεν είσαι, που μόλις με σκυλόβρισε η Ρέμεντυ στο θέμα bullying, σελ 35, με τρόπο απαράδεκτο στα χρονικά του φόρουμ, και ποινικά κολάσιμο, εσύ δεν είσαι λοιπόν που βγήκες και της είπες ότι είναι από τα πιο αξιόλογα άτομα του φόρουμ? Μόνο ένα μεγάλο μπράβο που δεν της είχες πει. Επιλεκτική είναι η ψυχοπόνια σου, υποστηρίζεις μόνο τη Ρέμεντυ εδώ όταν στεναχωριέται? Η δικηγόρος της?
αυτό που παρατηρώ πάντως είναι πως πανικούλα αδυνατεί να απαντήσει και χρειάζεται βοήθεια.εγώ δεν κατάλαβα εσύ τι παριστάνεις?έπαιζες στο παιχνίδι χθες?επιλεκτική είναι η δική σου ψυχοπόνια εδώ μέσα.
Οι πράξεις σου μιλάνε από μόνες σου. Δες τα ποστ σου και μέτρα. Δεν ασχολείσαι και με κανέναν άλλον. Από τη μέρα που μπήκες μέχρι σήμερα, αν έχεις την υπομονή να μετρήσεις θα δεις ότι αναφέρεσαι σε Nature ή νατουρ πιο πολλές φορές από κάθε άλλον.
Ετσι και αλλιως δεν είμαι εγώ, είναι η εικονική εικόνα μου, αλλά, μου κάνει πια εντύπωση. Ελεος.
Παιδια ηταν τοσο κακογουστο το αστειο της πανικουλας μεχρι το σημειο που σκυλοβρισε? Γιατι νομιζω οι περισσοτεροι και ο κηπ το εβλεπαν σαν πετυχημενο μεχρι που εγινε το επιμαχο ποστ... Αλλα εχω την αισθηση οτι εσεις που προσβληθηκατε περισσοτερο το ειχατε βρει απαραδεκτο απο την αρχη... arktos ισχυει και για σενα αυτο?
Προσωπικα οταν ειδα οτι ο κηπ δεν επηρεαζοταν αρνητικα, αρχισα και να γελαω με το αστειο... Και αργοτερα ανησυχουσα μηπως το χυδαιο ποστ ειχε ταραξει τον κηπ με οποιονδηποτε τροπο... Κι εγω μετα το αφησα. Οκ δεν ειδα το εν λογω ποστ αλλα ισχυει και η ερωτηση που εκανα πριν.
Quote:
Οι πράξεις σου μιλάνε από μόνες σου. Δες τα ποστ σου και μέτρα. Δεν ασχολείσαι και με κανέναν άλλον. Από τη μέρα που μπήκες μέχρι σήμερα, αν έχεις την υπομονή να μετρήσεις θα δεις ότι αναφέρεσαι σε Nature ή νατουρ πιο πολλές φορές από κάθε άλλον.
Ετσι και αλλιως δεν είμαι εγώ, είναι η εικονική εικόνα μου, αλλά, μου κάνει πια εντύπωση. Ελεος.
σε ποιον απευθύνεσαι?
απαπα!!!Quote:
Originally posted by arktos
Παράθεση:
φυση εχεις υ2υ.ειδες χθες που μπηκε με αλλον νικ και με κοροιδευε η γεροντολορη με τα ορθογραφηκα μου λαθη?νομιζα πως ηταν η ρεμ οχι οτι διαφερει και αυτη,τα ιδια μπαζα ειναι και 2 γεροντοκορες π δεν εχουν να κανουν αλλη δουλεια.λολ και ξανα λοοοοοοοοοοοοοολ ααχαχαχχαχααχαχ
ενώ εσύ που μπήκες με άλλο νικ τι έλεγες για τον ευατό σου?μ΄αρέσει που η ρεμ ήθελε να το καταγγείλει και για ευχαριστώ της φαίρεσαι έτσι.έπρεπε να ντρέπεσαι.
ρε.. τι σας φταινε τα κοριτσια; η ευθυτητα τους ενοχλει; η οπτικη τους μηπως;
το παιχνιδι ειχε γελιο.. ελατε βρε καλα μου, μην τσακωνεστε κ μην λογοφερνετε, δεν υπαρχει λογος, κανεις δεν θα βγει κερδισμενος απ ολα αυτα, μονο καποιοι θα στεναχωρηθουν παραπανω απο καποιους αλλους, κουλαρετε, υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη απο το να ακονιζετε μαχαιρια κ συμπεριφορες
Οπα, να και τα μπούλλια. Τα παλιοφιλαράκια.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
αχαααααααααααααααα! Να σαι καλά ομπ. Πολύ καλό...Quote:
Οπως πάντα η γνωστή θεοφανία. Με κυνηγάει ο ομπορο, χωρίς να του έχω απευθύνει το λόγο, με χλευάζει, και μπαίνει όλο χαρά η Θεοφανία, να μοιραστεί την ηδονή του.
Σαν μαϊντανός.....
Τι καλός άνθρωπος!! Θεοφανία είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καλός σαμαρείτης....
Περα απο τελειως ανακριβες, ειναι και προβολη αυτο αφου εσυ δεν κανεις τιποτε αλλο απ΄το να το παιζεις εικονικη καθηγητρια και να αναζοπυρωνεις διαμαχες, τοποθετοντας τον εαυτο σου σε ιδανικη θεση για το κλαψιμο που παντα ακολουθει. Θυματοποιημενη μου εσυυυυυυ....Quote:
Lol... εικονική εικόνα? Μηχανιστικη αποδοση του αγγλικου \"virtual image\" ειναι αυτό? \'Η μεταφορικο σχημα για την πολλαπλή υποκρισία που σε διακρίνει?Quote:
μπα εμενα εννοουσε arktos. α, την ερωτηση μου προς εσενα την ειδες? εμεινε στο τελος της προηγουμενης σελιδας...
λαθη ειμαστε ανθρωπους καναμε φυση....
αλλα ποτε δεν ειναι αργα....
Quote:
Παιδια ηταν τοσο κακογουστο το αστειο πανικουλας της μεχρι το σημειο που σκυλοβρισε? Γιατι νομιζω οι περισσοτεροι και ο κηπ το εβλεπαν σαν πετυχημενο μεχρι που εγινε το επιμαχο ποστ... Αλλα εχω την αισθηση οτι εσεις που προσβληθηκατε περισσοτερο το ειχατε βρει απαραδεκτο απο την αρχη... arktos ισχυει και για σενα αυτο?
Προσωπικα οταν ειδα οτι ο κηπ δεν επηρεαζοταν αρνητικα, αρχισα και να γελαω με το αστειο... Και αργοτερα ανησυχουσα μηπως το χυδαιο ποστ ειχε ταραξει τον κηπ με οποιονδηποτε τροπο... Κι εγω μετα το αφησα. Οκ δεν ειδα το εν λογω ποστ αλλα ισχυει και η ερωτηση που εκανα πριν.
θα πω μόνο αυτό.η πανικούλα δεν σέβεται ούτε τον ευατό της!
ο κεεπ μαλιστα χθες μου ειπε 2 φορες οτι αν ειμουν εγω και με αποκαλεσε 2 φορες κουκλα δεν τον νοιαζει.δεν τον πειραξε καθολου.εσας τι σας κοφτει?στα παλια μου τα παουτσια τι λες αρκτος.λαλαλαλαλ λολολ
Quote:
Originally posted by mstrouf
απαπα!!!Quote:
Originally posted by arktos
Παράθεση:
ρε.. τι σας φταινε τα κοριτσια; η ευθυτητα τους ενοχλει; η οπτικη τους μηπως;
το παιχνιδι ειχε γελιο.. ελατε βρε καλα μου, μην τσακωνεστε κ μην λογοφερνετε, δεν υπαρχει λογος, κανεις δεν θα βγει κερδισμενος απ ολα αυτα, μονο καποιοι θα στεναχωρηθουν παραπανω απο καποιους αλλους, κουλαρετε, υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη απο το να ακονιζετε μαχαιρια κ συμπεριφορες
όχι, στρουμφάκι!αν ήθελα να ακούσω για πέη που εισχωρούν από το πρωκτό και βγαίνουν από το στόμα, θα έβλεπα τσόντα.κατάλαβες?
πανικουλα στη Θεοφανια γιατι μιλησες ετσι? Απο οσο ξερω τοσο καιρο μονο στηριξη σου εχει δειξει... Ετσι το ανταποδιδεις? Μεσα σου δε λυπασαι καθολου?