Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς από εσάς ημικρανική αύρα? Τι σας έχει πει ο γιατρός σας? Έχω αγχωθει πολύ για αυτό το θέμα
Printable View
Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς από εσάς ημικρανική αύρα? Τι σας έχει πει ο γιατρός σας? Έχω αγχωθει πολύ για αυτό το θέμα
Είναι κανείς εδώ?
Όχι η ημικρανικη αυρα είναι οπτική διαταραχή που έπειτα από αυτό ακολουθήτε έντονη ημικρανία...είναι πολύ τρομακτικό..φοβάμαι όλη την ώρα μην το ξανά πάθω....
Καλημέρα. Πώς είσαι σήμερα; Η μικρή;
Καλημέρα...έτσι και έτσι είμαι...τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχω μια έντονη έξαρση στις σωματικές ενοχλήσεις μου...από το ένα μεταπηδαει σε κάτι άλλο..από χθες έχω ενοχλήσεις στην καρδιά ,σαν με κάιει σαν να μου κόβεται ο παλμός και η ανάσα....και δυσφορία γενικότερα αίσθηση δύσπνοιας και λυποθυμιας...εσύ πως είσαι?
Η μικρή είναι καλά
Δεν έγινε κάτι όχι.απλως έχω μονίμως σωματικές ενοχλήσεις που με αγχωνουν ότι έχω κάτι σοβαρό.εχω τώρα πόσες μέρες όλη την ώρα θέλω ν παίρνω βαθιά ανάσα τι είναι αυτό.?? Μα όλη μέρα όμως...φυσάω ξεφυσαω....δεν θέλω να πάρω σβαρνα όλους τους γιατρούς παλι
Απόψε δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα.δεν ξέρω γιατί .δεν νιώθω καλά..νιώθω κάπως περίεργα..είναι κανείς εδώ?
Σήμερα ήμουν σχετικά καλά όλη την μέρα.. αλλά τώρα αρχίζει και με πιάνει ένα άγχος...και φοβία ότι θα πάθω κάτι ή ότι θα με πειράξει ημικρανίκη αύρα.... προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά αυτή τη στιγμή είναι όλο πολύ έντονο..είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε?
Είναι κανείς εδώ? Πρέπει να πάω κάπου και δεν νιωθω καλά νιώθω άγχος,έχω σωματικές ενοχλήσεις και ανησυχω μην πάθω πάλι ημικρανικη αυρα...είναι κανείς εδώ?
Είναι κάποιος εδώ να μιλήσω? Δεν είμαι καλα
Νιώθω αδυναμία στα πόδια μου...με είχε ξαναπιάσει προχθές αυτό το αίσθημα αλλά μου είχε περάσει
Τώρα το ξανάεπαθα και έχω αγχωθει πολύ ότι έχω εγκεφαλικό μέχρι σκλήρυνση κατά πλάκας...φοβάμαι πολύ ...αυτή τη περίοδο περνάω ένα συμβάν που με έχει στρεσσαρει πολύ...είναι κανεις εδώ?
Καλησπέρα είναι κανείς εδώ? Είναι επείγον....έχω ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή το οποίο είναι υγείας...και με έχει στρεσσαρει πολύ...φοβάμαι πολύ
Γεια σου. Καλημέρα. Πώς είσαι;
Καλημέρα...είμαι έτσι και έτσι...νιώθω ότι δεν θα βγω ποτέ από τα προβλήματα μου
Είναι κανείς εδώ? Είμαι χάλια...
Καλησπέρα noname. Παθαίνεις μήπως κρίσεις άγχους γενικότερα; Αυτά που περιγράφεις μου θυμίζουν περιόδους που είχα έντονο στρες. Υπέφερα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ένιωθα ότι παραλυω. Κάνεις ψυχοθεραπεία;
Καλησπέρα Ρένια...παθαίνω κρίσεις άγχους ..αλλά το θέμα είναι ότι με βρίσκουν και υπαρκτά προβλήματα υγείας όλο αυτόν τον καιρό πέρα από άγχος και ψυχοσωματικά παθαίνω και θέματα υγείας....δεν μπορώ άλλο ...έχω κουραστεί και σωματικά και ψυχικά....
Η αλήθεια είναι ότι βλέπω πολλά κοινά μου σε σένα, έχω περάσει κ εγώ από αυτή τη φάση και κάποιες φορές συμβαίνει ακόμη. Επειδή μαζί δεν έχουμε μιλήσει ξανά από όσο θυμάμαι, κάνεις κάτι για την ψυχική σου υγεία;
Αν εννοείς αν πάω σε ψυχολόγο,όχι ακόμη δεν πηγαίνω...ούτε παίρνω κάποιο φάρμακο...αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ζω όσο το δυνατόν "καλύτερα μπορώ" με όσα με έχουν βρει...είναι πολύ δύσκολο γαιτι είμαι πολλά χρόνια έτσι... βέβαια μέσα σε αυτά τα χρόνια υπήρχαν και καλές στιγμές...τώρα τελευταία με βρίσκουν μονίμως προβλήματα υγείας συν το άγχος...έχω κουραστεί και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα ταλαιπωρηθω..πχ αυτές τις μέρες έχω πάθει στα ξαφνικά ένα θέμα υγειας που με ταλαιπωρεί απίστευτα....κάνω υπομονή....
Μοιάζουμε πολύ. Το σώμα μας, μας ακούει. Το έχω νιώσει στο πετσί μου που λένε αυτό.. όταν δεν κάνουμε μόνοι μας κάτι να ηρεμήσουμε, αναλαμβάνει το σώμα να μας πει στοπ, ως εδώ είσαι. Το θέμα είναι κατά πόσο τα καταφέρνουμε...
Σόφη πολύ ταλαιπωρία...δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ότι συνέχεια έχω προβλήματα υγείας που μου δημιουργουν άγχος με την σειρά τους...έχω πέσει πολύ σωματικά...δεν έχω κουράγιο να σταθώ όρθια με τόσες ενοχλήσεις,αυτές τις μέρες έχω πάλι πονοκεφάλους ζαλάδες ....δεν ξέρω τι να κάνω...θέλω να νιώσω λίγο καιρό ηρεμία και να μην έχω ενοχλήσεις στο σώμα μου.αλλα μου φενεται δεν θα γίνει ποτέ αυτο
Καλημέρα σε όλους ελπίζω να είστε καλά....εγώ δεν είμαι καλά,αισθάνομαι από εχθές δύσπνοια έντονη σαν βάρος στο στήθος και φτερούγισμα στην καρδιά....επίσης είχα λίγο βραχνάδα το πρωί..ίσως καμία ίωση... αλλά με αγχωνει ότι έχω δύσπνοια...το οξυμετρο μου γράφει 99 οξυγόνο.... οπότε δεν ξέρω αν όντως έχω δύσπνοια ή είναι ψυχοσωματικο....είμαι πολύ αγχωμενη αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το διαχειριστώ...είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε?
είμαι εγώ ! μπορείς να στείλεις εδώ σε ανάρτηση αν θέλεις να μιλήσουμε :-)
μήπως έχεις πάθει κρίση πανικού ? δεν είμαι ειδικός, αν νιώθεις ακόμα έντονη δύσπνοια πήγαινε σε κάποιο νοσοκομείο. Τώρα αυτό που γράφεις για την ημικρανική αύρα δημιουργείται απο το άγχος. Λογικά θα στο είπε και ο γιατρος σου αυτό, για την ημικρανική αύρα στο είπε γιατρός ή το συμπέρανες απο το ιντερνετ ?
Μερικές φορές με πιάνει ένα πράγμα...νιώθω στο στήθος μπροστά σαν να μου κόβεται η ανάσα εσωτερικά...σαν την αίσθηση περίπου που νιώθουμε όταν θέλουμε να κλάψουμε ....πφφφφ δεν ξέρω αν είναι κάτι παθολογικό ή ψυχοσωματικο....γενικά έχω κάνει άπειρες εξετάσεις στην ζωή μου....αυτή η αίσθηση δεν ξέρω τι είναι....αυτή τη στιγμή είμαι κατά αγχωμενη ζαλίζομαι και νιώθω δύσπνοια πόνο στην κοιλια....δεν ξέρω τι να κάνω να ηρεμήσω
Πολλά απ' αυτά που περιγράφεις τα έχω πάθει κ τα παθαίνω ακόμη ! Νομίζω πως θα σ βοηθούσε πολύ η έναρξη ψυχοθεραπείας! Γιατί το τρεναρεις;
Έχω ολακωμα στο στέρνο κ αίσθηση δύσπνοιας μήνες ατέλειωτους
Μετράω κ εγώ το οξυγόνο κ δείχνει 99 κ φυσιολογικούς παλμούς παρότι νιώθω ταχυκαρδία
Τι προβλήματα υγείας έχεις; Τα πραγματικά εννοώ όχι τα ψυχοσωματικά
Ημικρανίες,κάποια θέματα με την κοιλιά μου και κάθε φορά εμφανίζεται κάτι άλλο..περνάει κάτι και μετά εμφανίζεται κάτι άλλο...σήμερα νιώθω λες και με πιάνεται η καρδιά σαν πιάσιμο πόνος....φοβάμαι ότι έχω έμφραγμα τώρα...έχω πεθάνει στον φόβο με έπιασε πλήρης πανικός
Φοβισμένη εισαι εδώ?
Να σου κάτι; Με πλήρη ενσυναίσθηση γιατί "πάσχω" απ' την ίδια ασθένεια
Το σώμα σου ψάχνει διαρκώς κάτι να απασχολείται
Κ σ εμένα το ίδιο συμβαίνει
Περνάει το ένα κ αρχίζει το άλλο
Σχεδόν καθημερινά
Κάθε βδομάδα έχω από έναν Καρκίνο η κάποιο αυτοάνοσο
Τελικά δν έχω τίποτε
Ελεγμένα όλα κ είναι όλα καθαρά
Δν είναι ψέμα ότι έχεις ενοχλήσεις ξ πόνους
Δεν τα φαντάζεσαι
Απλώς δν προέρχονται από παθολογικά αίτια !
Θεωρώ ότι έχεις σωματοποιησει το στρες σου ,τις ανασφάλειες σου; Κάτι που δν μπορείς να εκφράσεις ;κάτι που σ βασανίζει κ το θάβεις;;; Ή ίσως δν το έχεις βρει ακόμη;
Δίκιο έχεις σε αυτά που λες φοβισμένη.... αλλά δυστυχώς είναι τόσο ακραία δύσκολο να είμαι καλά με όλα αυτά που παθαίνω....ας πούμε σήμερα έχω μια περίεργη αίσθηση σαν ταχυπαλμια ζάλη ναυτία βουητό στα αυτιά με πονάει η κοιλιά μου για διάρροια από το στρες...φοβάμαι ότι θα πάθω το χειρότερο....είναι πολύ δύσκολο.θελω να κλάψω αλλά δεν έχω ούτε το χρόνο να κλάψω γιατι η καθημερινότητα μου είναι απαιτητική και δεν έχω χρόνο να χαλαρώσω ...είσαι εδώ ?
Πάρα πολλές φορές τα νιώθω όλα αυτά καθημερινά
Ομως μετά απο πολλά χρονια ψυχοθεραπείας κάπως τα διαχειρίζομαι
Τουλάχιστον πειθώ τον εαυτό μου ότι είναι ψυχογενους αιτιολογίας κ όχι κάτι παθολογικό
Είμαι χάλια ψυχολογικά..
Από χθες μπερδεύω συχνά μεσα στην μέρα μπερδευω τις λέξεις μου.πχ αντί να πω πατάτα είπα πρατατα..εχω πάθει πανικό τώρα...λέτε να έχω πάθει εγκεφαλικό?
Kαλημερα σε όλους...από χθες έχω πάλι κάτι περίεργες ενοχλήσεις που με είχαν πιάσει ξανά στο παρελθόν.. αλλά τώρα είναι νομίζω πιο έντονες ..μια αίσθηση σαν κάψιμο στην καρδιά σαν να με καίει απότομα και σταματάει,μαζί με δύσπνοια και αίσθηση ότι δεν αναπνέω καλά....έχω τρομοκρατηθεί ότι έχω κάτι σοβαρό...τι να κάνω :(
Καλησπέρα σε όλους...όλο το απόγευμα νιώθω αδυναμία έντονη...τώρα με έπιασε και κάπως ζάλη στα μάτια και λίγη ναυτία.....έχω αγχωθει πολύ ότι θα έχω κάτι σοβαρό ...φοβάμαι πολύ αυτή τη στιγμή.ειναι κάνεις εδώ?