Δεν ανοίγω πολλά θέματα στο φόρουμ αλλά θυμάμαι που σχολίαζε στα δικά μου και από τότε που βγήκα από το νοσοκομείο, δεν τον έχω δει πουθενά. Είναι καλά;
Printable View
Δεν ανοίγω πολλά θέματα στο φόρουμ αλλά θυμάμαι που σχολίαζε στα δικά μου και από τότε που βγήκα από το νοσοκομείο, δεν τον έχω δει πουθενά. Είναι καλά;
Γουόντερερ, ο Βασιλάκης δεν είχε καθόλου αγνά αισθήματα για' σένα. Οπότε ασ' τον και μην ρωτάς. Θα επανέλθει.
Από την στιγμή που ήθελε να με πάρει με το μέρος του με την πονηριά του, ε αυτό αθώο ήταν;
Μια χαρά τα καταλαβαίνεις, Αχλάδη, μην τα επαναλαμβάνουμε.
άρα τα διάβαζες τα μηνυματά του γιατί πολλές έγραφε αλλά δν απαντούσες
Πάντως τα ρούχα του τα είχε έτσι κι αλλιώς αφού μπάνιο δεν θα έκανε!
Πολύ! Τόσο που δεν μπορώ να το ξεπεράσω.
Είναι δυνατόν να με πονάνε αηδιαστικά πράγματα από αχρείους; Είσαι καλά;
Και τυχερή νιώθω!
Η διαφορά, αγάπη μου, είναι ότι λέγαμε να βγούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όχι μόνοι μας, εγώ κι αυτός. Κι αυτό απέρριψε. Όχι εμένα προσωπικά. Καταλαβαίνεις; Ποτέ δεν είχαμε προσωπικές σχέσεις.
Αφού σου λείπει τόσο ο Vassilis που τα λέγατε στείλε του ένα μνμα να τν ρωτήσεις τι κάνει
Μήνυμα είπα όχι ανάρτηση.. γιατί να με πειράζει και τι ύφος είναι αυτό? Λολ
Πάω πάσο λολ
καλημερα χαρλει.
η αληθεια ειναι οτι δεν ξερουμε αν ειχε αισθηματα και τι ειδους αισθηματα για την γουοντερ...
αυτο που ξερουμε ειναι οτι ασχοληθηκε με τα θεματα της, οπως και τις προθεσεις του για αλλο μελος.
παρεμειναν προθεσεις ομως, οχι μονο γιατι το μελος δεν ενδιαφεροταν για τις προτασεις του, αλλα και γιατι δεν φαινεται και βιαστης ο ανθρωπος...
αν ηταν επιθετικος ή βιαστης, ειχε μια χαρα ευκαιριες να επιτεθει εφοσον εβγαιναν μονοι τους οι δυο τους, τις ελαχιστες εστω φορες που βγηκαν...
Καλημέρα Ρέμεντυ!
Κανείς δεν είπε ότι είναι βιαστής ή έστω εν δυνάμει, όχι! Ματάκια τον είπαμε και πονηρό και χειριστικό. Αυτό φάνηκε σε όλους νομίζω.
Κι αυτό έκανε και με την γουόντερερ, επέμενε να βγουν, ίσως για να της πει το παραμύθι που ξέρουμε όλοι ποιο είναι που θέλει να ακούσει η κοπέλα και να την ρίξει.
Μπορεί να έβρισκε σε αυτήν και το άλλο του μισό, δεν λέω, αλλά όχι με πονηριές.
Αυτό προειδοποίησε η Μαριλού.
Εγώ θα είμαι η τσατσά, εσύ είσαι ο μπάτσος που θα μου βάζει χέρι;
Εγώ απλά ενημερώνω. Δεν κάθομαι να ξεπλένω με ζήλο τα άπλυτα άλλων, όπως κάνεις εσύ :Ρ
Ποτέ δεν αγνοώ, διαβάζω τα μηνύματα. Μερικές φορές δεν ξέρω τι να απαντήσω, άλλες φορές με πιάνει το avoidant άγχος και δεν μπορώ να ανοίξω μηνύματα αλλά τώρα μιλάω για εφαρμογές όπως το Viber πχ. Με έπιανε τρόμος με τα μηνύματα και δεν άντεχα, φαντάσου πως και με τον Σ. είχα αρχίσει να παθαίνω αυτό, φοβόμουν να ανοίξω τα μηνύματα.
Είδα πως του επιτεθηκατε, δεν γνωρίζω γιατί, το μόνο που κατάλαβα είναι πως βγήκε με κάποιον εδώ κάποιες φορές (που δηλώνει πως ήταν πάνω από μία), και όχι πως έκανε κάτι;
Έχω τεράστιο θέμα με την εικόνα μου, είμαι αποκρουστική και τις περισσότερες μέρες δεν αντέχω να με βλέπει κανείς και αυτό φοβάμαι στην μεταφορά της διαδικτυακής επικοινωνίας στην πραγματική - ότι ενώ είναι καλοί μαζί μου online, θα με δουν μετά irl και θα μου πουν πού πας έτσι,Μ σκουπίδι, δεν ντρέπεσαι; Έτσι έχασα αρκετές διαδικτυακές φιλίες που είχα.
Ολοι εχουν θεμα με την εικονα τους, δεν εισαι μονο εσυ. Εχει φαει παρατηρηση ο Βασιλης για αυτο δεν ποσταρει.Ειχε αρχησει να χανει λαδια και αυτος, αλλα θα του περασει.
Το ότι "όλοι έχουν θέμα " ακόμη κι αν ισχύει, δεν με ανακουφίζει καθόλου.
Κανένας δεν μπορεί να μου κάνει περισσότερο κακό από όσα έχω ήδη πάθει. Δεν φοβάμαι κανέναν. Κλείστηκα στο ασανσέρ χτες και όχι μόνο δεν φοβήθηκα, ανακουφιστηκα κιόλας. Ηρέμησα, δεν φοβόμουν τίποτα, δεν σκεφτόμουν τίποτα, δεν με αγχωνε τίποτα.
Ειδες που σου ελεγα, και ελεγες δεν μπορω μονη λολ