4 xronia meta eimai pio arrwswth k pio aukatatastrrofikh apo pote
Printable View
4 xronia meta eimai pio arrwswth k pio aukatatastrrofikh apo pote
eleipasa apo to forum sxedon 3mish xronia k telika auto pou exw na pw einai auto pou eipa
exw metaixmiakh diataraxh proswpoikothtas
admin se parakalw boh8eia!!!!!!!!!!!
oloi kainourgioi eiste edw???kanenas palios?????
inter...οταν πριν δυο χρόνια και κάτι μπήκα εδώ μέσα, τα μνμ που με κόλλησαν και τα διάβασα όλα, ήταν τα δικά σου.
Μου έκανε εντύπωση το κουράγιο σου μέσα απ την αρρώστια και το θάνατο να προσπαθείς να προχωρήσεις.
Είχα μείνει στο ότι αλλαξες σπίτι και κάπως είχαν στρώσει τα πράγματα.
Πως είσαι τώρα?
θεοφανια σε ευχαριστω σπιτι αλλαξα τα πηγαινα καλα αλλα τωρα ειμαι πιο αρρςστη πιο αδυναμη απο ποτε ολεσ οι προσπαθειες απλα πατωσανε!
Γιατι? Πάτωσαν πραγματικά ή κουράστηκες να παλεύεις?
ΥΓ. Από παλιούς μόνο ο keep walking, ο κρίνο, καμιά φορά ο λεφ ή ο πελάριρι (παλιο ραψωδος). Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλους.
κουραστηκα να παλευω οταν ειδα οτι με το που πατηθηκαν οι ευαισθητες χορδες μου εγινα ακομα πιο χειροτερα απο οτι ημουν στην αρχη
Τέσσερα χρόνια πριν σαν και σήμερα είδα τον θάνατο για πρώτη φορά.Μόνη,η μάνα δίπλα να είναι τραυματισμένη απο ατύχημα και να πέφτει σε κώμα ο πατέρας μου.Τέτοια ώρα \'ετρεμα για αυτό που θα αντιμετώπιζα.Πως ήταν δυνατόν αφού πριν λίγο με καταλάβαινε.Που είναι ενας άνθρωπος να μου κρατήσει το χέρι.Φοβάμαι έλεγα στον γιατρό είναι η πρώτη φορά δεν εχω ξαναδεί άνθρωπο να πεθαίνει.Μου είπε για όλους είναι η πρώτη φορά.Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια που άκουσα. Μετά ενα βράδυ τρομακτικό, με μια κουβέρτα τυλιγμένη.Νόμιζα ότι με προστάτευε απο την τρεμούλα απο τον φόβο, μια κουβέρτα.Ξημέρωνε πια και τις 7 το πρωί ο πατέρας μου ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι.Τέσσερα χρόνια μετά, έχω αναθεωρήσει σχεδόν όλη μου την ζωή.Τίποτε δεν εχει μεγαλύτερη αξία απο την ιδια την ζωή.Γιατί να κακοποιούμε μόνοι την ψυχή μας;Γιατί καταστρέφουμε την υγεία μας με ανοησίες;
interappted πόσο καιρό έχεις που νιώθεις έτσι?μήπως απλά θες χρόνο για να συνεχίσεις ξανά και να νιώσεις πιο δυνατή?...μετά από κάποια γεγονότα που συνέβησαν...?Quote:
Originally posted by interappted
κουραστηκα να παλευω οταν ειδα οτι με το που πατηθηκαν οι ευαισθητες χορδες μου εγινα ακομα πιο χειροτερα απο οτι ημουν στην αρχη
εχθες κατεληξα στα επειγοντα του ψυχιατρειου δεν ξερω ποσο καιρο \"δουλευε απο πισω\"το ξεσπασμα
Quote:
εχθες κατεληξα στα επειγοντα του ψυχιατρειου δεν ξερω ποσο καιρο \"δουλευε απο πισω\"το ξεσπασμα
θες να μιλησουμε για οτι σε οδηγησε στο ξεσπασμα?
πρεπει να σου πω οτι κι εγς στις 1 φεβρουαριου του 2006 το χω πει πολλες φορες εδς μεσα εχασα τον αντρα μου.πε8ανε μολις στα 27 του κι εμεινα με το παιδι μας μονη κ με μια διαταραχηQuote:
Originally posted by giwta2
Τέσσερα χρόνια πριν σαν και σήμερα είδα τον θάνατο για πρώτη φορά.Μόνη,η μάνα δίπλα να είναι τραυματισμένη απο ατύχημα και να πέφτει σε κώμα ο πατέρας μου.Τέτοια ώρα \'ετρεμα για αυτό που θα αντιμετώπιζα.Πως ήταν δυνατόν αφού πριν λίγο με καταλάβαινε.Που είναι ενας άνθρωπος να μου κρατήσει το χέρι.Φοβάμαι έλεγα στον γιατρό είναι η πρώτη φορά δεν εχω ξαναδεί άνθρωπο να πεθαίνει.Μου είπε για όλους είναι η πρώτη φορά.Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια που άκουσα. Μετά ενα βράδυ τρομακτικό, με μια κουβέρτα τυλιγμένη.Νόμιζα ότι με προστάτευε απο την τρεμούλα απο τον φόβο, μια κουβέρτα.Ξημέρωνε πια και τις 7 το πρωί ο πατέρας μου ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι.Τέσσερα χρόνια μετά, έχω αναθεωρήσει σχεδόν όλη μου την ζωή.Τίποτε δεν εχει μεγαλύτερη αξία απο την ιδια την ζωή.Γιατί να κακοποιούμε μόνοι την ψυχή μας;Γιατί καταστρέφουμε την υγεία μας με ανοησίες;
σε νιω8ω ομως τωρα καταλαβα περισσοτερο οτι το να εχεις μια διαταραχη σε δευτερη μοιρα(οπως εκανα εγω μετα το θανατο του αντρα μου)μπορει να εξελειχ8ει σε κατι πολυ επικυνδυνο
ναι.να το συζητήσουμε αν θες,και εν τέλει μπορεί να ήταν απλά ένα ξέσπασμα,μια κρίση,ένα εμπόδιο στον αγώνα σου ίσως και σε φάση που πίστευες ότι όλα είναι παρελθόν....ίσως επειδή είμαστε άνθρωποι και μερικές φορές τα γεγονότα μας \'προλαβαίνουν\' ή ίσως γιατί η ασθένεια μας επισκέπτεται που και που ή ίσως κ.λ.π., αλλά καμιά φορά κάνουμε λάθος και γενικέυουμε μια τέτοια κρίση.μας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν,τους αγώνες και τους φόβους μας σχετικά με το αν τα καταφέραμε ή όχι.αυτά από προσωπική εμπειρία..
Εχεις απόλυτο δίκιο δεν ξέρω την ιστορία σου απλά το έκανα γιατί η σημερινή νύχτα μου φέρνει πολλά στο μυαλό.Απο τα λίγα που διάβασα καταλαβαίνω πόσο δύσσκολα περνάς και πως είσαι νέος άνθρωπος.Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα, καλή δύναμη στον αγώνα σου και εγώ όπως όλοι εδώ είμαστε να σε ακούσουμε.
Θεοφανεια σε ευχαριστω καταρχην
εκανα χρονια ψυχοθεραπεια κ φαρμακευτικη κ ηταν ο λογος που σταματησα να ειμαι εδω στο φορουμ.τα 2 τελευταια χρονια με παρακολοθουσε ενασ πολυ καλος γιατρος ποθ με βοηθησε κ ενιωσα να στεκομαι για πρωτη φορα στα ποδια μου με φαρμακα μεν αλλα καλα δε
πριν 5 μηνες εληξε η συμβαση του μου ειπε να συνεχισω με εναν αλλο γιατρο στο ιδιο κεντρο
κι εκει την πατησα νομιζα οτι ειχα ως δια μαγειας θεραπευτει.κι αλλωστε 4 χρονια συνολικης ψυχοθεραπειασ μου φανηκαν αρκετα.κι ετσι απλα πηγαινα να μου γραφουν τα χαπια
τις οποιες δυσκολιες φαινοταν να τισ αντιμετωπιζα καλα..ομως ενιωθα να πιεζομαι να κουραζομαι που πολεμαω στα πιο δυσκολα κλαταρα εντελως οπως πολυ σωστα μου ειπε ο εφημερευων γιατρος \"υποτιμησα τη διαταραχη μου\"και βρεθηκα σε πιο μεγαλο κενο..γτ απλα νομιζα οτι ειχα γινει καλα κι οτι μπορς να τα καταφερω μονο με φαρμακα
Quote:
εκανα χρονια ψυχοθεραπεια κ φαρμακευτικη κ ηταν ο λογος που σταματησα να ειμαι εδω στο φορουμ.τα 2 τελευταια χρονια με παρακολοθουσε ενασ πολυ καλος γιατρος ποθ με βοηθησε κ ενιωσα να στεκομαι για πρωτη φορα στα ποδια μου με φαρμακα μεν αλλα καλα δε
πριν 5 μηνες εληξε η συμβαση του μου ειπε να συνεχισω με εναν αλλο γιατρο στο ιδιο κεντρο
κι εκει την πατησα νομιζα οτι ειχα ως δια μαγειας θεραπευτει.κι αλλωστε 4 χρονια συνολικης ψυχοθεραπειασ μου φανηκαν αρκετα.κι ετσι απλα πηγαινα να μου γραφουν τα χαπια
τις οποιες δυσκολιες φαινοταν να τισ αντιμετωπιζα καλα..ομως ενιωθα να πιεζομαι να κουραζομαι που πολεμαω στα πιο δυσκολα κλαταρα εντελως οπως πολυ σωστα μου ειπε ο εφημερευων γιατρος \"υποτιμησα τη διαταραχη μου\"και βρεθηκα σε πιο μεγαλο κενο..γτ απλα νομιζα οτι ειχα γινει καλα κι οτι μπορς να τα καταφερω μονο με φαρμακα
Γιατι άλλαξαν όλα με την αλλαγη του γιατρού?
Φαντάζομαι πως η αγωγη ήταν η ίδια, οπότε ο παλιός γιατρός σε στήριζε και ψυχολογικα, του ειχες εμπιστοσύνη.
Μήπως συντέλεσε και λίγο η \"επέτειος\" αυτες τις μέρες και υποτροπίασες?
η αλλαγη του γιατρου σημαινε οτι δεν ξαναπηγα σε κανεναν γιατρο για ψυχοθεραπεια πια..δεν μιλουσα πια αλλα μου εγραφαν τα φαρμακα απλα
αυτο ηταν το κακο οτι σταματησα να κανω ψυχοθεραπεια
σταματησα να μιλαω με τους γιατρους κ πιστευα οτι δεν χρειαζοταν πια να μιλησω..απλα να παρω τα φαρμακα..κι ομως η ψυχοθεραπεια ειναι αυτη που με βοηθουσε κι οχι τα φαρμακα!
Arsi μακαρι να με θυμηθηκε απλα η διαταραχη
μακαρι να ειμαι καλυτερα σε μερικες μερες μακαρι να το ξαναπαλεψω
μακαρι να βρω εναν αλλο καλο γιατρο μου δωσε δυναμη αυτη η φραση\" ισωσ γιατι τα γεγονοτα μας προλαβαινουν .ισως γιατι η αρρωστεια μας επισκεπτεται που κ που
ευχαριστω πολυ
με επιασαν τα χαπια!καληνυχτα
καληνυχτα ιντερ....οποτε θες εδω θα είμαστε...:)
καληνύχτα interappted:)
το τελευταίο που θα έλεγα είναι πως 4 χρόνια ανοδικής πορείας και πραγματικής προσπάθειας δεν αλλοιώνονται από κάποιους μήνες.δεν αφανίζονται,είναι εκεί και μπορείς να συνεχίσεις από κει που σταμάτησες και όχι απ\'την αρχή.
Καλή συνέχεια και εύχομα σύντομα να νιώσεις καλύτερα και έτοιμη να συνεχίσεις:)
inter,Quote:
καλώς ήρθες κ πάλι:)...
διαβαζω τι γραφεις. προσωπικα πιστευω πώς τις δυσκολιες σου, τοτε τις αντιμετωπιζες. Με καποιο τροπο αποτελεσματικο. Αυτες τις μερες, αυτον τον καιρο μαλλον οχι. Ισως πια σημερα να μην αρκει ο τροπος που στο παρελθον αντιμετωπιζες αυτα που αντιμετωπισες.
Μπορει τώρα να χρειαζεσαι εξτρα δυναμεις κ αλλες ενισχυσεις. Αν παρατηρησεις τις τοτε συνθηκες και τις τωρα, οπως κ τα τοτε βοηθηματα σου κ τα τωρινα, μπορει να βγαλεις μια ακρη. Ηδη εντοπισες το θεμα της ψυχοθεραπειας. Μπορει στην πορεια να βρεις κι αλλα...
Γραφεις κατι που για μενα - και για την δικη μου πορεια- ειναι σημαντικοτατο. \"υποτιμησα την διαταραχη μου\", κι εγω τα ελαττωματα μου, ιντερ. Πιστευω ομως πώς οταν συνειδητοποιουμε τον ογκο που καταλαμβανουν στη ζωη μας, μπορει και να την αφησουμε να μας φερθει καλυτερα:)
Να προσέχεις τον εαυτό σου inter.
Όλοι παθαίνουμε υποτροπές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην τον στήνεις στον τοίχο.
Μπορεί να πισωγύρισες κάπου και να πήγες πολύ μπροστά κάπου αλλού.
πολυ χαρηκα που σε ξαναδιαβασα παλι interappted,
αν και δεν φερνεις οπως λες χαρμοσυνα νεα.
Ελπιζω το παιδι σου να ειναι μια χαρα παντως.
Θα ξαναδιαβασω τα νεα σου,
γιατι απαντησα βιαστικα.
inter to oti ekanes psichotherapia gia 2 xronia me enan giatro , den einai eukolo na pas se kapoion allon kai ksana i diadikasia apo tin arxi to katalaveno , alla telika einai kati pou exeis anagi
tha ithela na se rotiso , ti einai auto pou kirios se voithaei stin psichotherapia ?
oi kouventes enos giatrou , sigoureueis tin skepsi sou , domis ta pragmata kalitera sti zoi sou ?
emena pantos mou akougete poli thetiko to oti kataferes na ftaseis mexri ekei sta 4 xronia , se simeio dld na eisai ikanopoiimeni me ton eauto sou
mporeis na to ksanakaneis kai ksereis to dromo , auti ti fora tha einai pio eukolo
me farmaka gia na zisoume eimaste etsi i allios to 70% ton anthropon.
kai oi somatikes arrosties einai martirio
kali dinami
ιντερ, καλώς ήρθες, περιμένω να μάθω για σένα, έχεις ένα παιδί και δεν ξέρω αν αυτό κάνει την προσπάθειά σου ευκολότερη ή δυσκολότερη είναι όμως σίγουρα ένας λόγος του να προσπαθείς. Άλλοι δεν έχουν λόγους κι αγκίστρι. Εσύ έχεις, καλή συνέχεια, καλή δύναμη, όλα διορθώνονται, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε.
Ίντερ μου,
ένα από τα πιο δυνατά σου σημεία είναι ότι σε παρατηρείς...και ότι τώρα ξέρεις τι σου έλειπε και τι θα εξακολουθεί να σε βοηθά...η συνέχιση της ψυχοθεραπείας.
Είναι σίγουρα δύσκολο να βρεις κάποιον ξανά που να σου ταιριάζει αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.
Καλή συνέχεια κορίτσι μου. Είσαι πολύ δυνατή, μην το ξεχνάς. Δεν ξεχνώ εκείνους τους διαλόγους που κάναμε τότε, το συναισθηματικό σου κομμάτι, αλλά και την απίστευτη δύναμή σου.
Φιλιά στο μικράκι σου.
4 χρόνια μετά...
πόνεσες, έκλαψες, έζησες, πάλεψες, έπεσες, ξανασηκώθηκες, προχώρησες...
Και ο αγώνας δεν σταμάτησε...ήρθε ένα πέσιμο να σου το θυμήσει. Δε θα μείνεις όμως εκεί Ίντερ μου. Θα το κατανοήσεις, θα το αποκωδικοποιήσεις και θα ξανασηκωθείς...
Ίντερ μου πιστεύω και σου το εύχομαι ο αγώνας με τον χρόνο και με την κατάλληλη φροντίδα που θα σου προσφέρεις να γίνεται ίσως πιο ανώδυνος, με περισσότερες στιγμές χαράς...
ki εγω...Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Γιατι? Πάτωσαν πραγματικά ή κουράστηκες να παλεύεις?
ΥΓ. Από παλιούς μόνο ο keep walking, ο κρίνο, καμιά φορά ο λεφ ή ο πελάριρι (παλιο ραψωδος). Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλους.
ιντερ μου..καλως ωρισες παλι... κυκλους κανει η ζωη..ολα θα ξανα γινουν καλα...
ακριβωσ....ολοι καπου ξεχειλιζουμε καποια στιγμη για να μπορουμε να γεμισουμε ξανα...Quote:
Originally posted by Arsi
ναι.να το συζητήσουμε αν θες,και εν τέλει μπορεί να ήταν απλά ένα ξέσπασμα,μια κρίση,ένα εμπόδιο στον αγώνα σου ίσως και σε φάση που πίστευες ότι όλα είναι παρελθόν....ίσως επειδή είμαστε άνθρωποι και μερικές φορές τα γεγονότα μας \'προλαβαίνουν\' ή ίσως γιατί η ασθένεια μας επισκέπτεται που και που ή ίσως κ.λ.π., αλλά καμιά φορά κάνουμε λάθος και γενικέυουμε μια τέτοια κρίση.μας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν,τους αγώνες και τους φόβους μας σχετικά με το αν τα καταφέραμε ή όχι.αυτά από προσωπική εμπειρία..
στον καθενα μπορει να συμβει αυτο...πραγματικα..Quote:
δεν ειναι κακο...δεν μπορουμε παντα να εχουμε την ακριβης εικονα της καταστασησ..καμια φωρα τα πραγματα ξεφευγουν μεσα απο τα χερια και τον ελεγχο μασ...γιατι απλως ημαστε ανθρωποι ..και ειδικα αν ημαστε πολυ ευαισθητοι ανθρωποι...
τα πισογυρισματα παντα μπορουν να συμβουν...αυτο που θα κανεις τωρα ειναι...να ξανα προχωρησεισ λιγο λιγο..απο εκει που εισαι...κι ασ εισαι λιγακι πιο πισω...
το παιδακι σου ειναι καλα?ποιοσ το προσεχει οταν δεν νιωθεις καλα ιντερ μου?
ακριβως και απο την στιγμη που ξερεισ το προβλημα αλλα και την λυση..αυτο θα κανεισ...Quote:
η αλλαγη του γιατρου σημαινε οτι δεν ξαναπηγα σε κανεναν γιατρο για ψυχοθεραπεια πια..δεν μιλουσα πια αλλα μου εγραφαν τα φαρμακα απλα
αυτο ηταν το κακο οτι σταματησα να κανω ψυχοθεραπεια
σταματησα να μιλαω με τους γιατρους κ πιστευα οτι δεν χρειαζοταν πια να μιλησω..απλα να παρω τα φαρμακα..κι ομως η ψυχοθεραπεια ειναι αυτη που με βοηθουσε κι οχι τα φαρμακα!
απλωσ νομιζεσ πωσ μπορεισ να τα κρατασ μεσα σου και να ειναι ολα καλα...
τωρα ομωσ ηρθε ο καιροσ να αρχησεισ να μειλασ παλι... ...και για οσο χρειαστει.... θα δεις πως παλι θα βελτιωθουν πολυ τα πραγματα......
το οτι ξερεις τι φταιει ειναι ειδη το 50%..της λυσησ...:):):):) καλη μου:):):)
πως εισαι σημερα?:):):):)
adzik???den se perimena edw kala!!!kala eisai????egw oxi !
Γεια σου inter και απο μενα...τι σε βασανιζει?
Αρχισες παλι ψυχοθεραπεια?
δεν ημουν ετοιμη να δεχτω κι αλλο ογκο...κ αλλο...νομιζα οτι απλα περασαν ολα...εκανα ενα κυκλο ομως..Quote:
inter,
καλώς ήρθες κ πάλι:)...
διαβαζω τι γραφεις. προσωπικα πιστευω πώς τις δυσκολιες σου, τοτε τις αντιμετωπιζες. Με καποιο τροπο αποτελεσματικο. Αυτες τις μερες, αυτον τον καιρο μαλλον οχι. Ισως πια σημερα να μην αρκει ο τροπος που στο παρελθον αντιμετωπιζες αυτα που αντιμετωπισες.
Μπορει τώρα να χρειαζεσαι εξτρα δυναμεις κ αλλες ενισχυσεις. Αν παρατηρησεις τις τοτε συνθηκες και τις τωρα, οπως κ τα τοτε βοηθηματα σου κ τα τωρινα, μπορει να βγαλεις μια ακρη. Ηδη εντοπισες το θεμα της ψυχοθεραπειας. Μπορει στην πορεια να βρεις κι αλλα...
Γραφεις κατι που για μενα - και για την δικη μου πορεια- ειναι σημαντικοτατο. \"υποτιμησα την διαταραχη μου\", κι εγω τα ελαττωματα μου, ιντερ. Πιστευω ομως πώς οταν συνειδητοποιουμε τον ογκο που καταλαμβανουν στη ζωη μας, μπορει και να την αφησουμε να μας φερθει καλυτερα:)
keep???τι κανεις??τι με βασανιζει ε??ολο αυτο το διαστημα εκανα ψυχοθεραπεια επαιρνα τα φαρμακα..ενιωθα καλα..συνεχισα τα φαρμακα μου να τα παιρνω σταματαω την ψυχοθεραπεια μου ..κ μετα βρισκομαι στα επειγοντα του ψυχιατρειου να μου τριπλασιαζουν τη δοση ολων των φαρμακων λεγοντας οτι δεν πρεπει να αφησω ξανα τον εαυτο μου χωρις ψυχοθεραπεια!το επομενο ραντεβου αργει...ειναι στισ 4 μαρτιου κ εγω....Quote:
Originally posted by keep_walking
Γεια σου inter και απο μενα...τι σε βασανιζει?
Αρχισες παλι ψυχοθεραπεια?
εσυ??
Εγω ειμαι καλα θα ελεγα...πολυ καλυτερα απο οτι παλιοτερα.
Ακομα περνω τα φαρμακα μου, επαγγελματικα υπαρχει πολλη ανασφαλεια ,εχω αναλαβει αρκετουτσικες υποχρεωσεις, αλλα σε γιενικες γραμμες καλα...οχι το χαλι που ειχα παλιοτερα.
Πηγα να κνω και εγω ψυχοθεραπεια εκανα τρεις συνεδριες,αλλα δεν το αντεχα οικονμικα λογω αβεβαιοτητας στο χωρο εργασιας.
Κουραγιο inter, αν αυξησες και τα φαρμακα τοτε πρεπει να περασεις ενα σταδιο προσαρμογης...και μην υποτιμας την καλη παρεα εκτος απο τους ψυχ. να μιλατε για διαφορα θεματα.
Γιατι αργει τοσο το ραντεβου?
ευχαριστω για το ενδιαφερον για το γιο μου
ειναι καλα κ προσπαθει να μου σταθει βλεποντας με να χανομαι
για τα παλια μελη ευχαριστω ολους σας βρηκα ξανα νιωθω ηδη οτι δεν ειμαι μονη..
για την ερωτηση σε τι με βοηθαει η ψυχοθεραπεια η απαντηση ειναι οτι δυναμωνει τη φωνη της λογικης μου αποδυναμονοντας το συναισθημα
alexandre,krino..adzik ,keep...anwnimi.. sofia
μου λειψατε παντα ησασταν σε ενα μερος του μυαλου μου κ ευχομουν να ειστε καλα..
κ ευχαριστω κι οσους δεν ηξερα..σας ευχαριστω πολυ!
χαιρομαι που εισαι καλαααα πολυυυQuote:
Originally posted by keep_walking
Εγω ειμαι καλα θα ελεγα...πολυ καλυτερα απο οτι παλιοτερα.
Ακομα περνω τα φαρμακα μου, επαγγελματικα υπαρχει πολλη ανασφαλεια ,εχω αναλαβει αρκετουτσικες υποχρεωσεις, αλλα σε γιενικες γραμμες καλα...οχι το χαλι που ειχα παλιοτερα.
Πηγα να κνω και εγω ψυχοθεραπεια εκανα τρεις συνεδριες,αλλα δεν το αντεχα οικονμικα λογω αβεβαιοτητας στο χωρο εργασιας.
Κουραγιο inter, αν αυξησες και τα φαρμακα τοτε πρεπει να περασεις ενα σταδιο προσαρμογης...και μην υποτιμας την καλη παρεα εκτος απο τους ψυχ. να μιλατε για διαφορα θεματα.
Γιατι αργει τοσο το ραντεβου?
ξερεις κι εγω επισης δεν δουλευω κ παω σε δημοσια παραρτηματα να το πω??κεντρα ψυχικης υγειας που ανηκουν στο ΨΝΘ κ εκει παλι ευχαριστω λεω απλα μεχρι να μπω στο προγραμμα να ξανακανω τα τεστ φτου κι απο την αρχη βλεπεις καινουργιος γιατρος..
Είμαι σε πολύ παράξενη φάση και διάβασα αυτό και ψιλοδάκρυσα. Να\' σαι δυνατή και όλα θα περάσουν και θα βγούμε όλοι νικητές.Quote:
ευχαριστω για το ενδιαφερον για το γιο μου
ειναι καλα κ προσπαθει να μου σταθει βλεποντας με να χανομαι
για τα παλια μελη ευχαριστω ολους σας βρηκα ξανα νιωθω ηδη οτι δεν ειμαι μονη..
για την ερωτηση σε τι με βοηθαει η ψυχοθεραπεια η απαντηση ειναι οτι δυναμωνει τη φωνη της λογικης μου αποδυναμονοντας το συναισθημα
alexandre,krino..adzik ,keep...anwnimi.. sofia
μου λειψατε παντα ησασταν σε ενα μερος του μυαλου μου κ ευχομουν να ειστε καλα..
κ ευχαριστω κι οσους δεν ηξερα..σας ευχαριστω πολυ!