Quote:
Originally posted by RainAndWind
Όσο περνάνε τα χρόνια οι γυναίκες το βλέπουν πιο ρεαλιστικά,που καθόλου κακό δεν είναι.Γιατί ο ρεαλισμός να θεωρείται ψυχρός;Eγώ με μισό μάτι βλέπω την υπερβολή της εξιδανίκευσης,εκεί είναι που βγαίνουν ένα σωρό παρανοήσεις και γίνονται αχταρμάς προσδοκίες και πραγματικότητα.
Τέσπα.
Το δικό μου πρώτο ραντεβού προήλθε στα 13-14,εγώ την έπεσα,σε πάρτυ,σταθερή αξία,λολ.Πρώτον όλα τα αγόρια έκαναν σα παρτσακλά,χαχα και κανένα δε μας ζήταγε να χορέψουμε,ενώ υποκρίνονταν πως δεν υπήρχαμε,καμιά δεκαπενταριά κορίτσια σουλουπωμένα και σενιαρισμένα λες και πηγαίναμε για νυφοπάζαρο(στην ουσία γι αυτό όλοι ήμασταν εκεί,για να χαμουρευτούμε,ουάχχαααα):P
Είδα κι απόειδα,κανένας δε χόρευε,τα κορίτσια τα είχαμε βάψει μαύρα,στο χείλος της νευρικής κατάπτωσης δηλαδή.Ε,λέω μέσα μου,δεν πάει,πάλι με κανέναν δε θα χορέψω,έβαζε και κάτι ωραία τραγουδάκια,απ\'αυτά που είναι μόνο για χούφτωστη χούφτωστη,οπότε ζήτησα έναν που καιρό είχα στο μάτι για χορό.Μετά του ζήτησα και ραντεβού.Το ραντεβού χάλια,γιατί αυτός παιδί μου δεν είχε γλώσσα,είχε χέλι.Δε μου άρεσε ο τρόπος που φίλαγε.Γενικά το θυμάμαι και γελάω αυτό το ραντεβούζ.:P:D
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ αχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχχα.. .. λολολολλολλλ.....