ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ
Γεια σας το ψευδώνυμό μου είναι Μάγισσα και αποφάσισα να σας γράψω γιατί θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας.
Όταν γεννήθηκα ήμουνα ένα ευτυχισμένο κορίτσι με πολύ ευτυχισμένα παιδικά χρόνια και δυο γονείς που με λάτρευαν. Αργότερα μετά από 7 χρόνια, οι γονείς μου κάναν τον αδελφό μου πρόκειται για ένα παιδί ΤΕΡΑΣ. Από μικρό βαριόταν τα πάντα, βαριόταν να διαβάσει, βαριόταν να παίξει, βαριόταν να πάει σχολείο, βαριόταν γενικά. Το παιδί αυτό έβγαλε το γυμνάσιο με τα 1000 ζόρια. Εκτελούσα χρέη δασκάλας. Το γυμνάσιο το έβγαλε με 13, μετά πήγε σε βραδυνό σχολείο και έβγαλε το λύκειο.
Στο σπίτι είχαμε συνεχώς φασαρίες ή θα έβαζε στην διαπασών μουσική ή θα ούρλιαζε και θα τον άκουγε η γειτονιά. Μέχρι σήμερα που είναι σχεδόν 30 χρονών το ίδιο \"βιολί\" δεν έχει αλλάξει τίποτα, μην σας πω ότι χειροτερεύει κιόλας. Ένα διάστημα είχα απογοητευτεί τόσο πολύ που είχα πέσει σε κατάθλιψη. Ο μ/κας έκανε παρέα με ναρκωμανείς και τους έφερνε στο σπίτι μας. Είχε παρελάσει όλος ο υπόκοσμος από το σπίτι μας.
Μας έδερνε όλους ο μπαμπάς μου δεν μπορούσε να τον πει κουβέντα. Μια φορά τον έστειλε στο νοσοκομείο το ίδιο και μένα.Αυτή τη στιγμή στην οικογένεια μας όλοι έχουμε τα μαύρα μας τα χάλια. Έχουμε όλοι μας προβλήματα υγείας, ο ίδιος έχει κάνει χρήση ηρωίνης 10 φορές. Τα νεύρα μας έχουν σπάσει. Βρίσκομαι σε Α Δ Ι Ε Ξ Ο Δ Ο. Αγαπώ πολύ τους γονείς μου. Εμένα ο μ/κας με έχει σπάσει στο ξύλο ουκ ολίγες φορές. Μας έχει κάνει την ζωή μας ΚΟΛΑΣΗ δεν έχω καμία διάθεση.Ζητώ την βοήθεια σας!!!!
ΣΟΣ
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ!!!