ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΙΣΣΑ...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΕΣ??????ΚΑΙ ΤΙ???ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ????
Printable View
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΙΣΣΑ...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΕΣ??????ΚΑΙ ΤΙ???ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ????
πως θα σου φαινοταν η ιδεα να κρατησεις ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚ και να εκφραζεις με αυτο οτι θα ηθελες να μας πεις, αντι να εχεις αλλο ονομα για τσατ, αλλο για να μιλας για τα προβληματα σου και δεν ξερω ποσα αλλα?Quote:
Originally posted by magissa2010
Τους έβρισα όλους στο χωριό νέους γέρους παιδιά δεν ήμουνα στα καλά μου και έγινα μεγάλο ρεζίλι με αποτελέσμα να με αυτοθεωρώ ως την πιο χαζή
και να γίνω μεγάλο ρεζιλι γιατί φαντάζεστε τώρα τι λεμε για μένα δεν με έχουν σε καμία υποληψη και η μαμα μου και ο μπαμπας μου στενοχωριούνται
δεν ειμαστε τοσο χαζοι οσο νομιζεις,
αισθανομαι οτι μας δουλευεις οταν το κανεις αυτο και δεν εχω καμια διαθεση να σε ακουσω...
Με πόσα άλλα usernames έχει μπει το άτομο,μιλάμε το ίδιο μοτίβο το συναντάς σε δεκάδες διασκευές.Ούτε δίσκος έντεχνου ρεπερτορίου να ήταν.Και τα νικνέιμς είναι πάντα μία έμπνευση,λολ.
Πιστεύεις πως σε βοηθάει να κρύβεσαι πίσω από πολλαπλές περσόνες,ή πως βοηθάει τους άλλους να σε πάρουν στα σοβαρά;
Ειμαι λιγο καινουριος αλλα γιατι της επιτιθεστε?
Είσαι λίγο καινούργιος.Kαι το να λες καθαρά πως δε θέλεις να σε περνάνε για μαλάκα δεν είναι επίθεση.Κοροιδία θα ήταν να κάναμε πως δεν καταλαβαίνουμε και να απαντάμε σε δεκάδες παρόμοια θέματα για το ίδιο άτομο,ενώ απαγορεύεται από τους όρους του φόρουμ και το γνωρίζει.Ε,το πολύ το κυρ ελέησον...
τι έγινε πάλι΄?
πως το ανακαλύψατε αυτό?
καποια μας θεωρει ηλιθιους μαγισσα,σαλιν,μαλιν,τζανετ, δεσποινα,και τα λοιπα νικς !
Μπράβο παιδιά που το ανακαλύψατε ζητάει και εξηγήσεις τώρα αντί να φάει κανα μπαν.
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
δεν είμαι όλες αυτές που λές κανεις λαθος
Άστα janet μόνο εσύ αλλάζεις τα ποστ συνέχεια.
να πω ότι η όλγα είπε στην λάιτ για ένα βιβλίο και μια συγραφέα και η λάιτ το είπε σε μένα κατι σαν σπασμένο τηλέφωνο και εμένα μου ξέφυγε και το ανέφερα στο φόρουμ γιατί νόμιζα ότι το ήξεραν όλοι δεν θα ανέφαρα ποτέ προσωπικά δεδομένα
συμφωνω.Quote:
Originally posted by magissa2010
Αν γίνεται να διαγραφεί το θέμα και το νικ αν γίνεται
ευχαριστώ και συγνώμη
σου προτεινω μαλιστα να απευθυνθεις μονη σου με υ2υ στον αντμιν, να του υποδειξεις ολα τα φεικ προφιλ σου για να τα διαγραψει και να κρατησεις μονο ενα, οπως ολοι....
μαλισταQuote:
Originally posted by janet
θα σε παρακαλούσα να μην με ξαναβάλεις στο στόμα σου γιατί θα αποκαλύψω και γω ποιος λεει για βιβλια και συγραφείς και ποιος κουτσομπολεύει όλο το φόρουμ
Εγώ όλα αυτά; Εγώ νόμιζα εσύ.Quote:
θα σε παρακαλούσα να μην με ξαναβάλεις στο στόμα σου γιατί θα αποκαλύψω και γω ποιος λεει για βιβλια και συγραφείς και ποιος κουτσομπολεύει όλο το φόρουμ
Καλά το ποιός είναι ψεύτρα θα φανεί από τα λογκς με όλα αυτά που μου λεγες τόσον καιρό κυρία μου.
Καλά πας καλά; Άντε συμμαζέψου κυρία μου.
Quote:
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Καλά το ποιός είναι ψεύτρα θα φανεί από τα λογκς με όλα αυτά που μου λεγες τόσον καιρό κυρία μου.
αστα κυρία μου και πάψε να λές για το βιβλιο που έγραψε κάποιο μέλος από εδώ και από εκει, εσύ και η όλγα
ελεος!!!!!!!!!!!!!!!εσυ εχεις στο φεις τοσους λογαριασμους οσους και εδω και μας κανεις την χαζη τωρα?
Σιγά αυτό το κάνουνε όλοι. Κι εσύ κόντεψες να πας σε δικαστήρια που δημοσίευσες κάτι εδώ μέσα. Ρε μπορείς να μην ασχολείσαι μαζί μου; Δουλειά δεν είχε ο διάολος...Quote:
Και ποιός αποκαλύπτει φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία και μυστικά από εδώ και από εκεί, όπως όταν έδειξες την φωτό του Κρίνου σε όλον τον κόσμο
αρα μια χαρα να κοιμασαι ησυχη
απλα μη μου προσαπτεις κατι το οποιο εκανες μονη σου
εσυ η η σαλιν η δεσποινα η η μαγισσα
ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑQuote:
Originally posted by lightbluepath
Σιγά αυτό το κάνουνε όλοι. Κι εσύ κόντεψες να πας σε δικαστήρια που δημοσίευσες κάτι εδώ μέσα. Ρε μπορείς να μην ασχολείσαι μαζί μου; Δουλειά δεν είχε ο διάολος...Quote:
Και ποιός αποκαλύπτει φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία και μυστικά από εδώ και από εκεί, όπως όταν έδειξες την φωτό του Κρίνου σε όλον τον κόσμο
πιο ονομα?ειχες και ενα νικ δεσποινα
εγω όχι δεν είχαQuote:
Originally posted by olgaki82
ελεος...Quote:
Και συ Όλγα που πήρες τον Κρίνο και όλο το φόρουμ στο κρεβάτι?
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
......Quote:
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
θα παρακαλουσα να διαγραφει το μυνημα της τζανετ το προηγουμενο για εμενα και του λογαριασμου μου στη συνεχεια.αν το συνεχισω θα φαω μπαν γιατι οταν αδικουμαι βριζω δυστυχως πολυ.
παρακαλω να διαγραφουν αυτα τα μυνηματα αν καποιος ανμιν βρισκεται ον λαιν
επειδη ετυχε να απαντησω σε εκεινο το θεμα κ ηταν τα πρωτα μου μνμ σε αυτο το φορουμ κ θυμαμαι, ναι ειχες.Quote:
εγω όχι δεν είχαQuote:
Originally posted by olgaki82
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5725