επικρατει μια συγχυση στο κεφαλι μου..
αναρωτιεμαι αν ειμαι Bisexual
μπορει καποιος να με βοηθησει;
Printable View
κ αν εισαι τι εγινε?ειναι τοσο κακο?
σαν πως να σε βοηθησει παιδι μου?Quote:
Originally posted by mstrouf
καλη καρδια...
χοχο, σε καλυψαν και οι 2..!
Απο την μια και αν εισαι Bi τι σε πειραζει εσενα προσωπικα?
Απο την αλλη με ποιον τροπο θα μπορουσε καποιος να σε βοηθησει σχετικα με το αν εισαι/δεν εισαι?
μαρια μπες τσατ
να μωρε... θελω να ξεκαθαρίσει το μυαλό μου
με ελκύουν γυναίκες, αλλά πηγαίνω με άντρες απο φόβο οτι δεν είναι κοινωνικά αποδεκτώ
πέρα από το οπτικό χάζεμα που εχω επιδωθεί αρκετές φορές, όταν βρήκα ανταπόκριση, δίστασα κ το βαλα στα πόδια με αυτό που ένιωθα, δλδ την λαχτάρα κ τον πόθο, δεν το έχω νιώσει με άντρα που έχω συνεβρεθεί τόσες φορές..
εκτός απο αυτό, συνειδητοποιώ ότι είμαι bi κ φρικάρω, δεν μου κάθεται..
εχω ενα δεσμό, με τις καλύτερες προθέσεις που είχα ως τώρα κ αναρωτιέμαι μηπως τον κοροιδεύω;
να σημειώσω ότ δεν έχω δοκιμάσει, όσο κ αν το ποθώ, αν δοκιμάσω θα μου φύγει; κ αν όχι; αν λέω γίνει πιο έντονο κ μετά σιχαθώ τελείως τους άντρες; φοβάμαι.. καλύτερα να μην το κουβεντιάζω, ρεζίλι έγινα ήδη
και γω ειμαι, που ειναι το κακο
Oποτε τελικα δε σε απασχολει το πως νοιωθεις εσυ, αλλα το πως θα νοιωσουν οι αλλοι αν μαθουν οτι εισαι bi (αν εισαι βεβαια).
Νομιζω πως αρκετα προβληματα εχουμε ο καθενας για το τι σκεφτομαστε εμεις για εμας, αν ειναι τωρα να το παμε και στο τι σκεφτονται ΑΛΛΟΙ για εμας, τοτε αστα βραστα..!
μπορεις να δοκιμασεις και με τα δυο φυλα και να δεις ποιο σε εκφραζει καλυτερα...σημασια εχει να αισθανεσαι εσυ καλα,να εισαι ευτυχισμενη και ικανοποιημενη...χωρις να βαζεις ταμπελες στον εαυτο σου και να κανεις πραγματα μονο επειδη ειναι κοινωνικα αποδεκτα...
χεστηκα τι θα πουν οι αλλοι.. εμενα με νοιαζει ο εαυτο μου και μονο αυτος. ειμαι παρτακιας?? οτι ειμαι, ειμαι για τον εαυτο μου. λογαριασμο δεν δινω σε κανεναν
εμενα με νοιαζει τι θα πει ο κοσμος κ πολλες φορες, ακολουθω το δρομο του κοινωνικα αποδεκτου κ οχι αυτου που πραγματικα θελω κ ετσι σημερα συνειδητοποιησα οτι πολλες φορες υπηρξε στο παρελθον η ελξη μου με ατομα του ιδιου φυλου, αλλα δεν εκανα το βημα απο φοβο οτι δεν ειναι σωστο. αναρωτιεμαι αν ειμαι καταπιεσμενη σεξουαλικα, μεσα απο τις σχέσεις μου κ δισταζω στο να δοκιμάσω κατι που πολύ λαχταρω. δεν είναι οτι σιχαίνομαι τους ανδρες για να πω οτι ειμαι λεσβία, αλλά εχω νιώσει ερωτική ελξη προς το γυναικείο φύλο, άρα πρέπει να είμαι μπάι. αν δεν δοκιμάσω, ποτε δεν θα μάθω, αλλά δεν έχω τα κουράγια να υποβάλλω τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο κ φοβάμαι ότι θα γεμίσω τύψεις κ ενοχες.
Tωρα ειναι σαν να λες ομως οτι αν καποιος σκεφτεται να σκοτωσει εναν αλλο , ειναι δολοφονος.
η σκεψη απεχει πολυ απο την πραξη , ετσι δεν ειναι?
Το οτι σου αρεσουν γυναικες δεν σε κανει λεσβια.
Ακομα και αν πας \"δοκιμαστικα\" με γυναικα , παλι δεν θα λεγεσαι λεσβια. Τουλαχιστον ετσι εχω διαβασει απο ενα gay-lesbian ιστοτοπο..!! ΚΑτι θα ξερουν και αυτοι..~!
μια απτις καλυτερες μου φιλες, σε φασεις της ζωης της, πηγαινει με γυναικες...εχει σχεση με αγορι!!αλλα αυτο δεν την εμποδιζει να εκφραστει ερωτικα και να απελευθερωθει..μου εχει πει πως ειναι φοβερη εμπειρια γιατι οι γυναικες καταλαβαινουν απολυτα η μια την αλλη και ειναι πολυ τρυφερες στιγμες..δεν επιθυμει να κανει σχεση για την ωρα με γυναικα,ουτε χαρακτηριζει τον εαυτο της bisexual..και ετσι ζει την ζωη της χωρις ενοχες και φοβο...
στρουμφ, καλό είναι σίγουρα πως εκφράζεις αυτά που νιώθεις.
συμφωνώ με όλους πως δεν πρέπει να σε νοιάζει τί θα πουν οι άλλοι.
αφήνεις τον ευατό σου ελεύθερο και βλέπεις.
όχι να καταπιέσουμε τον ευατό μας και σε αυτό το τομέα.
δεν φτάνει που το κάνουμε σε τόσους άλλους ?
Γράφεις πως σε ελκύουν οι γυναίκες αλλά λόγω της κοινωνικής ομοφοβίας(καλά κατάλαβα;)δεν έχεις τολμήσει ως τώρα να έχεις σεξουαλική επαφή με γυναίκα.Οι σεξουαλικές σχέσεις με το αντρικό φύλο πώς είναι;Ικανοποιείσαι στις επαφές αυτές,τις ετεροφυλοφιλικές ή είναι μία αγγαρεία εξ ανάγκης;
oloi bi.
]Quote:
Originally posted by Innak
μπορεις να δοκιμασεις και με τα δυο φυλα και να δεις ποιο σε εκφραζει καλυτερα...σημασια εχει να αισθανεσαι εσυ καλα,να εισαι ευτυχισμενη και ικανοποιημενη...χωρις να βαζεις ταμπελες στον εαυτο σου και να κανεις πραγματα μονο επειδη ειναι κοινωνικα αποδεκτα...
συμφωνω απολυτα.. Μαρακι μασ.. και στην τελικη μπορεισ να νιωθεισ και τυχερη..γιατι μπορεισ να κανεισ σχεση με οποιον ανθρωπο σου αρεσει.. ειτε γυναικα ειτε αντρα..
νομιζεισ πωσ υπερχει γυναικα που δεν εχει νιωσει ερωτικη ελξη για γυναικα?? δεν νομιζω..
κι εγω θα σου ελεγα να πασ να πιεισ ενα ποτακι σε ενα κλαμπακι με ανθρωπουσ που ειναι βι...
μην νομιζεισ πωσ ειναι τιποτα παρακμιακα κλπ.. υπαρχουν και απολυνα νορμαλ κλαμπακια τετοια..
μην το πεισ σε κανεναν να νιωθεισ ασχημα.. πηγαινε.. και δεξου .. και δεσ αν θα σου αρεσει καποια κοπελα..η αν θελησει καποιοσ να σε κερασει ενα ποτα.. δεξου το..
αν δεν ψαχτεισ δεν θα ηρεμισεισ.. μακια πολλα!!!εγω αυτο θα εκανα..
oh yeah...Quote:
Originally posted by TheMonstersInsideMe
oloi bi.
Αχ βρε Μαρία, με το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό...
Κοινωνικά αποδεκτό είναι και η ηθική του Βουλγαράκη, το πολιτικό ψέμα, η λαμογιά, ο μαυρογυαλουρισμός, ο αφορισμός των προγαμιαίων σχέσεων από τους Άνθιμους όλης της οικουμένης...
Σκότωσες ? Όχι...
Έκλεψες ? Όχι..
Βίασες ? Όχι...
Ε άιντε κάνε εκείνο που σου αρέσει στην κρεβατοκάμαρα σου μάτια μου κι ας την κοινωνία να κουρεύεται. Το τι είσαι και δεν είσαι , άσε τις αισθήσεις σου να το ανακαλύψουν γιατί αν το περιμένεις να σου το πει το Μνημόνιο, πρέπει να περιμένεις την επόμενη επίσκεψη του Ντομινίκ Στρος Καν - από ανέραστο τεχνοκράτη γκόλντεν ούφο, μην περιμένεις την αλήθεια, γι\' αυτό κάνε κάτι μόνη σου....
Αυτό που είσαι πραγματικά, αυτό που σε χαρακτηρίζει σαν ανθρώπο, δεν είναι η σεξουαλικη σου προτιμήση. Είναι η συμπεριφορά σου, και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου... Είναι ο σεβασμός στην ελευθερία του καθενός απο τη στιγμή που δεν καταπατά τη δικιά μας ελευθερία, ακόμα και όταν δεν συμφωνούν οι αντιλήψεις μας. Ο ρατσισμός, και ειδικά ο ρατσισμός προς τους ομοφυλόφιλους, πάει πάντα πακέτο με την μικροπρέπεια, και φυσικά την ηλιθιότητα.Εσενα σε νοιαζει τι θα πει ο κοσμος οπως λες...αρα στην ουσια σε απαχολει ο κοσμος περισσοτερο απο αυτο που αισθανεσαι...να θυμασαι κατι οτι ...Τα απωθημένα μερικών δεν έχουν τελειωμό, η δυστυχία είναι τόσο κολλητή με την μικροψυχία, που ψοφάνε μόνο με τον ιδιοκτήτη τους.
ΑΥΤΟ :)Quote:
Originally posted by sabb
Αχ βρε Μαρία, με το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό...
Κοινωνικά αποδεκτό είναι και η ηθική του Βουλγαράκη, το πολιτικό ψέμα, η λαμογιά, ο μαυρογυαλουρισμός, ο αφορισμός των προγαμιαίων σχέσεων από τους Άνθιμους όλης της οικουμένης...
Σκότωσες ? Όχι...
Έκλεψες ? Όχι..
Βίασες ? Όχι...
Ε άιντε κάνε εκείνο που σου αρέσει στην κρεβατοκάμαρα σου μάτια μου κι ας την κοινωνία να κουρεύεται. Το τι είσαι και δεν είσαι , άσε τις αισθήσεις σου να το ανακαλύψουν γιατί αν το περιμένεις να σου το πει το Μνημόνιο, πρέπει να περιμένεις την επόμενη επίσκεψη του Ντομινίκ Στρος Καν - από ανέραστο τεχνοκράτη γκόλντεν ούφο, μην περιμένεις την αλήθεια, γι\' αυτό κάνε κάτι μόνη σου....
ναι, με ελκύουν οι γυναίκες, αλλά κάτι με φοβίζει κ με κρατάει ώστε να μην προχωρήσω να μην κάνω το βήμα. σίγουρα το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό είναι ένας παράγοντας που με δεσμεύει, θα μπορούσα όμως έστω να δοκιμάσω αυτό που ποθώ, δεν έχω όμως το θάρρος.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Γράφεις πως σε ελκύουν οι γυναίκες αλλά λόγω της κοινωνικής ομοφοβίας(καλά κατάλαβα;)δεν έχεις τολμήσει ως τώρα να έχεις σεξουαλική επαφή με γυναίκα.Οι σεξουαλικές σχέσεις με το αντρικό φύλο πώς είναι;Ικανοποιείσαι στις επαφές αυτές,τις ετεροφυλοφιλικές ή είναι μία αγγαρεία εξ ανάγκης;
στις ετεροφυλικές σχέσεις δεν θα έλεγα ότι η σεξουαλική πράξη μου είναι αγγαρεία, αλλά μάλλον αρκετά αδιάφορη κ συνήθως γίνεται για να ικανοποιήσω τον συντροφο μου.
Ποιος σας είπε ρε παιδιά ότι είναι κακό να γουστάρεις τα αγγούρια?
Μη μασάτε τίποτε, προχωράτε δυνατά….και ελληνικά
Quote:
Originally posted by VasilisA
Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για ζαρζαβατικά, αλλά για έναν άνθρωπο που ψάχνει την ταυτότητα του. Λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανένα.
τ αγγούρια τα χουν μ αλλα φρούτα..Quote:
ποιος εισαι εσυ που θα λογοκρινεις κ θα παιξεις με τις καταθεσης ψυχης κ τα προβληματα των αλλων;
Είπα κάτι το οποίο δεν ισχύει?
Βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας...
Αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις πότε και θα μένεις με την απορία για αρκετό καιρό ακόμα. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο κι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει ;)Quote:
ναι, με ελκύουν οι γυναίκες, αλλά κάτι με φοβίζει κ με κρατάει ώστε να μην προχωρήσω να μην κάνω το βήμα. σίγουρα το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό είναι ένας παράγοντας που με δεσμεύει, θα μπορούσα όμως έστω να δοκιμάσω αυτό που ποθώ, δεν έχω όμως το θάρρος.
στις ετεροφυλικές σχέσεις δεν θα έλεγα ότι η σεξουαλική πράξη μου είναι αγγαρεία, αλλά μάλλον αρκετά αδιάφορη κ συνήθως γίνεται για να ικανοποιήσω τον συντροφο μου.
Μη παιρνοντας ομως το θαρρος να κανεις μια δοκιμη ,δεν θα μαθεις ,τι σου αρεσει.Quote:
Originally posted by mstrouf
ναι, με ελκύουν οι γυναίκες, αλλά κάτι με φοβίζει κ με κρατάει ώστε να μην προχωρήσω να μην κάνω το βήμα. σίγουρα το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό είναι ένας παράγοντας που με δεσμεύει, θα μπορούσα όμως έστω να δοκιμάσω αυτό που ποθώ, δεν έχω όμως το θάρρος.
Και το ζητουμενο ειναι να μη την αισθανεσαι μια διαδικασια αδιαφορη
αλλα να βρεις τι σε εκφραζει , και για τη δικια σου ικανοποιηση :)
προκειμενου να ειρωνευτεις, εχεις και την επιλογη να μη γραφεις. συμβουλη μου: αν πας γυρευοντας, σιγουρα θα βρεις... γι\'αυτο παρτο αλλιως.Quote:
Ας τον, αφού γουστάρει τα ζαρζαβατικά, μας ενοχλεί ; :PQuote:
Originally posted by selas-selas
προκειμενου να ειρωνευτεις, εχεις και την επιλογη να μη γραφεις. συμβουλη μου: αν πας γυρευοντας, σιγουρα θα βρεις... γι\'αυτο παρτο αλλιως.Quote:
ωραια προσποιηση σοβαροτητας κυριε βασιλη..Quote:
Είπα κάτι το οποίο δεν ισχύει?
Βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας...
κυριε βασιλη με συγχωρεις, βιαστικα να γραψω οπως και συ. δεν ηξερα οτι εχετε αδυναμια στα ζαρζαβατικα..
.....:)Quote:
κυριε βασιλη με συγχωρεις, βιαστικα να γραψω οπως και συ. δεν ηξερα οτι εχετε αδυναμια στα ζαρζαβατικα..
εεεε????Quote:
Originally posted by Θεοφανία
.....:)Quote:
αμάν βρε σέλα, συνέχεια μετάφραση θες!
Εννοώ πως συμφωνώ...:)
καταλαβα βρε. με αλλη ενοια το εγραψα..
Quote:
Originally posted by Soul_Rebel
Επαναστατική μου ψυχούλα γιατί θέλεις να με πάρεις μαζί σου
σε αυτό το ταξίδι των αισθήσεων το οποίο ζεις και απολαμβάνεις?
Εγώ δεν σου κάνω πιστεψε με…
Εχω κρίσεις πανικού αγοραφοβία και στομαχκες διαταραχές…
Επιπλέον εχω κατι το οποιο είναι εντελώς σιχαμένο και ανήκουστο..
Μου αρεσουν οι γυναικες.
Ω ναι ντρέπομαι για αυτό αλλά τι να κάνω ορμές είναι αυτές.
Με θέλεις ακόμη… ?
βρε καλε μου ανθρωπε σου ειπε κανεις να μην σου αρεσουν οι γυναικες??Quote:
Quote:
Μου αρεσουν οι γυναικες.
Με θέλεις ακόμη… ?
δεκτο να μην δεχεσαι την ομοφυλοφιλια,αλλα ομως μπορεις να σεβεσαι την οποια διαφορετικοτητα του αλλου!
σε αυτο το θεμα ηρθες να ειρωνευτεις?σου ανεβαινει ο αντρισμος?δεν μπορω να σε καταλαβω!
Οπότε μη χαλάς τα θέματα των ανθρώπων χώνωντας τη μύτη σου προσπαθώντας να τραβήξεις την προσοχή.Quote:
Quote:
Μου αρεσουν οι γυναικες.
Με θέλεις ακόμη… ?
Απ ότι θυμάμαι δεν σε κάλεσε κανείς να πεις την @@#$%%^ σου, γιατί τα όσα γράφεις, γνώμη δεν είναι.
Με αυτό το ειρωνικό στυλ σου υποννοείς οτι, το να είναι κάποιος κάτι εκτός από straight, είναι σιχαμένο.Quote:
Μου αρεσουν οι γυναικες.
Με θέλεις ακόμη… ?
Η θεματοθέτρια έθεσε ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο μάλλον εσένα σου έκατσε βαρύ. Γιατί?Ποιό είναι τελικά το πρόβλημά σου? Γιατί με τα σχόλια που κάνεις μου θυμίζεις κάτι παππούδες σε κάτι απομακρυσμένα χωριά (να \'ναι καλά οι άνθρωποι) που ακούν νέα από την πόλη και σοκάρονται με αυτά τα \"πράγματα του διαβόλου\" (ο κόσμος χάλασε:P)!!
Περαστικά σου, αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικά γούστα από τα δικά σου ή τα δικά μου (κάτι που είναι δηλαδή αυτονόητο).