μερικοι ανθρωποι οταν τρωνε στο τελος δεν πλενουν τα χερια τους απλα τα σκουπιζουν με μια χαρτοπετσετα.Αυτο αρκει?αν πιασουν ενα κεδτεδακι με τα χερια τους και μετα σκουπισουν τα χερια τους με χαρτοπετσετα μετα τα χερια τους ειναι καθαρα?
Printable View
μερικοι ανθρωποι οταν τρωνε στο τελος δεν πλενουν τα χερια τους απλα τα σκουπιζουν με μια χαρτοπετσετα.Αυτο αρκει?αν πιασουν ενα κεδτεδακι με τα χερια τους και μετα σκουπισουν τα χερια τους με χαρτοπετσετα μετα τα χερια τους ειναι καθαρα?
κεφτεδακι εννοω εκει πανω
καθαρα ως προς ποια εννοια?
Αν τα χερια σου εχουν λαδια απο κεφτεδακια δεν ειναι το ιδιο αν τα χερια σου εχουν λαδια απο μηχανακι.
Τα κεφτεδακια ειναι πιο καθαρα, ετσι δεν ειναι?
ναι?ειναι πιο καθαρα τα κεφτεδακια?γιατι εγω τα εχω για πιο βρωμικα.Πρωτιμω να μ ακουμπησει καποιος που εχει λαδια απο μηχανακι παρα να μ ακουμπησει καποιος που εχει πιασει κρεας ακομα κι αν δεν μεινανε λαδια στα χερια του.Ειναι παραλογο αυτο?το κρεας ειναι κομματι απο κατι πεθαμενο ενα ζωο που του αφερεσαν τη ζωη ενα κοματι απο αυτο το νεκρο ζωο ηταν τοσο κοντα μου ηταν πανω στο τραπεζι μας και το πιανανε καποιοι και μετα απλα σκουπιζαν τα χερια τους και συνεχιζαν σα να μην τρεχει τιποτα αλλα εγω νιωθω βρομικη γιατι δεν μπορουσα να τους πω ΜΗΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΝ Μ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΝΕΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ δεν μπορω να τα πω αυτα και μ αγγιξαν εκεινα τα χερια που πριν αγγιζαν ενα κοματι απο ενα νεκρο ζωο.Δεν ειναι σιχαμενο αυτο?δεν ειναι βρωμικο?
Οταν ακουμπας το κρεας το σιχενεσαι πες.
Οταν το τρως?
Δεν τρωω κρεας
βασικα ειναι απαραδεκτο να μην πλενεις τα χερια σου πριν κ ειδικα μετα το φαγητο,οτι κ αν εχεις φαει!κ εγω δεν θα ηθελα να με αγγιξουν με λαδωμενα χερια!
τετοια κοληματα εχω και γω ρε γμτ..:(
Σε κανέναν δεν αρέσει να τον πιάνουν με λαδωμένα χέρια.....δεν υπάρχει πουθενά παράλογο...:)
ισως το υπερβολικο να ειναι τελικα στον τροπο που αντιδρω ακανα μπανιο τελικα χθες βραδυ για να ειμαι καθαρη ωστε να μπορεσω να κοιμηθω αν δεν πλενομουν δε θα μπορουσα να ξαπλωσω στο κρεβατακι μου δε μου αρκει απλα να βγαλω τα ρουχα και να βαλω καθαρες πιτζαμες πρεπει να πληθω για να ηρεμησω.Φευγει αυτο το αγχος η ανυσηχια και οι σκεψεις που κανω οταν πλενομαι.Δεν ξερω σε ποιον γιατρο να παω,πραγματικα θελω να τα ξεπερασω αυτα να ειμαι με μια παρεα και να διασκεδαζω οπως οι αλλοι και να μην ειμαι στην τσιτα και να προσεχω συνεχεια μη λερωθω και ποιος με ακουμπησε κι αν ειχε καθαρα χερια.Ο φιλος μου δενει τα κορδονια απο τα παπουτσια του και μετα δεν πλενει τα χερια του και μ ακουμπαει και κοντευω να παθω εγκεφαλικο δεν τολμαω να του πω να πλυνει τα χερια του γιατι θυμωνει μου λεει αρχισες παλι τις μα%$#ες οτι δε με αντεχει αλλο οτι ειμαι προβληματικια.Θελω εναν γιατρο ολη μερα να με δει στην καθημερινοτητα μου πως συμπεριφερομαι πως αντιδρω στο τι αντιλαμβανομαι ως βρομικο και τι ως καθαρο να ειναι για λιγο καιρο αυτος το μυαλο μου γιατι το δικο μου το μυαλο δε με βοηθα.
Οποτε για να καταλαβω,
φοβασαι τα μικροβια
ή
φοβασαι μην εχεις φοβια για μικροβια?
Μεχρι στιγμης οτι εχεις πει, και εμενα επισης μου φαινεται πανω κατω λογικο. Ουτε εμενα μου αρεσει να με ακουμπαει ο αλλος με τα λαδια του , και θα συμφωνησω πως ενα μπανακι πριν τον υπνο ειναι χαλαρωτικο περα απο αναβαθμισμενη υγιεινη..! Ξερω ατομα που κανουν ντουζομπανιο 2 φορες την μερα , για να τα εχουν καλα με την υγιεινη τους αλλα και με την ανοχη των αλλων στην υγιεινη τους :D
Λιγο πολυ θα δεις οτι ο καθενας μας εχεις τις παραξενιες του. Εγω πχ δεν μπορω να πιω με το στομα απο το ιδιο μπουκαλι που εχει πιει ο αλλος (μπλιαχ ;d) , οσο παρεΪστικο και αν ειναι αυτο. Eπισης εχω τους δισταγμους οταν πχ τρωω απο κοινη σαλατα σε τραπεζι. τα προτιμω στο πιατο μου καλυτερα ;d
Σε εσενα αυτο που μου ακουστηκε λιγο υπερβολικο ειναι αυτο με τα κορδονια, με την λογικη οτι και την στιγμη αυτη που γραφεις στο πληκτρολογιο ενας θεος ξερει τι μικροσκοπικες αηδιες (:ρ) υπαρχουν πανω στα πληκτρα που δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τα κορδονακια. Παρολα αυτα , δεν φαινεται να σε ανησυχει αυτο, ασχετα αμα δεν εχεις παθει κακο. Μην μιλησω για το ποντικι, μην μιλησω για εκει που καθεσαι , μην αναφερθω για τον διακοπτη του ρευματος κτλ κτλ
PS:
Ο φιλος σου σε αποκαλει προβληματικια (και χωρις πλακατζιδικο τονο να υποθεσω) παρολο που ξερει οτι σε αγχωνει αυτο.
Με αυτο δεν εχεις προβλημα?
η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια ,,,η υπολοιπη μιση ειναι να μην γινεσαι υποχονδριος με την αντικαθαριοτητα των αλλων .
(el gre)
κ εμενα δε θα μου αρεσε να ερθει καποιος με λαδωμενα χερια να με πιασει, αλλα δε θα το εκανα κ θεμα. θα πηγαινα μετα να τα πλυνω μια φορα κ οβερ.
θα του ελεγα επισης να μη με πιανει με λαδωμενα χερια, αν κ δεν μου εχει τυχει ποτε να ερθει καποιος να με αγγιξει με λαδωμενα χερια απο φαγητα. (δεν εχω κ τοσο στενες σχεσεις με κανεναν που να θεωρει οτι του ειμαι τοσο οικειο προσωπο ετσι ωστε να εχει το θαρρος να με ακουμπαει με λαδωμενα χερια)
επισης αν κ τα κεφτεδακια συνηθως τα τρωω με πιρουνι, καποιες φορες τσιμπαω κ με τα χερια. το ιδιο κ με τα πα-ι-δάκια! (οχι τα παιδακια, απλα δεν βρισκω τα διαλυτικα στο πληκτρολογιο)
τρωω κ σοκολατα απο το πατωμα!
βασικα το ερωτημα που θα επρεπε να θετεις δεν ειναι αν τα χερια τους ειναι καθαρα, αλλα αν τους ενοχλει το γεγονος οτι μπορει να ειναι βρωμικα.
εγω νομιζω οτι τα χερια τους δεν ειναι εντελως καθαρα, αλλα αυτους δεν τους ενοχλει.
εσενα τι σε νοιαζει το τι κανουν οι αλλοι? αν εσενα σε ενοχλει, πλενε τα τα χερια σου, αν σε ενοχλει να σε ακουμπαν οι αλλοι πες τους να μην σε ακουμπαν.
το τι κανει ο υπολοιπος πλανητης γιατι σε απασχολει? πολλοι δεν εχουν προβλημα με τη βρωμια, την ανεχονται.
πχ καθαριστριες, οδοκαθαριστες, λαοι ολοκληροι οπως πχ στην αιγυπτο που ειχα παει τα περασμενα χριστουγεννα κ η βρωμα βασιλευε κλπ
PS:
Ο φιλος σου σε αποκαλει προβληματικια (και χωρις πλακατζιδικο τονο να υποθεσω) παρολο που ξερει οτι σε αγχωνει αυτο.
Με αυτο δεν εχεις προβλημα? [/quote]
δεν το λεει μονο αυτος το λεει και η ιδια μου η οικογενεια ο αδερφος μου με αποκαλει ετσι η αδερφη μου..κουραζεται που τον ρωταω συνεχεια αν επλυνες τα χερια σου του λεω μη με ακουμπας θα κανω ενα μπανιο πρωτα γιατι ειμαι βρωμικη..μ αγαπαει αλλα μερικες φορες δεν αντεχει
εχετε ολοι δικιο σε αυτα που λετε..προσπαθω απλα ειναι πολυ δυσκολο
εγω παντως που κανω ντους 3 φορες την μερα επι μιση ωρα την καθε φορα , οχι απο μικροβιοφοβια , ειναι το μονο που δν εχω, αλλα επειδη μετα μ κοβεται καπως η ορεξη για φαι, δν εχω θεμα να πλυνω τα χερια μ οταν φαω ποτε δν το καω κ δν συχαινομαι καν ουτε να φαω τσιχλα απο στομα φιλου μου.....συνιθως αμα ΚΑΝΕΙς ΣΕΞ ΒΑΖΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΣΙΧΛΑ Κ ΣΤΟΜΙΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ οποτε που το προμπλεμ???????
τι ακριβως φοβαται αυτος που φοβαται τα μικροβια? γιατι στην ουσια δν εχει πεθανει κανεις απο δαυτα δν ξερω κιολας λεω.......ειναι κ πολυ μικρα.......πιο μεγαλες ειναι οι ψυρες.....
ειμαι περιεργη να μαθω...
Εγω απ οτι καταλαβα el.gre δεν φοβασαι στην ουσια τα μικροβια, αλλα τον θανατο...
Ειπες οτι σε αηδιαζει το κρεας επειδη ειναι νεκρο ζωο.... Αληθεια, αν καποιος ετρωγε ροδακινο και σε επιανε με τα ζουμια θα σιχαινοσουν??
καλα εσυ απο που συμπερανες οτι φοβαται το θανατο επειδη σιχαινεται να φαει εναν κεφτε????απλα θεωρει πως ειναι πιο βρωμικο....μην το πας τοσο μακρια!!!!φοβαται το θανατο!!!!ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
μπορει να κολλησεις κατι που να χαλασει την εμφανηση σου..μπορει ερπη επειδη δοκιμασες το κραγιον καποιας αλλης η ηπιες απο το ιδιο ποτηρι η αποτα φαγητα να μεινουν λιγδες επανω σου ή οταν καθαριζεις ψαρια να εχει πεταχτει κανενα λεπι επανω σου κι αν μεινει πανω σου κανενα μικροσκοπικο κομματακι απο φαγητο και μετα το μεταφερεις χωρις να το ξερεις στο κρεβατι σου???δεν ξερω τι ακριβως φοβαμαι παντως τα σιχενομαι ολα αυτα.και οι γατες δεν ειναι σιχαμενες οι περισσοτερες εχουν μυκητες και ειναι μεταδοτικες αν σ ακουμπησουν γεμιζεις με κοκκινα σημαδια ταλαιπωρησε με κρεμες μεχρι να φυγουν.αν καποιος φιλος σου χαιδεψει ενα αδεσποτο στον δρομο?εγω μετα δε θελω ουτε στο ενα μετρο να με πλησιασει
οχι δε συχενομαι ουτε απο το ροδακινο ουτε απο σαλτσα απο φακες ουτε σιχαθηκα οταν το μωρακι της αδερφης μου που τρωει μονο γαλα ξερασε πανω μου.αλλα ενα τραπεζι γεματο κρεατα ειναι εφιαλτηςQuote:
Originally posted by *Ghost*
Εγω απ οτι καταλαβα el.gre δεν φοβασαι στην ουσια τα μικροβια, αλλα τον θανατο...
Ειπες οτι σε αηδιαζει το κρεας επειδη ειναι νεκρο ζωο.... Αληθεια, αν καποιος ετρωγε ροδακινο και σε επιανε με τα ζουμια θα σιχαινοσουν??
να σου πω...............................αμα βγαζεις εξανθηματα απ τις γατες εισαι αλλεργικη. εγω εχω χαιδεψει αδεσποτα.........επισης ερπη εχω βγαλει 3 φορες στην ζωη μου απο μεγαλη στεναχωρια κ μονο.
να σε ρωτησω κ κατι αλλο..............ειπες εχεις αγορι.........σεξ κανετε?και αν ναι, τον βαζεις να πλυθει 1α κ να κοψει τα νυχια του??ποσο καιρο τα εχετε??γτ κ κατω απ τα νυχια εχουμε μικροβια που δν φευγουν με τπτ. επισης ο ανθρωπος κουβαλαει πανω του 100000 μικροοργανισμους που μενουν πανω τ μια ζωη......αυτο δν σε τρομαζει?
η μανα μου σκοτωσε μια μυγα και αγχωθηκα πολυ δε με νοιαζει για τη ζωη που εχασε η μυγα αλλα ειναι νεκρη και δεν θελω κατι νεκρο γυρω απο μενα ουτε στο ενα μετρο ουτε στα δυο ουτε σε δεκα..δεν θελω να εχω ορατοτητα σε κατι που εχασε τη ζωη του ακομα και αν ηταν εντομο..δεν το λυπαμαι το σιχαινομαι
κανουμε σεξ και ναι πριν κανουμε σεξ εχουμε κανει μπανιο και οι δυο..αυτος δε θελει αλλα ξερει οτι δε γινεται διαφορετικαQuote:
Originally posted by me_vs_myself
να σου πω...............................αμα βγαζεις εξανθηματα απ τις γατες εισαι αλλεργικη. εγω εχω χαιδεψει αδεσποτα.........επισης ερπη εχω βγαλει 3 φορες στην ζωη μου απο μεγαλη στεναχωρια κ μονο.
να σε ρωτησω κ κατι αλλο..............ειπες εχεις αγορι.........σεξ κανετε?και αν ναι, τον βαζεις να πλυθει 1α κ να κοψει τα νυχια του??ποσο καιρο τα εχετε??γτ κ κατω απ τα νυχια εχουμε μικροβια που δν φευγουν με τπτ. επισης ο ανθρωπος κουβαλαει πανω του 100000 μικροοργανισμους που μενουν πανω τ μια ζωη......αυτο δν σε τρομαζει?
νταξ ο δικος σ περναει καλητερα απ τον δικο μου που του χα χωσει μερικα φασκελα τουλαχιστον , μικρο το τιμημα :P
ποσο τα χετε?σε βλεπει σοβαρα για να ανεχεται ε?
ειμαστε 2 χρονια κι απο οτι λεει θελει να παντρευτουμε κανουμε σχεδια αλλα που και που μου πεταει οτι πρεπει να κοψω αυτα τα κολληματα που εχω πρωτα..
ναι εχει ενα ποιντ αλλα δεν σε αγχωνει που στο λεει ???? κ δν εισαι ακομα χειροτερα που το ακους?το ξερεις βεβαια οτι θα πρεπει να κοπουν για χαρη του αλλου αλλα πιο πολυ για σενα, αλλα δν σε αγχωνει?ιδιαιτερα κ με το θεμα των παιδιων!ποσο εισαι?
Καλησπερα σου! :)))
Το εχω περασει και εγω αυτο που εχεις..απο το πλυσιμο τα χερια μου ειχαν πληγιασει..αστα..
Θέλω να σε ρωτησω..εχεις αρρωστησει εσυ ή καποιος δικος σου?
Μκροβιοφοβια (αυτοδιαγνωση) ειχα εγω,δεν αφηνα κανενα να αγγιξει το παιδι πριν πλυνει τα χερια του,φοβομουν που ειχε απλυτα τα χερια μηπως με κολλησει κατι και εγω με τη σειρα μου το παιδι..παραμονευα λεμε την μανα μου οταν μαγειρευε σπιτι μου,αν απολυμανε τον νεροχυτη...χαλια μαυρα,μεγαλο βασανιστηριο.
Η λυση?
Με τη λογικη και την ενημερωση (ποσο πιθανο ειναι να γινει αυτο?μελετες,ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ),ξ ερω ποσο δυσκολο σου ειναι ,ξερω οτι μπορει να σε κανει τυρρανικη απεναντι στον αλλο,αλλα περναει πιστεψε με!!!
αν έβλεπες πόσα μικρόβια υπάρχουν πάνω μας και γύρω μας, και στα αντικείμενα που ακουμπάμε, θα έλεγες \"φέρτε μου λάδι από κεφτεδάκια\"!
ντάξει, μην μας πιάνει και πάνικός. και η υπερβολική μανία με τα καθαριστικά κακό κάνει, χημικά είναι!
καταστρέφεις το ph του δερματός σου. μακροπρόθεσμα κακό κάνεις. εκτός αν κάνεις ντους με σκέτο νερό...Quote:
Originally posted by me_vs_myself
εγω παντως που κανω ντους 3 φορες την μερα επι μιση ωρα την καθε φορα ,
με αγχωνει και νομιζω οτι οσο ζω με τους γονεις μου δυσκολα θα κοπουν εχω την αισθηση οτι αν ημουν σε δικο μου σπιτι με τον ανθρωπο που αγαπω με τα παιδια μου θα ημουν ευτυχισμενη θα ημουν γεματη θα ειχε νοημα η ζωη μου και αυτες οι βλακειες θα περνουσαν σε δευτερη μοιρα πιστευω οτι θα τα καταφερνα και νομιζω οτι η πιστη σε κατι ειναι που σε βοηθα να τα καταφερεις εχει μεγαλη σημασια να το πιστευεις..οταν σκεφτομαι οτι ειμαι σε δικο μου σπιτι με τη δικη μου οικογενεια βλεπω ενα φως οτι ξανοιγουν τα πραγματα τωρα που μενω με τους γονεις μου νιωθω μια πιεση νιωθω σα μικρο παιδι ειναι και η μανα μου που συνεχεια θελει να με βοηθαει αλλα δεν θελω τοοοοση βοηθεια με κανει να νιωθω ανυσχηρη χθες που πηγαμε για ψωνια τους ειπα αφηστε με εδω θα γυρισω μονη μου μετα ηθελα να ειμαι ελευθερη και μετα απο μια ωρα ξαναηρθαν ηρθαμε να σε παρουμε μου ειπαν δε θελω να με κανουν να νιωθω τοσο ανικανη..το ματι της μανας μου ειναι παντα καρφωμενο πανω μου αν ειμαι καλα γιατι ειμαι σκεπτικη τι σου ειπε ο ταδε χθες βραδυ σε ακουσα μιλαγες στο τηλεφωνο με ποιον μιλαγες τι λεγατε γιατι τσακωθηκατε τωρα γιατι κοιμασαι παλι γιατι δεν αισθανεσαι καλα,εφαγες να σου στυψω μια πορτοκαλαδα μην καθεσαι αργα πηγαινε για υπνο τωρα..κλπ κλπ και τωρα πινει το τσαι της και με κοιταει
έχεις προσπαθήσει να πεις στους γονείς σου ότι θα ήθελες να σου αφήνουν περισσότερο χώρο, ότι αν χρειάζεσαι κάτι θα τους το πεις μόνη σου και ότι δεν χρειάζεταια διαρκώς να ανησυχούν για σένα?
είμαι σίγουρη ότι η μητέρα σου αγχώνεται για σένα, γι αυτό συμπεριφέρεραι με αυτόν τον τρόπο.
Πιστευεις αν μεινεις μονη σου θα ελεγχεις τους \"κινδυνους\" καλυτερα ε?και οτι αυτο θα σε ηρεμησει ετσι?
Οχι...στην αρχη ναι..μετα θα απμονωθεις..θα αισθανεσαι ανετα μονο στον χωρο σου..πρεπει να το παλεψεις αλλιως..συζητησε το με εναν ψυχολογο..
...και ενταξει εχεις δικιο αυτη η παρακολουθηση ειναι καταπιεστικη και η καταπιεση δεν βοηθαει στο να εισαι χαλαρος..ισα ισα.
Μιλησε της μαμας σου,πες της ποσοοοο σε ενοχλει αυτο.Γινε σαφης!!
αμα σε αγνοει η μανα σ ομως θα τσαντιζεσαι.
οχι κανω μπανιο με αφρολουτρο
η γνωμη μ ειναι οτι θα συνεχισει κ εκτος σπιτιου αυτο.επειδη θα προσπαθεις να γινεις τελεια για χαρη αντρα κ παιδιου
Μηπως ολο αυτο προκυπτει απο το αγχος της πιεσης που νιωθεις απο τους γονεις σου?? Εχεις δοκιμασει ποτε να μεινεις μονη, εστω και για μικρο διαστημα??
Το ξαναλεω... μηπως πρεπει να σκεφτεις γιατι σε αηδιαζουν μονο οι νεκροι οργανισμοι?
νεκρος οργανισμος δν ειναι κ τα φυτα κ τα ζαραβατικα?οταν τα κοψεις?
καλη η παρατηρηση της me!
κ τι διαφορα εχει ενα ξυλινο τραπεζι απο φετες προσουτου?
το ενα ειναι μεταποιημενο δεντρο κ το αλλο μεταποιημενο γουρουνι!
so what?
απλα δν εχει μεγαλα ματακια χνουδωτο σωματακι κ δν νιαουριζει ενα φυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεταποιημενο γουρουνι!!!!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχ� �χχαχαχα καλο!!!!!!!!!!
δοκιμασε να πινεισ νερο απο το ποτηρι του αδερφου σου και απο του αγοριου σου φανταζομαι δε μπορεισ να το κανεισ σαν ασκηση αυτοβελτιωσησ ενα πραμα
ειχα μεινει ενα διαστημα μονη μου με τον αδερφο μου για ενα χρονο οταν ημουν φοιτητρια μετα πηρα μεταγραφη για οικονομικους λογους και εμεινα παλι με τους γονεις μου τοτε ομως δεν ειχα αυτο το προβλημμα με τη καθαριοτητα αλλα ειχα αλλου ειδους ψυχαναγκασμους οπως να ελεγχω συνεχεια κατι αν το εκλεισα η αν το εκανα καλα η αν το εγραψα σωστα η αν τοποθετησα σωστα καποιο αντικειμενο αν εκλεισα το φως καλα τη στιγμη που επρεπε κατι τετοια κουλα ενιωθα οτι κατι δεν το εκανα καλα η τη στιγμη που επρεπε κι επρεπε να το ξανακανω διαβαζα και ξαναδιαβαζα την ιδια σελιδα πολλες φορες ολο επαναληψεις δεν μπορουσα να ηρεμησω αν δεν εκανα αυτες τις επαναληψεις στις κινησεις μου και επισης κασποιες σκεψεις που εκανα και με βασανιζαν και δεν ηθελα να σκεφτομαο ετσι προσπαθουσα να τις διωξω αλλα δεν ηταν ευκολο.εκεινο τον χρονο ομως που εμεινα μονη με τον αδερφο μου ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν οταν πηρα τη μεταγραφη και μειναμε ολοι μαζι αρχισαν παλι ενα ενα να επανερχονται και αρχψισα την παλι με αυτες τις βλακειες ξεπερναω τη μια χαζομαρα και μετα εμφανιζεται κατι αλλο να με βασανισει.Πριν δυο χρονια με ενοχλουσαν οι ακαθαρσιες απο τα ζωα τωρα δε μ ενοχλουν δεν ειναι αυχαριστω βεβαια αυτο το θεαμα αλλα δεν τρελενομαι δεν θελω να παω να πλυθω στη θεα κατι τετοιου ισα ισα ο φιλος μου εχει σκυλο και μαλιστα εχω σφουγγαρισει τα κατρουλια του τον χαιδευω τα χει κανει και μες το σπιτι δεν ειναι ωραιο αλλα δεν με πιανει αυτος ο τρομος οπως παλια πουενιωθα λες και ηρθε η καταστροφη του κοσμου..τωρα αυτο το παθαινω με οτιδηποτε νεκρο και τα μαραμανα λουλουδια μ ενοχλουν αλλα αυτο αρχισα να το αντιμετωπιζω αλλα το κρεας ειναι πολυ χειροτερο..και το σπαστικο ειναι οτι βλεπω κατι κι αν μου θυμιζει κρεας τρελαινομαι.Καλα εκεινη η lady gaga ειχε βαλει αληθεια ωμη μπριζολα στο κεφαλι της?το ακουσα κι αυτο..Quote:
Originally posted by *Ghost*
Μηπως ολο αυτο προκυπτει απο το αγχος της πιεσης που νιωθεις απο τους γονεις σου?? Εχεις δοκιμασει ποτε να μεινεις μονη, εστω και για μικρο διαστημα??
Το ξαναλεω... μηπως πρεπει να σκεφτεις γιατι σε αηδιαζουν μονο οι νεκροι οργανισμοι?