hellloooo. dyskolevomai na pistepsw pws o kosmos den apodexetai tous anthrwpous me dyskolies sthn apodoxh. eseis pws ekshgeite pws oloi se ena site thelwn eginan filoi ektos apo enan?
Printable View
hellloooo. dyskolevomai na pistepsw pws o kosmos den apodexetai tous anthrwpous me dyskolies sthn apodoxh. eseis pws ekshgeite pws oloi se ena site thelwn eginan filoi ektos apo enan?
thelw na pw, xwris na ypotimaw kanenan, pws einai dynaton na se petane sta skoupidia mesa se ena deuterolepto apla epeidh etsi goustaroune?
εγω ειμαι καινουρια σε αυτο το forum..το οποιο σε καμμια περιπτωση δεν θεωρω site θελων οπως ειπες....
καταλαβαινω πως συμβαινει κατι παραξενο εδω μεσα με επιθεσεις ψευτικα προφιλ και τετοια αλλα λογω του οτι δεν με εχει απασχολησει προσωπικα δεν το εχω ψαξει(ειναι και νωρις ακομα)
τωρα στο ερωτημα σου......
αυτος που οπως λες πεταξαν στα σκουπιδια ηταν συζητισιμος και ευγενικος οπως νομιζω προσπαθουν οι περισσοτεροι ή ανηκει στην περιπτωση που ανεφερα??
γιατι να το εκαναν αυτο?
εγω ειμαι καινουρια και μου απαντησαν ολα τα παιδια
:)
?Quote:
Originally posted by mariadimitra
εγω ειμαι καινουρια και μου απαντησαν ολα τα παιδια
Quote:
[i]Originally posted by insect[/i dyskolevomai na pistepsw pws o kosmos den apodexetai tous anthrwpous me dyskolies sthn apodoxh.
εδω πηγαινε αυτο που ειπα......
δεν ειδα δυσκολια στο να αποδεχτουν ενα νεο μελος
προφανως κατι δεν εχω καταλαβει καλα σε αυτο που θες να πεις ομως για αυτο και η απαντηση μου σου προξενησε απορια..
ειμαι καπως καλυτερα τωρα. σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να διαβασεςι τα μηνυματα μου.
σε ενα σαιτ τι? θελών? τρελων εννοεις?Quote:
Originally posted by insect
i se ena site thelwn eginan filoi ektos apo enan?
εννοεις για τον εαυτο σου οτι δε σε αποδεχονται οι υπολοιποι συμφορουμιτες?
δε νομιζω οτι ισχυει.
ισως να σου φαινεται ετσι, αλλα δε νομιζω οτι ειναι ετσι τα πραγματα.
κατανοητη η αναστατωση σου αν το πιστευεις, σκεψου οτι ισως αυτη την περιοδο να τα βλεπεις λιγο στραβα.
παρακαλω....και να ξερεις πως δεν ειναι κοπος..το θεμα ειναι να μπορουμε να απαντησουμε σε κατι!αυτο το forum ειναι στηριξης και το νοημα ειναι να βγαζουμε ολοι τις κακες σκεψεις που ισως εχουμε μεσα μας...Quote:
ειμαι καπως καλυτερα τωρα. σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να διαβασεςι τα μηνυματα μου.
και που ξερεις.....μετα μπορει να νιωσουμε καλυτερα!
να εισαι καλα....:)
Site τρελών ε; Και ακόμα δεν έχεις φάει μπαν;
nai site trelwn. kai akoma na faw mpan.
site atomwn eksarthmenwn apo psychofarmaka h apo peftikes sxeseis.
Insect,γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να μειώνεις το χώρο που σε φιλοξενεί και σου δίνει τόπο για να ακούγεται η σκέψη και η άποψή σου και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτόν;Κάνεις ό,τι αλλού κατηγορούσες.Τελοσπάντων.Κ αταλαβαίνω πως ίσως περνάς δύσκολα,ωστόσο υπάρχουν κι όρια,που τα διαβαίνεις και αυτό θα έχει συνέπειες στην επικοινωνία σου.Θέλεις αλήθεια να την κάνεις δυσκολότερη απ\'ό,τι είναι,ή να τη βελτιώσεις;
Δεν μειώνω τον χώρο που με φιλοξενεί. Διατυπώνω την άποψη μου χωρίς να αναφερθώ σε κάποιον συγκεκριμένα, όπως κάνουν όλοι εδώ μέσα.
Όρια; Για τι όρια μιλάς; εσένα σου είπα τι να πεις και πως να το πεις σαν πεις την άποψη σου; Εκτός κι αν είσαι ο Administrator και δεν δέχεσαι παρατηρήσεις στο έργο σου.
Έχει συμβεί αυτό, δεν το αρνούμαι.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Κάνεις ό,τι αλλού κατηγορούσες.
Τα συναισθήματα δεν βρίσκονται σε καθαρά κείμενα. Όποιος έχει προσφέρει κάπου λογικό είναι να ζητάει και εκείνος να του δοθούν πράγματα και όχι να μείνει με το πουλί στο χέρι.
Βγάζεις κι εσύ το παράπονό σου.Το κατανοώ.Όλοι το περνάμε από καιρό σε καιρό,μία οργή,μία κατάρα,ένα χάλι,μία λαίλαπα αρνητισμού.Θα σου περάσει.Περνάνε όλα.Κι εγώ μερικές φορές γίνομαι άδικη,ισοπεδωτική.Προσπαθώ να μάθω να το βλέπω.
Έχω κάνει εγγραφή και με το όνομα Oneiroplasmenos.
Ξέρεις τι μου κάθεται πικρά. Το ότι με έχουν υποτιμήσει άνθρωποι εδώ μέσα νομίζοντας πως οι ίδιοι είναι θεοί ή πρωθυπουργοί. Ο διασημότερος ψυχίατρος του κόσμου ξέρεις τι έκανε; Έβγαλε όλους τους ψυχικά αρρώστους από τα ψυχιατρεία και δήλωσε πως δεν υπάρχει αρρώστια με το όνομα σχιζοφρένεια. Εδώ απλά στο Ελλαδιστάν δηλώνουμε ότι μας συμφέρει.
Κοίτα,άνθρωποι που θα μας υποτιμούν,θα μας,θα μας,θα υπάρχουν πάντα στο δρόμο μας.Μην πας μακριά,εγώ το συνάντησα από την αρχή της ζωής μου,μεγάλωσα μ\'αυτό,το είχα από τους γονείς μου.Την υποτίμηση,την ειρωνεία,τις βρισιές,το κόψιμο των φτερών να μην πετάξω μακρύτερα.
Για πόσο καιρό αυτός ο θυμός θα μας κλέβει ενέργεια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αλλού;Μετά το θυμό,που είναι ένα μήνυμα πως αδικήθηκες από κάποιες συμπεριφορές,θα έρθει η ειρήνη.Κάνε υπομονή.Να σκέφτεσαι πόσοι άλλοι μαζί σου αυτή τη στιγμή στον πλανήτη μας παλεύουν για να αλλάξουν τη ζωή τους.Εσύ κι εγώ δεν είμαστε τίποτε ξεχωριστό,ένα κομμάτι της ανθρωπότητας που πασχίζει να ελευθερωθεί,όπως τόσοι άλλοι την ίδια στιγμή.
Καλή σου μέρα.:)
Ονειροπλασμένε είσαι ο Ίνσεκτ; Και αν ναι, γιατί μας βρίζεις όλους τρελούς;;;;;
Δεν έβρισα.
Διάβασε τι λέει ο/η RainAndWind. Απλά να προσθέσω.
Θυμάμαι σε ένα τραγούδι (εξ μετάφρασης) τον εξής στοίχο \"δεν είμαστε διαφορετικοί από τα πουλιά που ψάχνουν για καλύτερους ουρανούς\"
Back to work now.
Ξέρεις , όταν εμφανίζεσαι με διάφορα προφίλ , δίνεις το δικαίωμα στους συνομιλητές σου να πιστεύουν πως ίσως ταυτίζεσαι και με άλλα login - που κατά πάσα πιθανότητα να μην έχεις σε τελική ανάλυση καμία απολύτως σχέση.Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Έχω κάνει εγγραφή και με το όνομα Oneiroplasmenos.
Ξέρεις τι μου κάθεται πικρά. Το ότι με έχουν υποτιμήσει άνθρωποι εδώ μέσα νομίζοντας πως οι ίδιοι είναι θεοί ή πρωθυπουργοί. Ο διασημότερος ψυχίατρος του κόσμου ξέρεις τι έκανε; Έβγαλε όλους τους ψυχικά αρρώστους από τα ψυχιατρεία και δήλωσε πως δεν υπάρχει αρρώστια με το όνομα σχιζοφρένεια. Εδώ απλά στο Ελλαδιστάν δηλώνουμε ότι μας συμφέρει.
Αυτή η τακτική συμμετοχής σε μία συζήτηση με διάφορα προφίλ, εύλογα δημιουργεί ένα \"τείχος\" μη αποδοχής , μια που αυτό είναι το θέμα μας...
Η αποδοχή έχει απόλυτη συνάφεια με την ειλικρίνεια, την συνολική διαδικτυακή συμπεριφορά του καθένα μας, η αποδοχή από τους άλλους είναι συνώνυμη της αλήθειας και όχι αντίποδας της...
Αυτή είναι η γνώμη μου και την κατέθεσα μια και διατηρώ υπόνοιες πως αυτά που ανέφερες δεν είναι τα μοναδικά προφίλ που έχεις δημιουργήσει σ\' αυτό το φόρουμ, ελπίζω ειλικρινά να κάνω λάθος...
Πως δεν έβρισες βρε Ονειροπλασμένε αφού μας είπες τρελούς!
Και επιπλέον ο Ίνσεκτ, δηλαδή εσύ, έμπαινε και με άλλα προφίλ και αυτό ήταν γνωστό από τον αντμίν. Ο Που ζούμε και άλλα.
Πράγματι πολλές φορές, κι εγώ όπως και αρκετοί άλλοι από σας έχουμε υποτιμηθεί, περιθωριοποιηθεί, χλευαστεί και πολλά άλλα. Από την παιδική ηλικία, από συνομίληκους, σχολείο μέχρι σήμερα. Αυτά να συμβαίνουν ακόμα. Και να γεμίζουμε με οίκτο, θυμό ακόμα και δείψα για εκδίκηση σε αυτούς που μας δημιούργησαν αυτή την κατάσταση.
Τουλάχιστον εδώ βρίσκει κανείς κατανόηση. Τοχω διαπιστώσει πολλές φορές. Έχω πάρει πολλές φορές από εδώ τις κατάλληλες απαντήσεις. Και έχω δόσει, νομίζω και βοήθησα εκεί που μπορούσα.
Αυτό που θα θελα να ρωτήσω:
Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των μελών του φόρουμ, το να βρεθούμε από κοντά;
(αν βολεύει με το που μένει ο καθένας) έχει διοργανωθει κάτι τέτοιο παλιά;
Ναι έχει διοργανωθεί αλλά δύσκολο να ξαναοργανωθεί.
δηλαδή;Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ναι έχει διοργανωθεί αλλά δύσκολο να ξαναοργανωθεί.
και γιατί είναι δύσκολο να ξαναοργανωθεί;
Τι δηλαδή έχει ξαναγίνει τι και πως και γιατί δεν ξέρω αλλά το άτομο που το διοργάνωσε αν είναι αυτός που νομίζω έχει φύγει. Και γενικά οι παλιοί λίγοι είναι, έχουν φύγει οι περισσότεροι. Με τους καινούριους είναι πιο δύσκολο να συναντηθούν, γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν για λίγο μέσα και έτσι δεν θα το δουν, ούτε είναι τόσο πιθανό να θέλουν μία συνάντηση.
Μπορεί όμως να γίνει κάτι, μια συνάντηση.
Κάποιοι δε θα πουν όχι.
Για αυτούς να γίνει.
Φαντάσου ότι συνδέεσαι με κάποία άγνωστα άτομα από εδώ με τα φανταστικά τους στοιχεία, και με τα όσα γράφουν νοιώθεις ότι κάτι σε συνδέει μαζί τους. Πόσο μάλλον να τους δεις από κοντά!
(χωρίς να παραγνωρίζω τις αποστάσεις)
ρε συ ονειροπλασμενε ποιοσ σου λεει οτι αν το σαιτ ηταν φυσιολογικων ανθρωπων(αδιαγνωστων δηλαδη)παλι δε θα σε υποτιμουσαν και δε θα σε χλευαζανε αυτα ειναι φυσιολογικα να γινονται μεταξυ των ανθρωπων αυτα τα εχουν κι οι αυτιστικοι μεταξυ τουσ που ασ πουμε εχουν το πιο χοντρο προβλημα και θα πρεπε να ειναι πιο κουλ
Μα σου εξήγησα τι παίζει, ποιοί δεν θα πουν όχι, οι καινούριοι που όλο φεύγουν ή οι παλιοί που είναι λίγοι(επίσης φεύγουν)Quote:
Originally posted by ioannis2
Μπορεί όμως να γίνει κάτι, μια συνάντηση.
Κάποιοι δε θα πουν όχι.
Για αυτούς να γίνει.
Φαντάσου ότι συνδέεσαι με κάποία άγνωστα άτομα από εδώ με τα φανταστικά τους στοιχεία, και με τα όσα γράφουν νοιώθεις ότι κάτι σε συνδέει μαζί τους. Πόσο μάλλον να τους δεις από κοντά!
(χωρίς να παραγνωρίζω τις αποστάσεις)
den einai xioumor pleon na ftanw sto shmeio na thelw na vlapsw ton eauto mou kai na mou dinoun to ok re. h na vlepw th fatsa mou ston kathrepth edw kai liges evdomade skia na lew \"pws eisai etsi reeeeeeeeeeeeeeeeee\". oxi exw xasei thn aksioprepeia mou kai to xioumor mou kai prepei na ta ksanavrw.
ekopsa to alkool gia liges evdomades, meiwsa to kapnisma, ekana gymnat\\ikh kai anti na vrw thetikh antapokrish apo ton kosmo eida ena smhmnos hlithiwn pou paraligo na me anagkasei na autoktonhsw.
kai pou tous vrhkla?
tos vrhka edw se auto to sait, emraia twn giatrwn tous. tous vrhka sto face book ermaia twn gkoemnwn tous kai twn paidiwn tous. mou edwsan me th siwph tous mia poly dynath apanthsh.
oi ligoi aksiologoi pou mou dwsan to xeri tous gia na me vohthisoun na shkwthw apo ton gkremo fovountai na milhsoun pleon.
alla ksereis r c. empaina edw mesa na vohthisw ton eauto mou kai esas na pw ti prepei na kanete gia na glitwsete apo thn katastrofh kai vrhka emaia kai pali ermaia.
h esena libpa an sou pei o giatros sou pows eisai koutos tha peis nai eimai koutos h tha xamogelaseis kai tha to pareis gia xioumor? sorry alla dineis perissoterh dynamh se ena systhma pou den ypologizei proswpikes apopseis.
telws pantwn. eimai se fash pou prospathw na ksanavrw to xameno mou xioumor.
Ονειροπλασμένε, δεν μπορώ να καταλάβω τι σου συμβαίνει, ειλικρινά. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; Πραγματικά, δεν μου φαίνεσαι καλά. Γιατί γράφεις με greeklish, γιατί ανοίγεις συνέχεια θέματα, γιατί γράφεις άσχετα πράγματα, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.
Και ποιοί είναι αυτοί οι ηλίθιοι στο φόρουμ που δεν σου φέρονται καλά; Δεν είδα κανέναν να σου επιτίθεται. Εγώ σε πείραξα; Εκτός από την άλλη φοά που είπες κάτι και πειράχτηκα, αλλά και πάλι δεν το ήξερα ότι είσαι εσύ να σου μιλήσω αλλιώς. Εγώ πάντως είδα στο φόρουμ ψυχώσεις, να σε υποστηρίζουν δύο κοπέλες!
Όσο για το γιατρό, τίποτα από τα δύο δεν θα κάνω, αν εννοείς ότι ακολουθώ πιστά το γιατρό μου, το κάνω, αλλά ως ένα σημείο. Αλλά αν μου πει πχ είμαι κουτή θα πω εσύ είσαι.
helloo! den eipa oti eisai kouth! egw eimai koutos. teleia.
Μα είπες αυτό: \"h esena libpa an sou pei o giatros sou pows eisai koutos tha peis nai eimai koutos h tha xamogelaseis kai tha to pareis gia xioumor\"
Και φαντάστηκα ότι το είπες για μένα επειδή ακούω το γιατρό μου, πως θα το έπαιρνα. Που να φανταστώ ότι το λεγες για σένα!
Δεν είσαι κουτός. Αυτό είναι σίγουρο. Όσο για το χιούμορ σου, εύχομαι να το ξαναβρείς. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιός σου φέρθηκε άσχημα σε αυτό το φόρουμ, είχα διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματά σου και δεν διέκρινα κάτι τέτοιο.
Όσο γι\'αυτό δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε έχω δει και είσαι μια χαρά παιδί, στο έχω πει. Έλεος, λυπήσου τον εαυτό σου, μην του φέρεσαι βάναυσα. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από σένα, είναι ότι εσύ ο ίδιος δεν αγαπάς τον εαυτό σου, συνεπώς πως περιμένεις να σε αγαπήσουνε και να σε δεχτούν οι άλλοι; Είναι κομμάτι δύσκολο.Quote:
h na vlepw th fatsa mou ston kathrepth edw kai liges evdomade skia na lew \"pws eisai etsi reeeeeeeeeeeeeeeeee\".
Ειστε ηλιθιοι ,ειστε βλακες, ειστε ρατσιστες , ειστε παλιανθρωποι κλπ κλπ κλπ και δεν εχουν τελος τα κοσμητικα.
Κουιζ...βρες γιατι δεν σε αποδεχονται...εγω νομιζω τουλαχιστον οτι δεν θελω να συμμετεχω πλεον στα νηματα σου....ποια νηματα δλδ η αξια των κουνουπιων στην ζωη ή κατι τετοιο.
Τεσπα , τα γραμματοσημα τελειωσαν και το φτυσιμο δεν πιανει.
τι σου συμβαινει?Quote:
ekopsa to alkool gia liges evdomades, meiwsa to kapnisma, ekana gymnat\\ikh kai anti na vrw thetikh antapokrish apo ton kosmo eida ena smhmnos hlithiwn pou paraligo na me anagkasei na autoktonhsw.
και πως επιτρεπεις στους αλλους να σε κατευθυνουν?
να σε αναγκασουν να αυτοκτονησεις?????????????
θεωρεις ολους τους υπολοιπους ανωτερους σου ωστε να μπορουν να σε οδηγησουν να κανεις κακο στον εαυτο σου???
Ολοι μας βρισκομαστε σε αυτον τον κοσμο για καποιο λογο...κανεις δεν ειναι περιττος κανεις δεν ειναι αχρηστος και κανεις μα κανεις δεν αξιζει να εχει τον εαυτο του τοσο χαμηλα!
Για καποιους εισαι σημαντικος....για σενα ΕΙΣΑΙ σημαντικος!