Καπνιζω σχετικα συχνα. οχι καθε μερα αλλα κανω....
θελω να ρωτησω,επιρεαζεται καθολου απ τα φαρμακα?γτ μερικες φορες (ασχετα απ το φιξαρισμα του τσιγαρου )νιωθω πολυ φτιαγμενη. λενε πως επιρεαζει την ψυχωση.αλλα σε τι εχει να κανει με τα φαρμακα?
Printable View
Καπνιζω σχετικα συχνα. οχι καθε μερα αλλα κανω....
θελω να ρωτησω,επιρεαζεται καθολου απ τα φαρμακα?γτ μερικες φορες (ασχετα απ το φιξαρισμα του τσιγαρου )νιωθω πολυ φτιαγμενη. λενε πως επιρεαζει την ψυχωση.αλλα σε τι εχει να κανει με τα φαρμακα?
mv...μπες στο ιντερνετ και ψαξε να δεις πόσο κακό κάνει το μαύρο, άσχετα με τα φάρμακα ή όχι.
Δεν θελω να σε τρομάξω, ψάξτο μόνη σου...:)
ε ποσο ζημια να κανει χορταρακι ειναι
ναι μαμα λολ!!!!
λεει οτι τα φαρμακα δν λειτουργουν σωστα απο το χασις και το χασις δν επιρεαζει αρκετα τον χρηστη λογω των φαρμακων........
Νομίζω πως δεν είναι τόσο απλό. Πχ, έχω ακούσει πως άτομα που κάνουν χρήση χρόνια, (και δεν μιλαω για ένα τσιγάρο το μήνα φυσικά), παρουσίασαν μέχρι και ψύχωση. Σίγουρα αυτο δεν είναι πανάκεια, καθώς μπορεί κάποιος να ηταν ήδη ψυχωτικός και κάποια στιγμή να ξέσπασε.
Όμως, έχω τρια παραδείγματα ανθρώπων που ξέρω από το σχολείο και μεγάλωσαν με μαύρο που ο ένας παίρνει ήδη φάρμακα για σταθεροτητα στη συμπεριφορά του και οι άλλοι δύο είναι τελείως στον κόσμο τους. Ο ένας μάλιστα έχει πάθει βαριά κατάθλιψη.
Κάποτε που είχα κάνει μια έρευνα είχα βρει πολλά στο νετ γι αυτά που σου λέω....
ΥΓ. Πολύ γλυκό το μαμά, (και έτσι στα είπα, αλλά δεν είμαι τόσο μεγάλη ....:(
me ηδη τα φαρμακα μπορει να σε κανουν σαν κι εμενα εγω δεν εχω παρει ναρκωτικα ποτε και ειδεσ πωσ ειμαι μην παιζεισ με τη φωτια σκεψου μονο αυτο καψιμο που σου κραταει 2-3 μερεσ να σου κρατουσε για παντα και να χειροτερευε κι ολασ!!!!!
Τα στοιχεία δείχνουν πως μεγαλύτερη ζημιά κάνει το αλκοολ απότι το χόρτο. Επιπλέον, ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν έχει νομιμοποιηθεί το χόρτο (το οποίο καπνίζει ένα μεγάλο μέρος του πλυθησμού) είναι επειδή οι παράνοιμοι γλιτώνουν τους φόρους. Τι άλλο να πούμε; ότι το πετρέλαιο την έκανε και την κάνει την ζημιά του θα εξαντληθεί κάποτε; η μήπως αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να πάθουν ζημιά και άλλοι ανυποψίαστοι συνάνθρωποι μας;
me_vs_myself, εσύ τώρα ρωτάς γιατί την ακούς περισσότερο με τα τσιγάρα και αν αυτό έχει σχέση με το ότι παίρνεις φάραμακα?
γιατί έτσι που το γράφεις αυτό κατάλαβα.
oneiroplasmenos, το αλκοόλ μπορεί να είναι χειρότερο , αλλά σίγουρα και τα δύο επηρεάζουν την αγωγή που ακολουθεί κάποιος.
νομίζω πως συμφωνείς.
μα δεν την ακουω περισσοτερο με τα φαρμακα κ το τσιγαρο...αυτο ειναι το θεμα. μαλλον γιαυτο μπορω να καπνισω περισσοτερο. δεν πινω αλκοολ καθολου μα καθολου....με χαλαει σε απιστευτο σημειο.....
μου κανε αντυπωση που στην παρεα μ την ακουγανε ολοι κ εγω την ακουγα η καθολου η πολυ πιο μετα κ νομιζουν πως δεν με πιανει,αλλα διαβασα μετα απο παρακινηση της θεοφανιας οτι τα φαρμακα μειωνουν τα συμπτωματα του χασις. τεσπα.
αμα κανεις καπου στα 4-5 τσιγαρα την βδομ εισαι καμμενος?
Εγώ ενα θα πώ, η πρώτη κρίση πανικού προήλθε απο σκάνγκ τσιγαριλίκι, απο τότε τραβιεμαι με ψυχολογικά.. ναι πιστέυω πώς μπορείς να πάθεις πολύ περισσότερα απο μια απλή μαστούρα καπνίζοντας χόρτο.
σε ολοκλιρο amsterdam πηγα και δεν επαθα τπτ. μηπως εχω ανοσια
Στο Αμστερνταμ τό παθα
λοιπον θα πασ στο youtube και θα πατησεισ παρενεργειεσ φαρμακων εχει κατι ενημερωτικα βιντεο με αυτα εκει θα δεισ οτι 700.000 το χρονο πεθαινουν απο τα ψυχοφαρμακα χωρια ποσοι αλλοι παθαινουν ζημια εγω ειμαι ενασ απο αυτουσ αλλα ασ μην το αναλυσουμε λοιπον τα ψυχοφαρμακα μοιαζουν με τα ναρκωτικα στη δραση κλπ αλλα ειναι πιο ασφαλη εχουν μελετηθει κλπ αφου λοιπον τα ψυχοφαρμακα που ειναι ασφαλη υποτιθεται, κανουν ενα σωρο ζημιεσ σκεψου τωρα τι κανουν τα ναρκωτικα που δεν ειναι ασφαλη. και συγκεκριμενα καπνιζεισ χασισ και προκαλεισ εκρηξη τησ ντοπαμινησ απο παντου χωρισ μετρο η ντοπαμινη προκαλει ευφορια κλπ και ταυτοχρονα περνεισ τα φαρμακα που μειωνουν την ντοπαμινη ειναι δηλαδη σαν να εχεισ ενα πιατο με γλυκα και απο την αλλη να κανεισ γυμναστικη για να τα καψεισ ταυτοχρονα το ζαχαρο σου δε θα ξερει τι να κανει θα χασει τη μπαλλα!!!!!το αιμα δε θα ξερει που να παει να παει στο στομαχι για να χωνεψεισ η να παει στουσ μυσ για να καψεισ κοινωσ τα κανεισ μπουρδελο!!!!!!!!
pad με καλυψες πληρως. αλλα δν ''πινω'' κ καθε μερα, ποσο να με πειραξει?θελω να ξεχνιεμαι.........θα πεθανω συντομα λες?
Ειπες κανεις 4-5 την βδομαδα ,
θα ξεκινησες με 1 την βδομαδα και μετα θα πηγες στα 2-3 .
Συντομα , και αφου σου προσφερει απολαυση και σε χαλαρωνει, θα λες "τι 4-5 , τι 6-7 , σιγα εκει θα κολησουμε?" , μετα θα λες "ενα τσιγαρακι την ημερα τον γιατρο τον κανει περα" , και στο τελος θα καταληξεις στα 2 την μερα οπως λεγανε καποιοι γνωστοι γνωστων με την δικαιολογια "ειναι πιο φθηνο και πολυ πιο διασκεδαστικο απο το να βγουμε εξω για μπυρες".
Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ειναι εθισμος.
Τωρα ,αφου το ξερεις οτι ειναι εθισμος, αν εσυ θελεις να το συνεχισεις, ειναι δικια σου υποθεση.
Και αντι να ψαχνεις τροπους να ξεχνιεσαι, μπορει να ηταν καλυτερο να ψαχνεις τροπους για να μην εχεις αναγκη να ξεχνιεσαι
σκεψου το παραδειγμα που σου ειπα με το φαι και τη γυμναστικη μπορει να το κανεισ χιλιεσ φορεσ και να μην παθεισ τιποτα αλλα να επιβαρυνεισ τον οργανισμο σου και να μην αντεχει την 1001η αυτα ειναι αθροιστικα πιστευω μην παιζεισ με την φωτια γιατι αν γινει καμια μαλακια θα χτυπασ το κεφαλι σου!!!!δε ξερω αν θα πεθανεισ συντομα αλλα για μενα που δε με βλεπω να την βγαζω καλα θα ηταν θα εχω και παρεα!!!
o μπαφος ειναι το μονο που ελεγχω για την ωρα!!!!!!!!!!! αλλωστε γιατι να ψαξω ν αμην ξεχνιεμαι?ποιος δεν θελει να ξεχαστει?
Μεχρι να την πάθεις είναι μη την ψάχνεις, και με το τσιγάρο, αν πάθεις κανα καρκίνο μετά την ακούς
Και δω κρύβεται η αιτία όλων των εθισμών.
Τρώμε, πίνουμε, καπνίζουμε, για να ξεχαστούμε και να παρηγορηθούμε.
Ξεχνώντας όμως τα προβλήματα μας, αυτά δεν λύνονται, ίσα-ίσα που πολλαπλασιάζονται.
Πχ, το τσιγάρο μας βάζει πολύ πιο εύκολα στην καρέκλα, δεν έχουμε διάθεση και ενέργεια, συν όλη την καταστροφή που επιφέρει στον οργανισμό, (μιλάω για το κανονικό τσιγάρο).
Αλκοολ και ουσίες μας κάνουν να ξεχνάμε ένα πρόβλημα, όμως μας αφαιρούν την ευκαιρία να το λύσουμε με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και χειρότερο.
Πχ, κάποιος πίνει για να ξεχάσει πως είναι άνεργος. Με τι μυαλό θα σηκωθεί να πάει να ψάξει για δουλειά αν τη μισή μέρα "ξεχνιέται" και την άλλη μισή κοιμάται?
Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που μπορούμε να βάλουμε στο θέμα "ξεχνιέμαι" από ουσίες.
ωραια ολα αυτα.............στα παραμυθια!
ας ερθουμε στην πραγματικη ζωη τωρα.
πως γινεται αυτο?πως το καταφερνει κανεις?
pad εμενα θες για παρεα?την βαψαμε
Δεν είναι παραμύθια, ίσα-ίσα που είναι η πραγματικότητα.
Πχ, λες εσύ πως νιώθιες χάλια με αυτό που αντιμετωπίζεις με την ψυχική σου υγεία.
Ας πούμε πως η αγωγή που παίρνεις δεν είναι καλή και δεν σε βοηθάει.
τι κάνεις?
Πλακώνεσαι στο μαύρο για να ξεχάσεις τον μαλάκα το γιατρό που δεν σε βοήθησε όσο περίμενες και νύχτα-μέρα "ξεχνιέσαι"
Ακόμη και αν παραβλέψουμε τη ζημιά που σου κάνει η χρήση, όλο αυτό το "ξέχνιεμαι" σε εμποδίζει να σκεφτείς καθαρά και να πεις πως πρέπει να ψάξεις για άλλο γιατρό, για άλλη αγωγή, για άλλη αντιμετώπιση.
εχω μαθει οτι οσο καλος κ να ναι ενας γιατρος δν ειναι η νεραιδα του παραμυθιου και οσο καλα κ να ναι καποια χαπια δν ειναι το μαγικο ραβδακι. ποτε δν θα γινουμε καλα.ισως καλητερα η πιο ευκολοι στους αλλους να μας ανεχονται αλλα ποτε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα συμφωνησω πολυ με αυτα που λες
Αλλα πρωτα να "ανεχομαστε" εμεις εμας me :)
αν πιείς ένα ποτήρι κρασί με το φαγητό σου σε χαλάει?
κι αυτό όχι κάθε μέρα.
μόνο όταν βγεις βόλτα.
τα τσιγάρα που καπνίζεις είναι πολλά.
και φυσικά είναι καλύτερα να τα κόψεις εντελώς.
αφου δεν την ακούς ή την ακούς σε άσχετο χρόνο, τί τα θες?
και η παρέα σου δν ξέρει πως παίρνεις φάραμακα?
σε κερνάνε ή αγοράζεις?
δεν το ξερουν ολοι φυσικα............τσαμπα τα χω..........
Το μαύρο κάνει όσο κακό δεν φαντάζεσαι.. πέρα από αυτά που προειπώθηκαν..καταρχάς δεν γίνετε να είσαι καλά αφού αυτοκαταστρέφεσαι... όταν θα έρθει η ώρα να το κόψεις που θα έρθει εκτος αν πέσεις στα βαρύτερα.. τότε όλα τα πρόβλημα που τα βλέπεις σε σμίκρυνση τώρα θα τα βλέπεις σε μεγένθυση επί 100 k δεν θα μπορείς να τα αντεμετοπισεις... δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς σε tpt... και θα νιώθεις να πνίγεσαι από παντού .. με αποτέλεσμα να το ξαναρίξεις στο χόρτο και αυτή την φορα πιο μανιωδώς και θάσε καταδικασμένη να ζεις σε ψεύτικους κόσμους μια ζωή ανίκανη να αντιμετωπίσεις την ζωή δυσκολεύοντας τις ζωές τον άλλον... μπορεί να πάθεις από ψυχώσh μέχρι βαριά ανεπανόρθωτη κατάθλιψη... έχω πόλους γνωστούς k φίλους που την πάτησαν με ζωντανότερο παράδειγμα εμενα , μονο που εγώ το χάρηκα k το διέκοψα στον πρώτο χρόνο (αλλα μέχρι k αυτό είναι ψευδαίσθηση ότι το ελέγξεις, gt αφού το δοκιμάσεις k ύστερα έχεις προσθέσει στο μυαλό σου ένα τρόπο διεξόδου οριστικά) .. είναι κρίμα να πας έτσι χαμένη για μαλακίες... κοψτο όσο πιο γρήγορα μπορείς k κόψε να κανεις παρέα με ναρκομανείς k βάλε στην ζωή σου θετικές επιρροές.. ξεκινα κάποιο δημιουργό hobbie η άθλημα να αντικαταστήσεις το κενό που θα σου αφήσει... θα σου αφήσει πρόβλημα μνήμης, συγκέντρωσης , αντανακλαστικών , επίλυσης προβλημάτων,ψυχολογικα θα βγουν στην επιφανια.αλλόκοτη καμένη συμπεριφορά... και ένα χαμηλό IQ που θα το κουβαλάς για πάντα.και 1002 κακα.
και εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να σου μαμισει τόσο πολύ την ψυχολογία ώστε να μην υπάρχει γυρισμός k νάσε μια ζωή με ψυχοφάρμακα k ηρεμιστικά.
Και για πες μου χαζουλικο μου... όλα αυτά τα προβλήματα που θα πολλαπλασιαστούν .. πως θα ξεχνάς ?
Τα πράγματα είναι ακόμη τραγικότερα αποσο στα παρουσιάζω. ΑΠΛΑ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ...
μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..................αν ημουνα απλα ενα πρεζονι θα ταν το μικροτερο προβλημα μου?δεν ξερω.....ηδη πρεζονι ειμαι με τοσα χαπια που σαν δεν εφταναν αυτα με το κωλοσοι μου που μου περασε ολες τις διαταραχες ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ενω η χαριτωμενη αδερφουλα μ χαιρει ακρας υγειας με εναν γκομενο που την κοιταει στα ματια, ερχεται κ δενει το κακογα@#$νο παρελθον μου να μου ελεγχει υποσεινηδιτα το καθε τι που σκεφτομαι κ να θολωνει την κριση μου!!!!στο φαι δεν μπορω να το ριξω γτ εχω διατροφικη διαταραχη....στο ποτο δεν μπορω γτ με χαλαει κ αηδιαζω(μπλιαχ) στο μπαφο θα μεινω πανηλιθια (ενω μ λενε πως ειμαι σπιρτο) τα χαρακωματα πλεον δν μ ρχεται συχνα να τα κανω λογω των χαπιων, να χτυπισω να φωναξω δν μπορω συχνα επειδη οι γονεις μ τρομαζουνε....οποτε πως ναξεσπαω. κ μν μ πειτε στην γυμναστικη κ την ζωγραφικη γιατι δεν πιανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Αν pies μια φορα πρέζα είσαι άρρωστη μέχρι να πεθάνεις...καλα εισαι σοβαρο ? εδω λεμε για το ποσο καταστροφικο ειναι το χορτο κ εσυ λες για αλκοολ και ηρωινη? :/ 5-10 χρονια αντέχει ο πιο δυνατός.Μέσα στον πρώτο μηνα έχεις χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας , το μυαλό σου thane κολλημένο μονο στο πως να ποιείς..χανοντε ολες οι αξιες σου κ πατας πανο απο πτοματα, θα αλαξεις τοσο πολυ που 8α τρομαζεις με τον εαφτο σου. θα πονάν οι γονείς να σε βλέπουν σε τέτοια χαλια k θα νιώθουν τύψεις ότι κάναν κάτι λάθος κ που δεν μπορούν να σε βοηθήσουν .. η ηρωίνη είναι κ ακριβή , και μέσα σε κατι μηνες θα αναγκαστεις να κανεις πιάτσα η θα ζητιανεύεις η άλλες παρανομίες για να εξασφαλίσεις φράγκα... επίσης είσαι στα χερια των εμπόρων.. άμα κάποια στιγμή σταματήσεις να τους κανεις τι χάρι να τους πληρώνεις .. θα βρούν τρόπο στην επομενη δόση σου να σου ρίξουν ποντικοφάρμακο κ την άλλη μέρα θα πουν overdose-dilitiriash k τέλος... αν δεν θες να έχεις τέτοια μοίρα .... vgalta τελείως απτό μυαλό σου τα ναρκωτικά.. σύνελθε.. μην κανεις πράγματα που θα τα μετανιώσεις πικρα...
η γυμναστική αν είναι καλή πιάνει.. αν κάτσω να το αναλύσω θα δεις ποσο απίστευτο καλο κάνει.. γράψου σε ένα ελεύθερο κολυμβητήριο κλειστό να γουστάρεις..
ερωτα δεν κανεις να εκτονωθείς ? ίσος αυτό να είναι η ριζα όλον το προβλημάτων σου... αν είσαι παχιά κανε μια καλή δίαιτα να βρείς μια καλή συντροφια να δεις τι ωραία που θα αισθάνεσαι..
γράψου ωδείο κ ξεκινα να παίζεις piano η βιολί ( τα πιο εκφραστικά όργανα ) θα απελευθερώνεις σινεσθηματα και ενέργεια. η κατέβασε προγράμματα δημιουργίας μουσικής sto pc κ ξεκινα να τα μάθεις απο tutorials ...είναι απίστευτη λύση.
επίσης μην δείχνεις σε κανέναν ότι σε πονάει το παρελθόν σου... γιατί έχει κάτι ψιχανομαλους η κοινωνία μας που είναι ικανοί να σε χτυπάνε εκεί που πονάει μια ζωή...
Με προβλημάτισε αυτό που είπες ότι ελένγει-επηρεάζει τις σκέψεις σου υποσυνείδητα αυτός ο τυπος . Το αναλύεις ?
Επισις μεχρι κ το απλο τσιγαρο επιρεαζει τα πιο πολλα φαρμακα... δηλαδη αν περνεις δυο χαπια αντικαταθλτιπικα τιν ημερα ειναι σαν να περνεις ενα . οποτε οπος καταβενεις θα αργισεις περισοτερο να γινεις καλα.
Επισις πιστεβω πος οι αν8ροποι που ειναι ευεσθιτοι η γιναν εβεσθιτοι, πρεπει να καλιεργισουν μια ψιλοαδιαφορη σταση στο γιρο περιβαλον τους ... με αποτελεσμα να νιο8ουν πολι καλιτερα... εγω το σκεφτικα κ το εφαρμοσα μια δεκαετια περιπου. απτα 13-14 τοτε στους εφιβικους προβληματισμους και επιασε επιτιχος κ δουλεβει αψογα μεχρι κ σημερα , κ ισοσ να κρατισει για παντα :D ελπιζω να βοηθαω με αφτα που λεω... οχι μονο εσενα αλλα και αλους που διαβαζουν τα θεματα κ εχουν παρομια προβληματα... piece!!! και μην ξεχασεις να μας αναλισεισ εκεινο που ειπαμε.. ;]
Me_vs,παρατήρησε τον τρόπο της σκέψης που χρησιμοποιείς.Όπως και στο μοτίβο του φαγητού.Δηλαδή,"ε,σάμπως πρεζόνι δεν είμαι και με φάρμακα,τι πειράζει τώρα"και είναι μία δικαιολόγηση των όσων άλλων προστίθενται στη λίστα των τάχα "αναγκαίων"κακών.Όλα τα βάρη όμως λειτουργούν αθροιστικά σε έναν οργανισμό,άρα και στα επιμέρους του.Και στον εγκέφαλο επομένως.Δεν είναι το ίδιο να παίρνω αντικαταθλιπτικά με το να παίρνω αντικαταθλιπτικά συν χασίς συν αλκοόλ συν νικοτίνη συν εισπνοές βενζινόκολλας ας πούμε.Οτιδήποτε βάζω επιπλέον προσμετράται στο φορτίο μου.Στο χέρι μου είναι να μην το βάζω.Η ευθύνη είναι δική σου.
δεν ξερω μ φαινεται υπερβολικο να αρχισω την ηρωινη απο μερικα τσιγαριλικια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!ειναι λιγο αστειο.........
ελεγχει το παρελθον μ υποσεινηδιτα ενας μ@#κας που με βιασε. κατ βαθος πιστευω δν δινω πια σημασια σε αυτο κ τοσα που ακουω τοσες εχουνε βιασει κ σε μικροτερη ηλικια, εγω ημουνα 13-14, οποτε δν νιωθω ξεχωριστη η αξια συμπονοιας. αλλα ο γιατρος μ λεει οτι φταιει για διαφορα παρ ολο που δν το καταλαβαινω. αλλα δεν το σκεφτομαι αληθεια. ημουνα δυστροπη κ νευρικια κ απο πριν με ξυλοφορτωσει κ βιασει. μν σου πω οτι κατα εναν διεστραμμενο τροπο απο τοτε νιωθω πιο συμαθης στους αλλους χωρις να ξερουν τι περασα, κ πολυ πιο δυνατη........σαν να μαρεσει που εγινε ετσι. κ νιωθω ασχημα γτ δεν φταιω...η μηπως φταιω...δν ξερω. ισως ο προκλητικος μ χαρακτηρας να το εκανε. αλλα παιδι δεν ημουνα?ηξερα να χειριζομαι χαρακτηρα?δν ξερω...
μπορει να ακουγετε αστιο αλλα δεν ξες ποσο διπλα ειναι η μια ουσια με τιν αλλη... στει αγουει ;] οτι και αν εγινε περασαν πολλα χρονια απο τοτε και δεν εχει σιμασια πια φτανει να μιν επιραζει σε μεγαλο βαθμο το τορα κ το μελλον σου.εγω προσοπικα θα τον εχονα φιλακη.η θα πιγενα στους αστινομικους να τους πω αφτοσ τοτε ετσι κ ετσι κ δεν ειχα το θαρος να σασ το πω κ προσεξτε μιν το κανει κ σε αλλα κοριτσια γιατι ινε κριμα.. να τον εχουνε στιν μπουκα με πιανς? δεν μαμιετε..
αφτο που λες για ελενχο τισ σκεψης ακουτε πσιχοτικο ... αλλα αμα δουμε λιγο βα8ιτερα τα πραματα οι περισοτεροι αν8ροποι μαριονετεσ ειναι... ελενχουν κ σομα κ ψυχη αλλοι...
αλοι περνουν σιμβουλες κ τισ κανουν πραξη απτα ζοδια στιν τιλεοραση ... αν ειναι δινατον.. αλοι απο πολιτικα,αλλοι απο media k μοδα, ο κα8ενασ απτα δικα του.
ε και ολα τα παιδια κανουν τρελες... αν ισουν κ προκλιτικια ισοσ τα ι8ελε ο οργανισμος σου =P
λες να ηθελα να με βιασουνε ρε φιλε??????????μαλακω ειμαι????δν ξερω..............αυτον δν τον ηξερα δν τον ξαναδα απο τοτε δν μπορω να κανω κατι. τον θυμαμαι κ αμα τον δω ακομα κ σμρ θα του κοψω το λαρυγγι και το πουλι........για την ιστορια............
HAHA νταξει... και που μιλαμε για ενα τετιο αν8ροπο χαμηλα πεφτουμε κ αξια του δινουμε, αντι να τον παρουμε με τισ πετρες.τεσπα.. εσυ μαυρη πετρα στα παλια.. γιατι μονο αρνιτικι επιροη μπορει ναχει πανο σου το θεμα οσο ασχολισε μαζι του κ δεν ξεπερνιετε .φοργκετ ιτ... γκομενο να εκτονονεσε μαζι του γιατι δεν βρισκεις ? και δεν ενοω μονο σεξουαλικα..
ειχα εναν γκομενο πολυ καλο παιδι ηρεμο δν μιλαγε κλπ κλπ........αλλα βαρεθικα........ασε που του φωναζα συνεχεια...βαριεμαι ευκολα. μετα βρικα εναν αλλον για 1 μηνα πολυ του στυλ μ αλλα με παρατησε .............. με πουλησε για το αμαξι του...καγκουριλικι φουλ....και βρηκε κ αλλη τωρα ειδα στο φσμπκ. ο παλιος με βλεπει σοβαρα αλλα δν ξερω αν θελω