ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΔΙΟΡΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΠΕΘΑΝΩ
Αυτες τις μερες δεν πηγε οπως θα ηθελα παλι. ητανε ασχημα. σημερα δν εχω κουραγιο να μιλησω κ νιωθω αρρωστη κ τπτ δεν με παρηγορει. ψαχνω μεσα μου κ δν ξερω γτ νιωθω αυτο το σφιξιμο.
ειμαι κουρασμενη ποναω παντου δν εχω κουραγιο να ανοιξω τα ματια μου κ ειμαι αδυναμη.
η βδομαδα π περασε εφαγα παραπανω, χωρις να πειναω, απλα ενιωθα πως πρεπει. κ αυτο ειχε ως αποτελεσμα να πεσω ψυχολογικα, να μν θελω να βγω να δω κανεναν να μιλησω κουραζομαι.
σκεφτικα να παρω κ τον γιατρο αλλα δν εχω κουραγιο
τεσπα μιλαω μονο σε 1-2 ατομα που νιωθω πως μπορω
δεν κοιμαμαι, κ οταν ειμαι ξυπνια νυσταζω.οταν προσπαθω να κοιμηθω δεν μπορω.
σκεφτομαι παλι το φαι κ με γυρναει στα παλια παλι τοτε που ειχα πεσει και χτυπιομουνα κ κοβομουνα γτ δεν επρεπε να το κανω, γτ ξερω πως αμα το κανω θα ειμαι παλι κλεισμενη στον εαυτο μ θα νιωθω αβολα εξω, πως με κοιτανε κ σχολιαζουνε στον δρομο κλπ. κ το στομαχι μ με ενοχλει κ με πιανει αναγουλα
μετα μπερδευομαι για το αν πειναω η οχι
η διαθεση τα ιδια σκατα μια με πιανει νευρικο γελιο μια βουρκωνουν τα ματια, κ ταυτοχρονα εχω μπερδευτει γτ μια νιωθω απαθεια μεσα σε ολα αυτα! το οποιο με ανησυχει καπως απο λογικη σκοπια γτ αμα ειμαι απαθης, δν ειμαι κ συνηδητοποιημενη.
πνιγομαι θελω να με χτυπισω
ηθελα παλι να κανω αρχη σμρ να παω γυμναστηριο κλπ να νιωσω δυνατη μα ειμαι τοσο κουρασμενη.
εκοψα το χερι μου πριν λιγο στο γραφειο κ ρουφιξα αιμα μηπως αηδιασω κ δν θελω να φαω κατι.
σκεφτομαι σοβαρα σημερα, να πεθανω