Originally Posted by
elen d
Δεν μπορω αλλο τη μοναξια ειμαι τοσο μονη προσπαθω να επικοινωνησω με ανθρωπους "δικους μου" αλλα παιρνω συνεχως απορρηψη, ωρες ωρες νιοωθω οτι δεν υπαρχω απλα, οχι οτι δεν ειναι κανενας για μενα διπλα. Δεν το αντεχω αυτο, ψαχνω να βρω που φταιω και δεν καταληγω πουθενα.. η ψυχιατρος μου, μου ειπε εισαι μονη σου παρτο αποφαση και ζησε με αυτο, αλλα δεν παλευεται αυτο το πραγμα, βαρεθηκα να "παρακαλαω" να μου δωσουν σημασια, δεν μιλω σε κανεναν για τα προβληματα μου για να μη φυγουν αλλα δεν εχω και την τρελλη διαθεση προφανως για να με κανουν παρεα, Δεν πριζω κανεναν, δεν γλκρινιαζω σε κανεναν, μονο λιγη παρεα θελω να ξεχαστω να νοιωσω οτι υπαρχω... Υπαρχουν συγγενεις που λενε οτι με αγαπανε αλλα απο πραξεις κανενας τους, με ενα τηλεφωνο στο χερι ειμαι και δεν ξερω ποιον να παρω να μιλησω ολοι παντα κατι αλλο εχουν να κανουν, ναι το καταλαβαινω οτι εχουν τις δικες τους ζωες, μα αν δεν εχουν χωρο για μενα τοτε πως με αγαπουν, ωραιος τροπος, σε αγαπαμε αλλα μην μας "ενοχλεις"... Δεν ξερω τι να κανω αν τους πω πως πνμιγομαι θα ειναι σαν να ζητω ελεημοσυνη ,αν απλα παιρνω για να παω για ενα καφε δεν μπορει κανεις... Ακομα και δω στο forum που υποτιθεται οτι ολοι εχουν προβληματα, ειναι μονοι σχετικα, και σε καταλαβαινουν περισσοτερο παλι γρεφω και η μου λενε την δικη τους ιστορια [ καταλαβαινω πως διαβαζοντας για προβληματα θα θυμιθεις και τα δικα σου] και παλι νοιωθω σαν να μην ποσταρονται ολα αυτα που γραφω...
Ευχομαι κανεις να μην βρεθει στη θεση που ειμαι τωρα.