Originally Posted by
Lou!
Sofia, δεν ξερω τι κανω με το θυμο. η γνωμη της ψυχ ειναι οτι ο θυμος δεν μας αφηνει να ωριμαζουμε, οτι πρεπει να βαζουμε εγκαιρα ορια στους αλλους για να μη φθανουμε σε σημειο θυμου κλπ. (στα προβληματα διαπροσωπικων σχεσεων)
στο συγκεκριμενο θεμα που το συζητησα μαζι της, πρακτικα υποστηριξε ολους τους αλλους (γονεις, γιατρο), οποτε για ποιο θυμο να μιλησουμε?
τους γονεις μου τους αθωωσε απο τη συμμετοχη τους, ως οτι δεν ξεραν κ ακουσαν το γιατρο.
το γιατρο τον δικαιολογησε επειδη ειχα κανει αποπειρα προσφατα κ ημουν ψυχολογικα σε δυσφορη κατασταση. για το οτι δε μου ειπαν τπτ επικαλεστηκε οτι μια διαφορα των ψυχικων προβληματων απο τα σωματικα ειναι οτι ο ασθενης μπορει να μην εχει ευθυκρισια αν η θεραπεια ειναι για τον συμφερον του (κ με ρωτησε αν πιστευω οτι ειχα ευθυκρισια τοτε. [μαλλον οχι]) επισης μου ειπε οτι τοτε μπορει να μην μπορουσα να το αντεξω να ακουσω οτι θα μου καναν ηλεκτροσοκ κ γι αυτο να μη μου το ειπαν.
τελος, κατα τη γνωμη της μου ειπε, οτι θεωρει οτι εμενα η νοσηλεια με ωφελησε, (παροτι ξερει ποσο πολυ με εχει βασανισει απο τα παλια χρονια που συνεργαστηκαμε), γιατι λεει, ποιος ξερει τι θα απογινοσουνα αν δεν ειχες νοσηλευτει. τουλαχιστον εκει επαιρνες φαρμακευτικη αγωγη, κ μετα σταματησες τις αποπειρες! (τωρα εγω γι αυτο τις σταματησα τις αποπειρες? επειδη νοσηλευτηκα? δλδ μετα που βγηκα δε θα μπορουσα να κανω αλλη μια αποπειρα? ποιος ξερει...)
ομολογω οτι η αποψη της οτι η κλινικη, που για μενα ηταν ενας ψυχολογικος βιασμος, με ωφελησε, με εκανε τουρμπο!
αυτα!