Ναρκωτικα (LSD) ή Ψυχοφαρμακα (xanax) ?
υπαρχουν ορισμενες στιγμες που αισθανομαι ΠΑΡΑ πολυ χαλια, οι οποιες ειναι σαν να αιμοραγει απιστευτα η ψυχη μου (οση απεμεινε αφου δεν ειμαι και τοσο ζωντανος απο το 2004 και μετα), και με τραβαει να κανω κακο στο σωμα μου, ωστε να παθω ανεπανορθωτη ζημια και να φυγω μια για παντα απ'τη ζωη. κανω αυτοκαταστροφικες σκεψεις με λιγα λογια και μου ρχονται σκηνες στο μυαλο πολυ μακαβριες κι ασχημες, πχ να ανοιξω τρυπα στις φλεβες των χεριων να σκαψω και να ριξω μεσα καπακια απο στυλο ή μαρκαδορους... μεχρι ακρωτηριασμους και πολλα αλλα τετοια τα οποια εκεινες τις στιγμες δε ξερω τι πρεπει να κανω για να νιωσω καλυτερα.
σχεδον ολα προερχονται απο τη μοναξια κι επειδη φτανω στο συμπερασμα να βλεπω οτι δεν εχω ενα ατομο δικο μου, να του μιλησω και να με βοηθησει (και να το βοηθησω φυσικα οταν εχει αναγκη) και διαφορους αλλους λογους. γενικα με απογοητευουν οι ανθρωποι με τις επιλογες και τις συμπεριφορες τους, σαν να με προδιδουν και να χανεται η οποια εμπιστοσυνη ειχα, με αποτελεσμα να υπαρχει συναισθηματικη ασταθεια και να παιρνω τη κατω βολτα. συνηθως τοτε για να ξεχαστω και να μη κανω πουθενα κακο, απλα προσπαθω να πεφτω και να κοιμαμαι με την ελπιδα οτι δε θα ξυπνησω παλι.
τελευταια ομως οταν συμβαινει αυτο ειναι σαν να αυξηθηκε και να μη γινομαι καλυτερα, ειδικα αφου εχω αρκετο καιρο μονος και οπως ολα δειχνουν δεν υπαρχει κανενα ατομο το οποιο να ενδιαφερεται πραγματικα για μενα. κι επειδη δε θελω να αυτοκτονισω ακομα, γιαυτο το καλυτερο σκεφτομαι οτι ειναι να δοκιμασω να το ριξω και στα χαπια. συγκεκριμενα τα ναρκωτικα κανουν αυτο ακριβως που θελω, να ξεφευγω για λιγο απ'τη πραγματικοτητα και να χαιρομαι ακομα κι αν ειναι χωρις λογο, σχεδον χωρις να παθω τπτ. ξερω πως και τα ψυχοφαρμακα και τα ναρκωτικα κανουν καποια ζημια στον εγκεφαλο (τα πρωτα ισως και καπου αλλου), τα ναρκωτικα για καποιο λογο ομως και ισως επειδη ειναι παρανομα τα εγκρινω. δυστυχως δεν ειναι φθηνα, τα βρισκεις δυσκολα και μπορεις ευκολα να εξαρτηθεις. δε θα μιλησω για κοκαϊνη, τη προηγουμενη φορα που ξεκινησα κουβεντα γιαυτη μου δωσαν παρατηρηση.
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει δοκιμασει κανεις LSD (που μ'επιασε μανια τελευταια και απ'οσο ξερω κοστιζει 20 ευρω ?) για το οποιο εχω διαβασει οτι υπαρχει περιπτωση να σε ριξει στη καταθλιψη, υπαρχει περιπτωση ομως να σε βγαλει απ'αυτη και ν'αρχισεις να ξαναχαιρεσαι τη ζωη σου φυσιολογικα! κατι το οποιο σταδιακα υποσχονται και τα ψυχοφαρμακα (απ'τα οποια δεν εχω καμια εμπειρια και τα αποφευγω οπως ο Διαολος το λιβανι). εκει που θελω να καταληξω ειναι, τι ειναι προτιμοτερο να παρεις οταν δεν πας σε ψυχιατρο (υποθετω το xanax το βρισκεις και στα φαρμακεια και το δινει χωρις συνταγη γιατρου) μπας και ξανανιωσεις καλα αμεσα εστω και για λιγο ?