Εκτός του ότι από δω και στο εξής όλο και περισσότερες φωνές πρέπει να ενώνονται στο να φύγει η εκκλησία από τη φορολόγηση του πολίτη με το έτσι θέλω "ελέω θεού βασιλεύς", ο δημόσιος κορβανάς υποτίθεται είναι ξετιναγμένος, δεν είναι? Η εκκλησία γιατί φοροαπαλλάσσεται, να μετράται η συμμετοχή της με ελαφρυντικούς όρους και όχι ΥΠΕΡΒΑΡΕΟΥΣ όπως θα έπρεπε,ενώ πολίτες χαρατσώνονται, τους παίρνουν σπίτια, τους στερούν αγαθά απαραίτητα όπως το ρεύμα και κοίτα ρε! στέλνονται κείμενα με "θείες" παραινέσεις να δοθεί προσοχή στο ΕΡΓΟ της, που είναι αγνό, και προδέρμ.. Ε ναι ρε χάχα, γιατί τα πάντα είναι ΧΡΗΜΑ στον καπιταλισμό, και η εταιρία Εκκλησία της Ελλάδος θα σου αποδείξω ότι είναι μια εταιρία όπως τόσες και τόσες άλλες, όπως αυτή που δουλεύει η ξαδέρφη σου η Καίτη και ο θείος σου ο Χαράλαμπος.
Για να δούμε αν θα αλλάξει το επιχείρημα για το αν με ενοχλεί ακριβώς ο ιερέας ή όχι και πού ακριβώς μπορεί να με ενοχλήσει χωρίς να έρθει ρε παιδί μου και να μου χτυπήσει την πόρτα (άσε που τόσο απλοικό, 'πλατινόξανθο' και λαικίστικο ερώτημα έχει καιρό να μου τεθεί)
"Στα Ηλιοθερμικά Επενδύει η Εκκλησία της Ελλάδος"
Η PMC Joint Venture είναι θυγατρική της Εκκλησίας της Ελλάδος, που προφανώς συνειδητοποίησε τελευταίως και τις μεγάλες υπεραξίες που κρύβουν οι επενδύσεις σε ΑΠΕ.
"Για να αντιληφθεί κανείς για τι τάξη μεγέθους επενδύσεις μιλάμε, το ΚΑΘΕ μεγαβάτ ηλιοθερμικού κοστίζει γύρω στα 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, οπότε τα 963 αθροίζουν ένα ποσό της τάξης των 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.
Από το txvs.gr τώρα, tvxs.gr/node/865
Έσοδα 19,6 εκατομμυρίων ευρώ η επιχείρηση Εκκλησία της Ελλάδος ΑΕ.
Πλεόνασμα 7,2 εκατομμυρίων από την οικονομική της χρήση"
Εχμ, ο οικονομικός αυτός πλεονασμός δε μου φαίνεται λόγος για επιστολές να προσεχτεί το έργο της (κόψε κάτι δλδ σε μετάφραση) Εσένα σου φαίνεται?
Και από το Amen.gr έτσι για να δείτε τι θεοσεβούμενη είμαι κατά βάθος που διαβάζω και αμήν και αλληλούια.
άρθρο Νοεμ.2,2011
"Σε αναζήτηση επενδυτικών εταίρων η Εκκλησία της Ελλάδος"
"Το χρυσοφόρο εμιράτο του Κατάρ φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή στην προσπάθεια της εκκλησίας να βρει πρόθυμους χρηματοδότες για να επιχορηγήσουν τα ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ της σχέδια"
άτσα της το χαρτοφυλάκιο! Τι διαφορά έχει η Τζένεραλ Μότορς ή η Shell είπαμε από την εκκλησία? Θα δούμε. Μάλλον πολλά κοινά θα ανακαλύψεις αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.
Γιατί για υπεραξίες διαβάζω, για επενδυτικά σχέδια, για κινήσεις για φοροαπαλλαγές κάτω από το τραπέζι, για Κατάρ... Κατάρα δλδ.
Θα βρω άλλες ομοιότητες άραγε? Να άλλη μία.
Συνέντευξη του ΜΑΝΑΤΖΕΡ της, Γιάννη Λιάκου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος Α.Ε.
στο
www.epistimonikomarketing.gr
Ώπα, άτσα της και πάλι. Και διευθύνοντες σύμβουλοι και μάρκετινγκ, σας κόβω όχι και τόσο φτωχαδάκια φιλάρα, γιατί ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ? Δεν είπε ο Χριστός ότι ο πλούσιος δε θα περάσει ποτέ στη βασιλεία των ουρανών?
Δεν είναι έργο του διαβόλου τούτο το καπιταλιστικό που κάμετε, ή τσου γιατί έτσι?