Εγω παθαινω απο τα 16.. 5 χρονια δλδ.. Να σου πω ενα κολπακι? Δεν θα τροφοδοτεις το φοβο κ τις αρνητικες σκεψεις, καθως μετα σωματοποιεις το αγχος, οπως επισης να αποφευγεις τη συγκινησιακη φορτιση!
Printable View
Εγω παθαινω απο τα 16.. 5 χρονια δλδ.. Να σου πω ενα κολπακι? Δεν θα τροφοδοτεις το φοβο κ τις αρνητικες σκεψεις, καθως μετα σωματοποιεις το αγχος, οπως επισης να αποφευγεις τη συγκινησιακη φορτιση!
Γινεται οσο δυσκολο κ αν αρχικα φανταζει! Αρχικα τις αναγνωριζουμε ως αρνητικες, μετα τις εξουδετερωνουμε θετοντας τες σε λογικη επεξεργασια, κ μετα τις αντικαθιστουμε με θετικες! Προσπαθουμε να "εθιστουμε" σε αυτη τη συλογιστικη διαδικασια οποτε καθε φορα μας φαινεται πιο ευκολο! Τη μεθοδο αυτη μου την εμαθε ο φιλος μου ο Γιαννης (γραφει στο φορουμ) κ ειναι πολυ αποτελεσματικη στην εφαρμογη της!!!
Λακρυμόζα, ήμουν ξαπλωμένη κι ήμουν τέζα, ούτε καν ξέρω τι τσίμπημα ήταν αυτό, απλά όταν το έκανε η νοσοκόμα φώναξα από τον πόνο, δεν είχα δει καν ότι πήγαινε να με τσιμπήσει με κάτι κι ούτε είχα δύναμη να ρωτήσω τι ήταν αυτό και γιατί το έκανε...πήρα τηλέφωνο μια φίλη μου μετά που ξέρει πρώτες βοήθειες και μέσα σ' όλα τη ρώτησα κι αυτό και μου είπε ότι το έκαναν για να δουν τα αντακλαστικά μου...και τότε θυμήθηκα ότι όντως τα έλεγξαν κι αυτά, η γιατρός μου ζητούσε να κάνω διάφορα πράγματα με τα χέρια κλπ...τα ζωτικά σημεία τα πήρανε φυσικά...μου είχαν στο δάχτυλο ένα πράγμα...είναι αυτό που μετράει τις αναπνοές; Σ' ευχαριστώ...αλλά φοβήθηκα πάρα πολύ ρε συ...με καταλαβαίνεις; Όμως τουλάχιστον όλοι οι γιατροί ήταν πολύ καλοί μαζί μου...βασικά δυο γιατροί και μια νοσοκόμα...μου φέρθηκαν πολύ καλά κι ανθρώπινα...όχι σαν αυτόν τον μαλάκα την προηγούμενη φορά που είχα πάει να ζητήσω βοήθεια επειδή πονούσα από τα κοψίματα...αυτός μου φέρθηκε απαίσια! Κι είναι και ψυχίατρος τρομάρα του...βρε ουστ! Προφανώς κάτι τέτοια ζώα τον όρκο του Ιπποκράτη τον έχουν γραμμένο σ' αυτά που δεν έχουν...γιατί αν ήταν άντρες δεν θα φέρονταν με αυταρχικότητα σε μια κοπέλα που πήγε να ζητήσει βοήθεια..."εγώ θα ρωτάω κι εσύ θα απαντάς" ήταν μία από τις ευγενέστατες φράσεις του όταν πήγα να πω κάτι που ήθελα...
Όντως :o Για πόσο ακόμα δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι απόψε πρέπει να προσπαθήσω να απολαύσω αυτό το συναίσθημα, εσείς τί λέτε; Αν και τώρα που γύρισα σπίτι έχω αρχίσει να φοβάμαι λιγάκι αλλά θα προσπαθήσω να το κατανικήσω, ελπίζω να μην χειροτερέψει όπως και χθες...σίγουρα η έλλειψη ύπνου έπαιξε κι αυτή ρόλο στο ότι κατέρρευσα...
Ειναι η εξεταση σακχαρου με το τσιμπημα.. Παρομοιο μηχανηματακι ειναι κ για τις αναπνοες, αλλα δεν ποναει.. Ειναι πραγματι ορισμενοι γιατροι κ νοσηλευτες που συμπεριφερονται απαραδεκτα στους ασθενεις.. Η ιατρικη κ νοσηλευτικη δεοντολογια παντως αλλα λεει, αλλα ειναι να μην πεσεις σε μαλακα. Σημασια εχει παντως οτι τωρα περασε κ εισαι καλα! :)
Και τωρα Κυκνε ξερεις τι λεμε?
"Ουουουφφφφ παει τελειωσε κι αυτο και τωρα παω για νανι"!