Originally Posted by
RockElCasbah
Το κλειδί βρίσκεται στις λέξεις έ;... και το θυμήθηκες τώρα εσύ και ο άλλος ο ανεκδιήγητος, που χτε το παίζατε καμπόσοι... και ήρθε και η μοντερατόρισσα προηγουμένως για να δηλώσει πως "δε ζυγίζονται οι λέξεις"... ωραία ατάκα, για όσους αδυνατούν να τις ζυγιάζουν βεβαίως... είμαι άσχετη με το θέμα, το ξέρω. Μη σπεύσετε, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει εμπειρογνώμονες του γιουτούμπε, των βιβλίων και της θεωρητικοπαπαρολοφιλολογι κοφιλοσοφίας... αν σε πονέσει το κεφάλι σου, πάρε αναλγητικό.
Αν έχω να ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ - κάτι που δεν είδα να το πράττετε ποτέ εσείς της παρεϊτσας - είναι μόνο σε όσους/ες τοποθετήθηκαν στο θέμα, και σαφώς στη θεματοθέτρια... έχετε τη μούρη και γράφετε ακόμη για τα δεινά και κακώς κείμενα της εξουσίας, της κοινωνίας και της γλώσσας... ο άλλος είχε το θράσσος να κάνει και προτροπή για να μπανάρουν μέλος... αλλά ο Αλέξης - που τόσο σας μάρανε - δε χρησιμοποιήθηκε μόνο εκεί έξω... άλλο τόσο χρησιμοποιήθηκε κι εδώ μέσα για να γίνουν τα κηρύγματα από ανοήμονες, αγενείς και ανεπαρκείς...