δεν μπορω παρα, να ξαναμαναματασυμφωνησω...
κι εγω νοιωθω μεγαλη ικανοποιηση οταν διαβαζω τις αποψεις σου. συνηθως με καλυπτεις πληρως :)
αγωνιστικους χαιρετισμους ;)
Printable View
Α τόχα ξεχάσει! Πολλοί λοιπόν συνδικαλιστικοί κι αγωνιστικοί "άμπελοι" έπεσαν, μόνο που άφησαν αδιάφορη απ' ότι φαίνεται την αν, γιατί πήρε τις απαντήσεις της, από κει που πραγματικά χρειαζόταν!
Μίλησε κανείς?
:Ο... 137 μηνυματα και δεν ειδες τιποτα?! :Ρ
an πρεπει να εχεις κανει πιστευω ενα κεφαλι καζανι...
Κρατα αυτα που σε συμπληρωσαν,σκεψου και εσυ θα αποφασιζεις για την ζωη σου an !
μα πραγματικά τι γίνεται πότε είπα για κάποιον ότι με προσβάλλει και γίνεται κακός;ίσα ίσα είπα ότι περνω σαν δεδομένο ότι ο καθένας ξεκινάει με καλές προθέσεις να απαντήσει σε ένα μήνυμα και απλά εξέφρασα πως με κάνουν να νιώθω μερικά μηνύματα..όμως το πως με κάνουν εμένα να νιώθω δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν κάτι τα μηνύματα αυτά.κατανοητό αυτό νομίζω ε;
αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ότι εγώ θα αποφασίσω τελικά.όπως και το τι θα κρατήσω και τι θα αφήσω από αυτά που άκουσα. άλλωστε δεν έίχα την πρόθεση να αφήσω κάποιον άλλον να το κάνει για μένα..απόψεις και προβληματισμούς ήθελα να διαβάσω :)
όσο για το κεφάλι καζάνι..όντως ισχύει αλλά ευτυχώς δεν προέρχεται μόνο από εδώ ο πονοκέφαλος, αλλιώς δεν θα επέστρεφα :)
[QUOTE=Θεοφανία;321013]αν...Δεν αδικώ τους καινούργιους που δεν ξέρουν την ιστορία, αλλά και συ μην αδικείς εμένα που δεν μπορώ να σου συμπαρασταθώ σε κάτι που δεν υπάρχει.[QUOTE]
Κι όμως ύστερα από 10 σελίδες.., ο συλλογισμός σου ΑΚΥΡΟΣ!!!
Αυτό κι αν θέλει ψυχαναλυσμό!!
Για νάρθη το παρακάτω θεϊκό,
Η κοπέλα ζητούσε βοήθεια κι η "λογική του παραλόγου", την οδηγεί σε εύλογες απορίες, που βέβαια σκοπίμως αγνοήθηκαν!
Ναι δεν στόπε κανένας απλά ΣΥ ΕΙΠΑΣ!! Για να την ακούσεις στην συνέχεια με το
Έ-ξυπνοι(εκτός ύπνου) άνθρωποι είμαστε! Τ' αποτελέσματα βγήκανε..
Άντε γειά!!!
έκανα διάφορες σκέψεις σήμερα μεσα στην μέρα...δεν είμαι σίγουρη για τίποτα ούτε για τα όνειρα και τις επιθυμίες που εκφράζω. θεωρώ ότι μεγάλο μέρος της δυσκολίας που αντιμετωπίζω στο θέμα αυτό είναι το γεγονός ότι έχω μετανιώσει που δεν φέρθηκα διαφορετικά σε ορισμένες στιγμές, μετανιώνω πραγματικά και σκέφτομαι μήπως ψάχνω και μια ευκαιρία να διορθώσω στιγμές..ξέρω ότι δεν γίνεται να αλλάξουμε το παρελθόν όμως. επίσης μου λείπει τόσο ο Φ. γιατί μοιραζόμασταν μια ευαισθησία για το πως βλέπαμε τον κόσμο..πλέον δεν έχω κάποιον να το μοιραστώ αυτό τόσο δυνατά, με τον ίδιο τρόπο. και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να διαχειριστώ μόνη μου όσα βλέπω να συμβαίνουν γύρω μου..πλεόν μπορούμε να συζητήσουμε μόνο σύντομα στο τηλ. όλα αυτά. με δυσκολεύουν όσα βλέπω γύρω μου. μετανιώνω επίσης που δεν τον είδα πριν φύγει επειδή θεωρουσα ότι δεν θα μου κανε καλό.
...αν, καταλαβαίνω όλα αυτά που λες.
Μου έχει τύχει και μένα να μη μπορώ να ξεκολλήσω από κάποιον επειδή θεωρούσα πως δεν θα βρω κάποιον να μοιραστώ με ευκολία τα ίδια συναισθήματα ή την ίδια ματιά για τον κόσμο.
Ευτυχώς αποδείχτηκε πως έκανα λάθος.
Όταν λες έφυγε, τι εννοείς?
μετακόμισε σε άλλη πόλη.αλλά εγώ εκέινη την περίοδο και πρίν δεν ήμουν καλά και δεν επικοινωνούσα σχεδόν με κανέναν, θεωρούσα ότι δεν θα μου κάνει καλό.