Δεν θεωρώ ότι το προβλημα μου ειναι σοβαρό , εγω ειμαι τοσο αδύναμος που φαντάζει μεγάλο .
Δεν ξέρω τι μου αρέσει , τίποτα μαλλον .
Τους ευαίσθητους ανθρώπους πρέπει να τους , μας , προσέχουν και όχι να ´ πατάνε ´ πάνω μας , οπότε και όταν θέλουν .
Μοιάζει σαν έγκλημα....
Προσπαθησα να βάλω όρια που ειμαι εγω και που πρέπει να ειναι οι άλλοι , άρχισα να κάνω πράγματα για μένα και άρχισαν να κάνουν επιθέση . Άντε να τους αντιμετωπισεις . Ο κάθε ένας την πάρτη του κοιτάζει ας ειναι και αδελφος , μάνα κτλ.
Να ξέρεις οτί όσο θα βλέπουν οτι θα ανεξαρτητοποιήσε τόση επίθεση θα δέχεσε αλλά αξίζει τον κόπο γιατί θα γίνεις πολεμιστής του εαυτού σου!
Ναι αλλα τα χτύπηματα τους ειναι κάτω απο την ζώνη , καλύτερα να φύγω , όχι να παραδώθω να λιποτακτησω , βαρέθηκα τις μάχες δεν βγάζουν πουθενα .
Πάντως ΜΠΡΑΒΟ!!! Έχεις κάνει το πρώτο βήμα αλλά μην τολμήσεις και σταματήσεις... την έβαψες από εμένα και ίσως από όλο το φόρουμ χεχεχε! :D πλάκα κάνω!
Μακάρι να είχα δίπλα μου ανθρώπους σαν και εσάς , συγουρα θα ήμουν πολυ καλύτερα , μην κανεις πλάκα , χρειάζεται και λίγη φοβέρα ....
η αληθεια ειναι πως τα ατομα το φορουμ ειναι πονεμενα γιαυτο σου φαινονται συμπαθητικά..
και εγω την εχω πατήσει άσχημα από τους ανθρώπους χωρίς να χω χάσει κανένα αλλα έχοντας ενα πατέρα κέρβερο γοαυτο τον εχω σε απόσταση
όπως σε απόσταση πρέπει να χουμε όσους μας κάνουν την ζωή δύσκολη ή μας χαλάνε έστω και λίγο τη διάθεση..
τώρα καλό θα ήταν να προσπαθήσεις λίγο να βρεις υποψήφια σύντροφο κλαίγοντας τη μοίρα σπίτι δεν βοηθά, έστω να χεις μια παρέα κάτι να σου φτιαξει την διάθεση,
τώρα οι συνεχής απογοητεύσεις και όλο το κλίμα που υπάρχει του γνωστού οικου ανοχής ''ελλας'' δεν νιώθεις πολύ καλα όπως κανένας απο μας..
δείξε δύναμη και μην αφήνεις κανέναν να σε διαβάλλει
Προσπαθώ να κάνω κάποια απο αυτα που πολυ σωστα αναφέρεις .
Ειναι δύσκολο να τα καταφέρω όμως άμεσα , η αγάπη ενός ανθρώπου - συντρόφου θα με βοηθούσε πραγματικα , ειναι όμως πως να πω πολλές φορές δύσκολο να κάνεις κάποια πράγματα .
Κάνω υπομονή και προσπαθώ , δεν μπορω κάτι περισσότερο .
Ευχαριστω .