Originally Posted by 
Σαλβαδόρ

Τυχαια   επεσα   στον  Λαμπρο . Ειδα   και  αλλα  θρεντ   οπου   θελω  να   πω   την  γνωμη   μου  (  και   να   ρθω   σε  αντιπαραθεση ) .
Μην   κολλας      στα   2   ποστ . Εγραφα      κι αλλου .
Δεν  ενδιαφερομαι    αν   ο  Λαμπρος   ειναι    τρολλ . Εχω    δει    πολλα   τρολλ   και   καποια   εχουν   και  την  πλακα   τους . Εκεινο   που    με   πειραζει   οτι  αν   υποθετικα   ο   Λαμπρος    ειναι    τρολλ   και   μαλιστα   εξελιγμενο  ,  τοτε   που   γραφει    εδω ,   ειναι     σαν    να   ερχεται   καποιος    που   δεν  αισθανεται   πραγματικα    αρρωστος   και  κανει    τον   αρρωστο   σε   " αρρωστους "  . Αν   συνεβαινε   κατι   τετοιο   πιστευεις    οτι   δεν   του   χρειαζεται    το   λιγοτερο    μια   δυνατη      αντιπαραθεση ?
Αν  αποδειχτει    οτι   ειναι    τρολλ   θα  σου   αρεσει   εσενα   καποιος   να   σε  κοροιδευει    μεσα   στα   μουτρα   σου ?
Επαναλαμβανω    στο   πρωτο   ποστ    δεν  ημουν   απολυτος    αλλά   το   εθεσα    για  συζητηση .
Τωρα   εσυ    στην  περιπτωση   σου   αν   υποθεσουμε   οτι   εγραφες   μια  αληθινη  ιστορια  100%   και   ερχοταν    καποιος   τυχαιος   και   σου   ελεγε   οτι   ολα   αυτα  που   εγραψες   τα   εφτιαξες    απο   το  μυαλο   σου  και    σε   κατηγορουσε   για   τρολλ  ( ή    για  οτιδηποτε   αλλο )  εσυ   το   πιθανοτερο    ειναι   να   γελαγες  ( γιατι  θα   καταλαβαινες    οτι   ειπες   κατι   ξεχωριστο )  και   ταυτοχρονα   αφου   ειχες   ολο   το  δικιο   με   το  μερος   σου    θα   τον   ετρωγες  (μεταφορικα ) τον   αλλον   ζωντανο .
Ετσι   δεν   κανει   καποιος   που   εχει  ολο   το  δικιο  με    το  μερος   του ? Δεν   σε   προβληματιζει    γιατι   δεν   μου   απαντησε   ο  Λαμπρος?   Ειναι   τοσο    αδυνατος   οσο   περιγραφει   ή  μηπως   δεν  ηθελε  να   αντιπαρατεθει   μαζι  μου ?  Αλλωστε  ως   γνωστον    καθαρος   ουρανος    αστραπες   δεν   φοβαται .
Τελοσπαντων   η  πορεια    θα   δειξει   αν  μετρανε    οι   αριθμοι   των    ποστ .