Originally Posted by
Σαλβαδόρ
Τυχαια επεσα στον Λαμπρο . Ειδα και αλλα θρεντ οπου θελω να πω την γνωμη μου ( και να ρθω σε αντιπαραθεση ) .
Μην κολλας στα 2 ποστ . Εγραφα κι αλλου .
Δεν ενδιαφερομαι αν ο Λαμπρος ειναι τρολλ . Εχω δει πολλα τρολλ και καποια εχουν και την πλακα τους . Εκεινο που με πειραζει οτι αν υποθετικα ο Λαμπρος ειναι τρολλ και μαλιστα εξελιγμενο , τοτε που γραφει εδω , ειναι σαν να ερχεται καποιος που δεν αισθανεται πραγματικα αρρωστος και κανει τον αρρωστο σε " αρρωστους " . Αν συνεβαινε κατι τετοιο πιστευεις οτι δεν του χρειαζεται το λιγοτερο μια δυνατη αντιπαραθεση ?
Αν αποδειχτει οτι ειναι τρολλ θα σου αρεσει εσενα καποιος να σε κοροιδευει μεσα στα μουτρα σου ?
Επαναλαμβανω στο πρωτο ποστ δεν ημουν απολυτος αλλά το εθεσα για συζητηση .
Τωρα εσυ στην περιπτωση σου αν υποθεσουμε οτι εγραφες μια αληθινη ιστορια 100% και ερχοταν καποιος τυχαιος και σου ελεγε οτι ολα αυτα που εγραψες τα εφτιαξες απο το μυαλο σου και σε κατηγορουσε για τρολλ ( ή για οτιδηποτε αλλο ) εσυ το πιθανοτερο ειναι να γελαγες ( γιατι θα καταλαβαινες οτι ειπες κατι ξεχωριστο ) και ταυτοχρονα αφου ειχες ολο το δικιο με το μερος σου θα τον ετρωγες (μεταφορικα ) τον αλλον ζωντανο .
Ετσι δεν κανει καποιος που εχει ολο το δικιο με το μερος του ? Δεν σε προβληματιζει γιατι δεν μου απαντησε ο Λαμπρος? Ειναι τοσο αδυνατος οσο περιγραφει ή μηπως δεν ηθελε να αντιπαρατεθει μαζι μου ? Αλλωστε ως γνωστον καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται .
Τελοσπαντων η πορεια θα δειξει αν μετρανε οι αριθμοι των ποστ .