ΦΑΤΣΑΡΕΣ...
http://i1075.photobucket.com/albums/...y-Dog-3489.jpghttp://i1075.photobucket.com/albums/...og-2012-15.jpghttp://i1075.photobucket.com/albums/...Animals-28.jpghttp://i1075.photobucket.com/albums/...7/yuuytuuy.png
Printable View
Να μας λιγωσεις θες ε;
Ειχα χθες το μηνιαιο ραντεβου με την ψυχιατρο/ψυχοθεραπευτρια. Πηγα με την συνηθισμενη λογικη οτι παιρνω αντικαταθλιπτικη αγωγη εδω και 6,7 μηνες (εφεξορ 150) και παραλληλα κανω την ψυχοθεραπεια μου.
Δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι οταν πληρωνεις για ψυχοθεραπεια πας για να πεις τα ζορια σου και ο γιατρος να κατσει να σε ακουσει.
Ξεκινησαμε την κουβεντα της ανεφερα καποια γεγονοτα που μου συνεβηκαν τον τελευταιο μηνα αλλα αντιλαμβανομουνα οτι δεν ειχε και πολυ διαθεση να μ ακουσει.
Καποια στιγμη αντιληφθηκα οτι αρχισε να μου τα χωνει οτι δεν ειμαι πολυ κοινωνικος ακομα και με τα συγγενικα μου προσωπα οτι αντιδρω υπερβολικα οταν καποιος με ενοχλει.
Την ειχε πιασει την γιατρο λογοδιαροια ελεγε ελεγε ηταν για την δικια μου αντιληψη σχεδον προσβλητικη. Καποια στιγμη πηγα να της πω κατι μου λεει μη με διακοπτεις ασε με να στα πω, δε λεω βιδωθηκα απο μεσα μου αλλα λεω αστην να δουμε που θελει να καταληξει.
Ειπε τι ειπε περασε κι ωρα, μου εφαγε και ενα τεταρτο απαντωντας στα τηλεφωνα , πραγμα το οποιο δεν εκανε μεχρι τωρα συνηθως απαντουσε στις κλησεις οτι εχει συνεδρεια και θα τους παρει σε λιγο.
Αυτη ομως τη φορα απαντουσε κανονικα στο τηλεφωνο λες και δεν τρεχει τιποτα και μετα μου πετουσε ενα συγνωμη. Συνηθως σε ανθρωπους που εχουν τετοια συμπεριφορα απεναντι μου τους κοβω και την καλημερα που λενε αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση εκανα υπομονη.
Τελος παντων καποια στιγμη μου λεει περασε και η ωρα, ναι της λεω και δεν σου ειπα τιποτα απο αυτα που ειχα να σου πω. Ναι μου λεει πες μου, οχι της λεω δεν θα σου πω γιατι εδω κατι τρεχει και δεν εχω καταλαβει τι.
Της λεω καταρχας σου ειπα και την προηγουμενη φορα οτι δεν πιστευω οτι εχω καταθλιψη καθοτι δεν εχω δει την βελτιωση που μου ειχες πει. Ναι μου λεει απο οτι φαινεται δεν εχεις και πιθανως τα εφεξορ σου προκαλουν περισσοτερη εριστικοτητα αντι να σε ηρεμουν.
Της λεω οτι οι πονοι στο γαστρεντερικο επανηρθαν τωρα που κρυωσε ο καιρος αρα δεν ειναι ψυχολογικης φυσεως αφου κανω θεραπεια. Μου λεει μειωσε το εφεξορ στα 75 αφου δεν σε βοηθανε.
Της λεω οτι στην περιπτωση μου το φαρμακο που με βοηθησε ηταν το ζαναξ, το οποιο το ειχα κοψει αλλα τωρα με τις ενοχλησεις πηρα 0,5 και οι πονοι σταματησαν. Αρα της λεω εχω καποιο ζορι με το γαστρεντερικο το οποιο επηρεαζεται απο το κρυο και επειδη αυτο με αγχωνει και χειροτερευει το ζορι το ζαναξ μου μειωνει το αγχος οποτε ειμαι καλυτερα.
Ναι μου λεει το ζαναξ ειναι και μυοχαλαρωτικο και μου σκαει και την βομβα ετσι στο ασχετο...μου λεει με ολα αυτα που σου ειπα σημερα αμα θελεις μη ξαναρχεσε στο κατω κατω δεν εχουμε υπογραψει κανενα συμβολαιο.
Οχι της λεω θα ξαναρθω διοτι τοσο καιρο ερχομαι συνηδειτα ωστε να δω αν εχω καποιο προβλημα καταθλιψης αλλα μαλλον δεν εχω.
Κλεινουμε ραντεβου της λεω γραψε μου φαρμακα μου λεει δεν προλαβαινω εχει περασει η ωρα αλλωστε και να πας στο φαρμακειο θα τα πληρωσεις. Μου ηρθε να την σκυλοβρισω που ξερεις μωρη μπορει εγω να χρειαζομαι ζαναξ που θελουν κοκινη γραμμη ειπα δεν μαμιεται σηκωθηκα εφυγα. Στο αυτοκινητο αντιλαμβανομαι οτι ψυχολογικα ειμαι πιο χαλια απο οταν πηγα λεω μαμησε τα κατι δεν παει καλα εδω. Χωρια που μου χαλασε και τον υπνο και οτι ειχα αρχισει να ψιλοστρωνω.
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τελικα η ψυχιατρος ηθελε να καλυψει τον κ@λο της καθοτι και διοτι ειχε αντιληφθει οτι δεν εχω καταθλιψη και σου λεει μπορει αυτος να αρχισει να φωναζει και να λεει οτι τσαμπα με ταιζεις χαπια τοσους μηνες και τσαμπα ερχομαι και στα σταζω καθε μηνα. Και για να με προλαβει μου φερθηκε επιθετικα εως προσβλητικα ωστε να μην της την πω. Πως λεμε η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση ε κατι τετοιο.
Τελος παντων μου την βιδωσε σημερα την πηρα τηλεφωνο της λεω πες μου πως κοβουν τα εφεξορ μου ειπε κατι γενικολογιες μερα παρα μερα μετα καθε 2 μερες στο τελος μου λεει αυτοσχεδιασε λιγο και θα τα καταφερεις. Της λεω ακυρωσε και το ραντεβου για τον αλλον μηνα μου λεει καλα αφου ετσι νομιζεις και αυτα...
Συμπερασμα. Για μια περιοδο ετυχε να πηγαινω παραλληλα και σε αλλον ψυχιατρο. Ο αλλος ψυχιατρος μου ειχε πει οτι δεν χρειαζομαι αντικαταθλιπτικα ουτε ψυχοθεραπεια γιατι απλα ειμαι αγχωδης και να κοιταξω να παιρνω τα πραγματα πιο χαλαρα. Εγω επελεξα την γνωμη της δευτερης ψυχιατρου. Στο τελος αποδειχτηκε οτι ο πρωτος ψυχιατρος ειχε δικιο. Αντε τωρα να γλυτωσω απο τα εφεξορ δεν ξερω πως αλλα πιστευω να γινεται και να συνεχισω την ζωουλα μου παιρνωντας που και που κανενα αγχολυτικο.
Πλακα πλακα αν καποιος εχει κοψει το εφεξορ ας μου γραψει πως κοβεται μη ζησω κανενα ...περιεργο φαινομενο. Εφτασα να παιρνω 150 μιλιγκραμ
Soutsi, Blue και οποιος αλλος περιμενω την γνωμη σας
Ο Ιπποκρατης ελεγε οτι το εντερο ειναι ο καθρεφτης της ψυχης.Εχει παει δικος μου ανθρωπος στο γιατρο για στομαχικα κοιλιακα προβληματα και ο γιατρος τον παρεπεμψε σε ψυχολογο.Εγω που πασχω απο σπαστικη κολιτιδα(δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις εσυ) παιρνω διαφορα φαρμακα τα οποια ομως δεν με πιανουν οταν εχω υπερβολικο αγχος.Κοινως οταν αποδεδειγμενα δεν πασχεις απο καποια διαπιστωμενη κοιλιακη,στομαχικη ασθενεια τοτε κοιταζεις αλλου.
Παιδες οσοι εχετε εχετε θεμα με το γαστρεντερικο δοκιμαστε ομοιοπαθητικη..
Σου στελνω πμ.
Λοιπον εκανα μια πρωτη προσπαθεια να κοψω τα αντικαταθλιπτικα (εφεξορ 150) αφου βγηκε το συμπερασμα (μετα απο 7 μηνες αγωγης) οτι μαλλον δεν εχω καταθλιψη. Γενικα πηγα να ακολουθησω τον γενικολογο τροπο που μου ειπε η ψυχιατρος που μου τα εδωσε και η οποιαστο τηλεφωνο μου ειπε ξεκινα μερα παρα μερα μετα καθε δυο μερες τελος παντων αυτοσχεδιασε και θα τα καταφερεις (ναι ειναι απαντηση ψυχιατρου αυτη να...αυτοσχεδιασω). Πηρα 150μγ την πεμπτη το πρωι και ειπα θα παρω ξανα το σαββατο. Απο την παρασκευη το βραδυ αρχισαν να μου εμφανιζονται συμπτωματα οπως να σου ερχεται να κλαψεις ετσι στα ξαφνικα και να περναει το ιδιο ξαφνικα. Ξυπνησα στις 5 το πρωι με ενα περιεργο πονοκεφαλο (οχι δυνατο) στην πισω μερια του κεφαλιου προς τον λαιμο. Με ξυπνησαν κατι περιεργαεντονα ονειρα σαν εφιαλτες που δεν τα θυμαμαι (θυμαμαι μονο κατι με φιδια). Προσπαθησα να κοιμηθω υπνος δεν με επαιρνε σηκωθηκα στις 7.30 γιατις πρωινες δουλιες τις οποιες εκανα με σχετικη δυσκολια . Αργοτερα εκατσα να πιω καφε αρχισε η ανησυχια να γινεται πιο εντονη οσο περνουσε η ωρα και εμφανιστηκαν συμπτωματα κακων σκεψεων σαν κατι κακο να προκειτε να συμβει. Διαολε λεω οχι παλι αυτα τα συμπτωματα και τααρνητικα αισθηματα τα ειχες πριν εναχρονο με την εντονη αγχωδη διαταραχη. Λεω τι να κανω, παιρνω 75μγ εφεξορ θεωρω οτι προκειται για στερητικα συμπτωματα . Μετα μια ωρα παιρνω 0,5 ζαναξ τα οποια με βοηθουσαν να ηρεμισω. Ηταν να κατεβω στην πολη για δουλιες ντυνομαι λεω ξαπλωσε λιγο μηπως ηρεμισεις. Με πηρε ο υπνος ενα διωρο αλλα παλι ξυπνησα απο περιεργα ονειρα και "κομμενος". Πηρα αλλα75 μγ εφεξορ και αναμενω μηπως με βοηθησουν.Τελικα εχω δεν εχω καταθλιψη αυτο που εχω σιγουρα ειναι εξαρτηση απο το αντικαταθλιπτικο. Και ειναι ασχημη και ειναι λογικο ειναι σαν το τσιγαρο. Αν του δινεις στον οργανισμο αυτο που παραγει μονος του τοτε αυτος επαναπαυεται και σταματαει νατο παραγει. Και αν του το κοψεις τοτε μπλοκαρει και αντιδραει ασχημα. Η ουσια ειναι οτι ξαναυποφερω και δεν θελω νατο ξαναζησω. Και αυτη την φορα με ευθυνη της ψυχιατρου που πηγαινα την οποια την δευτερα θα την παρει και θα την σηκωσει. Ακους εκει να μου πει αυτοσχεδιασε και θα τα καταφερεις. Πως κυρα μου να αυτοσχεδιασω γαμω την αγανακτηση μου γαμω. Πρωτα με μπλεκεις και μετα μου λεςαυτοσχεδιασε. Τελος παντων ψαχνω και τον πρωτο ψυχιατρο που πηγα τον πηρα τηλεφωνο μου ειπε θα δει αν μπορει να με δει αυριο στο σπιτι του θα με ειδοποιησει αργοτερα. Αλλαετσι οπως ειμαι τωρα την δευτερα θα την ξεχεσω. Τι διαολο πειραματοζωο ειμαι απετυχε το πειραμα βγαλτα περα μονος σου
Tουτε μια καλη ιδεα ειναι να αλλαξεις ψυχιατρο.
Ριχνοντας μια ματια στην αγωγη μου , (τριμηνιαια ) ειδα οτι τις πρωτες τρεις εβδομαδες αυξανεται η δοση σταδιακα απο τα 50 μγ μεχρι τα 300 μγ και μετα παλι τις 3 τελευταιες εβδομαδες μειωνεται απο τα 300 στα 50 .
Αν και δεν ειναι εφεξορ , ανηκουν στην ιδια κατηγορια αρα φανταζομαι με παρομοιο τροπο θα πρεπει να τα κοψεις.
Τεσπα εγω δεν εχω παρει την αποφαση να τα ξεκινησω ακομα , δεν ξερω τι θα κανω.
Και μιας και πιασαμε το θεμα ψυχιατρων , τελικα ειναι οτι να ναι οι περισσοτεροι.
Ο προτελευταιος που ειχα παει μου ειχε πει οτι δεν εχω πια καταθλιψη και οτι τα παω μια χαρα με την ιψδ και μου εδωσε χαπια.
Ο τελευταιος μου ειπε οτι δεν τα παω και τοσο καλα με την ιψδ και οτι εχω καταθλιψη αλλα μου ειπε να μην παρω φαρμακα.
Η ψυχολογος με στειλε στον ψυχιατρο γιατι πιστευει πως πρεπει να παρω φαρμακα.
Εγω παλι δεν ξερω τι μου γινεται ......
Ακριβως αυτο που ζεις ηθελα και θελω να αποφυγω. Δηλαδη να μπλεξω με τον επομενο ψυχιατρο που θα κανει το δικο του πειραμα και παει λεγοντας. Ειναι ασχημο να βασιστεις σε καποιον ειδημονα που θασε πεισει οτι εχεις καταθλιψη νατο δεχθεις να πεις ωραια θα κανω την οποια θεραπεια και ξαφνικα μετα απο ενα εφταμηνο να σου υπονοει εμμεσως πλην σαφως οτι μαλλον δεν εχεις και μαλιστα να σου επιτιθετε φραστικα οτι ευθυνεσαι εσυ. Κοινως να μην εχει τα αρχ@Δ@α να σου πει οτι δεν μας βγηκε αυτο που υποθεσα και θα συνεχισουμε με κατι αλλο ή τελος παντων δεν μπορω νασε αναλαβω αλλα θα σου πω πως να κοψεις την εξαρτηση. Νομιζα οτι οι ψυχογιατροι ειναι πιο καθαροι και ντομπροι απο τους αλλους γιατρους αλλα ...κατεριφθη κι αυτος ο μυθος. Δεν ξερω εχω χαλαστει πολυ
Done! :D :D :D
Δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται οτι το παρακατω ταιριαζει εδω περα...;)
http://i1075.photobucket.com/albums/...here67/288.gif
ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=O3gXQFUh3tc