Quote:
Originally posted by kassi_21
Και μιας και σε 3 ώρες και 20\' από τώρα θα γεννηθώ για 21 φορά θα αφιερώσω ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου.Ένα αγκάθι,ένα παράπονο.Ταυτισμένη με μερικά σχόλια της Adzik...Αυτό το καλοκαίρι ερωτεύτηκα κάποιον.Ήταν ψηλός,ήταν θεός ήταν ο Ολυμπιακός..Χεχε...Ήταν καλός,έξυπνος,συναισθηματι κός,ερωτικός και σταθερός.Είχε όλο το πακέτο.Πίστεψα λοιπόν ,και από τότε ήταν η τελευταία φορά που πίστεψα σε κάποιον,ότι θα είναι ο σωτήρας μου-Το σχολιάσαμε αυτό,ότι δηλαδή κανείς δε σώζει κανένα-αλλά το είχα ανάγκη.Πολύ ανάγκη....Θα με έπαιρνε μακρυά και θα άνοιγα μια καινούρια σελίδα.Έκανα πολλά όνειρα...Αλλά ήμουν πολύ διαταραγμένη για τα γούστα του.Το είχα πει στην τότε φίλη μου και φίλη του ότι πάω σε ψυχίατρο και φυσικά θα του το είχε σφυρίξει.Με κάλεσε σε ένα δείπνο με οικογενειακά πρόσωπα και έπεσε η συζήτηση στη Μέρυλιν,την Μονρόε φυσικά...Πολύ όμορφη ανέφερε μια οικογενειακή του φίλη..αλλά αυτά τα άτομα είναι διαταραγμένα....και το έπιασα το νόημα....Ποιός θα ήθελε στην οικογένειά του μια διαταραγμένη;Με διαταραγμένα παιδιά;Ήμουν πολύ ακατάλληλη για τον Δημήτρη...Από τότε μίσησα όλους τους δήθεν νορμάλ που με καταδίκασαν....Στην πυρά,στην πυρά η μάγισσα.Αλλά ακόμα ζηλεύω εκείνο το πλατύ του χαμόγελο ενδεικτικό της ζωντάνιας του και της χαράς του που τόσο θα ήθελα να έχω....Από τότε ως τελευταίο χτύπημα στην ζωή μου δεν πιστεύω πια στον εαυτό μου.Έχασα 5 κιλά και έχω ρέψει.....Αύριο είναι τα γεννέθλια μου.Μια μέρα στην οποία γεννήθηκα αλλά ώρες ώρες πόσο θα\'θελα να ήμουν ΝΕΚΡΗ!!!!Ένα από τα λίγα ξεσπάσματά μου αλλά το κρατάω καιρό μέσα μου και θα ήθελα κάπου να το πω...Ήταν πολύ καλοί για μια διαταραγμένη.Ε,Adzik???