Quote:
Originally posted by interappted
kassi ενέσεις με βαρεσαν μονο τις 2 φορες που θελαν να με κανουν εισαγωγη στο νοσοκομειο κ τσιριζα..στην καθημερινοτητα τα χαπια που ειπα περνω...Πριν κ μετα τα χαπια στανταρ εχω μια διαφορα..ξεχναω βασικα πραγματα,παραμιλαω στο δρομο,και τετοια το δε εφεξορ που θεωρειται ξεκολλητικο χαπι για να μην τρως κοληματα λεει θα δω βελτιωση,ΛΕΕΙ,μετα το τελος της θεραπειας!!!(δλδ μπορει και ποτε!!!!!)
με τα χαπια εχω αλλη μια παραλογη σχεση απο τη μια τα μισω κι απο την αλλη ΤΑ ΧΑΠΙΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!δεν εχω βγαλει ακομα ακρη....
Έτσι είναι.Τα μισώ αλλά σήμερα που με έπιασε κρίση με έπιασε αυτό το τα χάπια μοουυυ.Αλλά ξέρεις τα θέλω για να περάσει εύκολα ο πόνος και λέω όχι ρε πούστη όχι πάλι καταστολή.Εδώ θα το παλέψω και θα βρω άλλους τρόπους να αμύνομαι και να είμαι λιγότερο ευάλωτη....έχω υπομονή ή μάλλον τα κρατάω πολύ μέσα μου και γι\'αυτό με πιάνουν έντονα ξεσπάσματα.(Βασικά και όταν δεν τα κράταγα πάλι έντονη ήμουνα-Φαινόταν από μικρή βρε αδερφέ το ποιόν μου)Σήμερα είχα τόσα νεύρα που ήθελα να κάνω εμετό......είναι κρίμα και άδικο να μου φέρονται έτσι άσχημα και να με κάνουν να υποφέρω τόσο.Αμαρτία απ\'το Θεό-που δεν πιστεύω παρεπιπτόντως αλλά να\'χουμε να λέμε.Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν σου αρκούν οι πιο μικρές δόσεις;Το παραμιλητό το είχες και πριν τα χάπια γιατί αν ναι ίσως και τα χάπια απλά να το εντείνουν-τι να πω;Δεν παραμιλάω ακριβώς αλλά με έχω πιάσει να λέω κουβεντούλες σαν απάντηση σε σκέψεις που μου έρχονται.Αυτό όμως το αναλύω ως το ότι είμαι πολύ στην τσίτα εκείνη τη στιγμή και φοβάμαι οπότε λέω κάτι να χαλαρώσω να το πω;Και ξέρεις όταν είμαι μόνη και μου έρθει μια ανασφάλεια στο μυαλό αντί να φύγει εντείνεται και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί κάτι να την ησυχάσει.Αισθάνομαι ότι τρελαίνομαι....Αγοραφοβία και ιδεοψυχαναγκασμός μάλλον.Εσένα πώς το εξηγεί ο ψυχίατρος το παραμιλητό;Νομίζω και αν θες με διαψεύδεις πως αν είσαι με κάποιον άλλο σου φεύγει αυτή τάση να παραμιλλάς έτσι;Τι ακριβώς αντιμετωπίζει το κάθε χάπι σου έχουν πει;