οσο κ να την χαλαρωνουμε τη Ζινα αυτη εκει αλλωστε τα ψυχολογικα μας κανουν κ Ζινα κι ο,το θες
Printable View
οσο κ να την χαλαρωνουμε τη Ζινα αυτη εκει αλλωστε τα ψυχολογικα μας κανουν κ Ζινα κι ο,το θες
Ναι αλλά αν το προσέξεις η Ζίνα είναι πολύ δυνατή. Είναι μια αμαζόνα. Ξέρεις τί πιστεύω ; \'Οτι η κάθε ψυχολογική διαταραχή δημιουργείται μέσα σε συγκεκριμένη κοινωνία και πολιτισμό. Οι οριακοί είναι άνθρωποι που δεν ανήκουν σε αυτόν τον πολιτισμό, χρειάζονται δάση για να τρέχουν, και πολέμους για να δίνουν την ψυχή και το σώμα τους για να το πω μεταφορικά. Χρειάζονται άλογα να ιπεύουν, να μην περιμένουν στις ουρές, να μην χτυπάνε κάρτες. Είναι ψυχές από άλλες εποχές, άγριοι σαν το άνεμο, δεν αντέχουν τους περιορισμούς και ο σύγχρονος πολιτισμός είναι αυτός που τους αρρωσταίνει. Κάπου έχω διαβάσει ότι η οριακή διαταραχή είναι \"ασθένεια\' του πολιτισμού μας. Τα χαρακτηριστικά αυτά σε άλλες εποχές θα θεωρούνταν ευλογία ίσως.Quote:
Originally posted by interappted
Χαχαχαχαχα!!! :pQuote:
Originally posted by LOSTRE
έγινες Πέγκυ Ζήνα!!!χαχαχαχαχαχ!
Της φωνάζω αλλά δεν βγαίνει.Εγώ και μια κατσαρίδα να δω τρομάζω..Τόσο πολύ της μοιάζω!:PQuote:
Originally posted by Mοναξιά
Ποτέ δεν είναι αργά. Βγάλτε τη Ζίνα από μέσα σας.
Kι εγώ αηδιάζω με τις κατσαρίδες. Μιας και το φερε η κουβέντα, όταν βλέπω στον ύπνο μου ότι σκοτώνω κατσαρίδες, είναι η εσωτερική μου ανάγκη να σκοτώσω κάποιες νευρώσεις ή κάποια παλιά κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Δεν ξέρω ποιοί και πόσοι ερμηνεύουν έτσι την \"δολοφονία κατσαρίδας\'\' σε όνειρα αλλά για μένα αυτό ισχύει. Εύχομαι λοιπόν να δείτε τις φοβίες και τις νευρώσεις σας σαν κατσαρίδες που θα τις λοιώσετε με γόβα στιλέτο οριστικά. ;)Quote:
Originally posted by Dalia
Της φωνάζω αλλά δεν βγαίνει.Εγώ και μια κατσαρίδα να δω τρομάζω..Τόσο πολύ της μοιάζω!:PQuote:
Ποτέ δεν είναι αργά. Βγάλτε τη Ζίνα από μέσα σας.
Χμ...εγώ με τις φοβίες μου κάνω ακριβώς ότι και με τις κατσαρίδες.Δεν τολμώ να τις σκοτώσω αλλά φεύγω τρέχοντας και ζητάω βοήθεια από άλλους.
Quote:
Δεν νομίζω πως ειδικά η Ιντεράπτιντ έχει πρόβλημα ανέκφραστης Ζήνας........Μόνο το ασημένιο μπούμερανγκ της λείπει.....Μωρέ η Ζήνα μπροστά μας θα ζήλευε σε φάση ψυχολογικής μας κρίσης.....
Δηλαδή μας λες ότι η Ζήνα είναι μια οριακή ψυχή;;;Αχαχαχα...Πάντως η ψυχίατρός μου με χαρακτήρισε ευνουχιστική γυναίκα αμαζόνα.....Εγώ ένα γλυκό κοριτσάκι είμαι....Δεν ξέρω που την είδε την αμαζόνα μέσα μου........Γκούχου γκούχου.....Quote:
Ναι αλλά αν το προσέξεις η Ζίνα είναι πολύ δυνατή. Είναι μια αμαζόνα. Ξέρεις τί πιστεύω ; \'Οτι η κάθε ψυχολογική διαταραχή δημιουργείται μέσα σε συγκεκριμένη κοινωνία και πολιτισμό. Οι οριακοί είναι άνθρωποι που δεν ανήκουν σε αυτόν τον πολιτισμό, χρειάζονται δάση για να τρέχουν, και πολέμους για να δίνουν την ψυχή και το σώμα τους για να το πω μεταφορικά. Χρειάζονται άλογα να ιπεύουν, να μην περιμένουν στις ουρές, να μην χτυπάνε κάρτες. Είναι ψυχές από άλλες εποχές, άγριοι σαν το άνεμο, δεν αντέχουν τους περιορισμούς και ο σύγχρονος πολιτισμός είναι αυτός που τους αρρωσταίνει. Κάπου έχω διαβάσει ότι η οριακή διαταραχή είναι \"ασθένεια\' του πολιτισμού μας. Τα χαρακτηριστικά αυτά σε άλλες εποχές θα θεωρούνταν ευλογία ίσως.Quote:
Quote:
Originally posted by Dalia
Χμ...εγώ με τις φοβίες μου κάνω ακριβώς ότι και με τις κατσαρίδες.Δεν τολμώ να τις σκοτώσω αλλά φεύγω τρέχοντας και ζητάω βοήθεια από άλλους.
Ναι...Έχω να πω ότι η κάτωθι γυναίκα αμαζόνα δεν τα πάει καλά με τα έντομα...καθόλου καλά μάλιστα......Χτες φώναξα έναν περαστικό να μου διώξει μια μεγάλη σφήκα από τις τσάντες μου να πάω μπροστά.....Γυναίκα αμαζόνα μετά.....Πού με είδες μωρή ψυχίατρε;;;;Έχω βρει νέο κόλπο Ντάλια...Όταν βλέπω ένα Σιχαμένο πράσινο,κίτρινο ό,τι να\'ναι έντομο δεν το σκοτώνω για να αηδιάσω περισσότερο στην αφή του....αλλά παίρνω την ηλεκτρική σκούπα-ΝΑΙ ΝΑΙ-και το ρουφάω....Στις 3 η ώρα το βράδυ να ακούγεται ένας οχετός από τη σκούπα.....Είναι η Κάσσι που ρουφάει το ζουζούνι......
Καλή ιδέα αυτό με τη σκούπα.Γιατί αν το σκοτώσεις ακούγεται κι ένα κρατς μερικες φορές,στις κατσαρίδες κυρίως..μπλιαχ!Μόνο που το σκέφτηκα ανατρίχιασα!
axaxa...Ναι παιδί μου....Άσε βρήκα αυτή την ιδέα και απαλλάχτηκα από τα έντομα.....γιατί παλιά σιχαινόμουν να τα σκοτώσω και καθόμουν και τα κοίταζα με ΑΗΔΙΑ πάντα...
Αχχχχ, θέλω ένα ραντεβού με οριακή αμαζόνα. Αλλιώς με βλέπω σύντομα στο ντιβάνι με το ραμολί. Καλές ιδέες μου δίνετε, θα του τηλεφωνήσω να του πω να μου συστήσει καμμία. Το ραμολί πάντως μου είχε πει να τις αποφεύγω γιατί θα σφαχτούμε επειδή μοιάζουμε, αλλά έλα ντε που εμένα αυτές οι Ζήνες μου αρέσουν. Το τραβάει ο οργανισμός μου που έλεγε και η Σαπφώ. Μεγάλος έρωτας με τις Ζήνες λέμε.Quote:
Originally posted by kassi_21
Δηλαδή μας λες ότι η Ζήνα είναι μια οριακή ψυχή;;;Αχαχαχα...Πάντως η ψυχίατρός μου με χαρακτήρισε ευνουχιστική γυναίκα αμαζόνα.....Εγώ ένα γλυκό κοριτσάκι είμαι....Δεν ξέρω που την είδε την αμαζόνα μέσα μου........Γκούχου γκούχου.....Quote:
Ωχ που να το\'ξερα ότι θα σου ξυπνούσαν τέτοιες επιθυμίες όταν ανέφερα τη Ζίνα...:P
Αχαχαχαχαχα...Ντάλια.......Στο ντιβάνι με το ραμολί;;;Αχαχαχχαχαχα......Να σου πω εγώ με τύπους σαν κι εμένα σφάζομαι..................Ο δυναμικός πιστεύω ότι θέλει τον ήρεμο.....Αν μπλέξουν δύο δυναμικοί θα γίνουν κώλος.....
Θα σπάσουν τα νεύρα ο ένας στον άλλο και θα θέλει ο ένας να υπερισχύει του άλλου.........όταν σφαχτούνε δε, θα είναι τόσο εγωιστές που κανείς δεν θα κάνει πίσω για να τα βρουν.........
Λένε νομίζω ότι δεν χωράνε δύο βασιλιάδες στο ίδιο βασίλειο....