πρέπει.......
Printable View
πρέπει.......
@ Petitefille
Καλά μιλάμε μεγαλύτερη τρολιά από σένα δεν παίζει να ξαναυπάρξει στο Forum!
Κουραγιο κοπελα μου αξιζει να ζησεις εστω κ για ενα δυο πραγματα που μετρανε για σενα οπως ο γατος σου,Οντως εφοσον βρισκεσαι μεσα στην καταθλιψη δεν βλεπεις καθαρα,Ομως η καταθλιψη με αναλογο κοπο ειναι μια κατασταση που περναει κ το γνωριζω καλα κ απο τον εαυτο μου μην νομιζεις οτι θα εισαι παντα ετσι,Εισαι πολυ μικρη κ οντως ειναι μεγαλη αμαρτια να μην παλεψεις για τα θελω σου,Κινητοποιησου λιγο κ καλο κουραγιο!
το μονο πραγμα που μπορει να σε βγαλει απο αυτη την αδιεξοδο ειναι η αγαπη.οχι απο τους γονεις σου αλλα απο καποιο αγορι να σε κανει να νιωσεις ασφαλεια και οτι καποιος ειναι εδω για εσενα και σε αγαπαει. ετσι θα αποκτησεις λογο υπαρξης και θα ξεχασεις ολα αυτα που σε στοιχιονουν τοσο καιρο και η ψυχη σου θα γεμισει με θετικα συναισθηματα και πολυ ευτυχια και δεν θα ξανασκεφτεις ποτε αυτο που εισαι τωρα..το δυσκολο ομως ειναι να βρεις το πρωσοπο..θελει πολυ υπομονη...
Ακριβώς το ίδιο περναω κ εγω τωρα! Η ζωή δεν έχει νοημα και είναι αδεια, ακριβώς όπως το λες. Έκανα κ εγω μια απόπειρα με χάπια αλλά με κατάλαβαν κ μπήκα νοσοκομείο με το σωληνάκι. κ τώρα μετά από ένα μήνα μου μπαίνουν ιδέες να το ξανακάνω. Είναι καλύτερα τα πράγματα μετα από 2 χρόνια?
Τερμα οι αυτοκτονιες , θα τιμωρουνται με προστιμο απο το ΣΔΟΕ . Καθηστε ταυγα σας .
Εγω παροτι εχω 10 χρονια καταθλιψη , ειμαι χαρουμενος .
γεια μιλας με πονο και εισαι μολις 16 χρειαζεσαι ξυλο!!εχεις ολη σου τη ζωη μπροστα νασαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα τελειωσει το μαρτυριο σου οτι και ναναι αυτο και θα πηγαινεις για μπανιο με τις φιλες σου τα καλοκαιρια και θα εισαι φοιτητρια θα πηγαινεις σε παρτυ και θα λες μα καλα ημουν χαζη πριν;;περναω τελεια εχω τα παντα ετσι θα λες απλα βαρα το χερι στο τραπεζει απο σημερα και γυρνα σελιδα ουτε χαπια ουτε γιατρους εσυ η ιδια θα βρεις τη λυση μονη σου
και επειδη το πιο πιθανο σαυτη τη ζωη ειναι ολα τα προβληματα να τα ξεπερναμε μονοι μας γιατι ΜΟΝΟ ετσι γινεται ξεχνα γονεις και φιλους δε θα σε βοηθησουν σαυτο οχι γιατι δε θελουν αλλα γιατι δε μπορουν εμεις σε νοιωθουμε γιατι ξερουμε τι ειναι και ποσο δυσκολο ειναι και μακαρι να οργανωναμε ενα ραντεβου ολοι εδω μεσα να γινουμε ολοι φιλοι γιατι ολα ξεκινανε απτη μοναξια
κανενα αγορι κανενα κοριτσι μη περιμενεις να καταλαβει τα προβληματα σου οταν εσυ ο ιδιος δεν αγαπας εσενα θα το κανει ενας ξενος;
να μη σκεφτεσαι ετσι να γινεις κυριαρχος του εαυτου σου και τοτε θα αποκτησεις αξιοπρεπεια και αυτοθαυμασμο ολα θα σου φαινονται γελοι μετα θα τα σκεφτεσαι και θα γελας ειναι σα τη γυμναστικη δεν ειναι ευκολο ναλλαξεις το χαρακτηρα σου και τα βιωματα σου γιατι ετσι μεγαλωσες ομως τιποτα δε μενει στασιμο οσο το κυνηγας μη κανεις πισω σαυτο ουτε βημα οσο σε χτυπαει και σε χαντακωνει ξεσκισε το και συ
τι ειναι αυτα που λες στο κοριτσι ρε συ καλα εχετε τρελαθει ολοι σας εδω μεσα να ζησει επειδη υπαρχει ο γατος της τι αλλο θακουσω εδω μεσα χριστε μου η καταθλιψη ειναι πονος ειναι φρικη και αηδια ολοι το ξερουμε αυτο παλευεις μεχρι να περασει και θα περασει αυτο ειναι σιγουρο οχι για γατους και σκυλους αλλα γιατι η ζωη ειναι εξω και μας περιμενει να μας αγκαλιασει να ερωτευτουμε να ταξιδεψουμε να πιουμε μεχρι να σκασουμε να γλεντησουμε υπαρχει κιαυτη η πλευρα της ζωης που απλα εμεις επι της παρουσης κοιταζουμε απτην αλλη τροχος ειναι κ γυριζει τελος.
εγω τι να πω ρε πουλακι μου που επαθα καταθλιψη στα 38 αν εσυ θες να αυτοκτονησεις που δεν εχεις ζησει τιποτα ακομα και σε περιμενει ολη η ζωη να τη ζησεις εγω τι να κανω να πηδηξω απο κανενα συνεφο ;