Originally Posted by
ksefyga
galarina δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν έχει τελειώσει, αφού πριν αποφασίσω εγώ να μην δώσω συνέχεια(να μην ασχολούμαι άλλο μαζί της), οι κουβέντες της ήταν πως δεν θέλει να είναι μαζί μου, οτι ποτέ δεν ένοιωσε κάτι σημαντικό απλά ενθουσιάστηκε και οτι είμαι μ*****ς και δεν μπορεί να δεί ουτε σαν φίλο της ενα τύπο σαν εμένα, άσε που αυτό φαινόταν και στο σεξ(απάθεια κ σαν να μην νοιώθει καν έλξη, ενω στην αρχή ήταν τέλειο κ μ έλεγε οτι είμαι ο καλύτερος).Και επειδή τα είχε πεί αυτά πολλές φορές λέω και εγώ να το πάρω απόφαση να ξεκόψω. και ξέκοψα, στην τελική επειδή μ έδειχνε πως το ήθελε και εκείνη. Τώρα γιατί να γουστάρει να τραβήξει την προσοχή μου???Ναι mnlg με πήρε τηλ. για να μου πεί αυτό...τι να πω? mariposa σίγουρα δεν παίζουν θέατρο κ το βιώνουν αυτο π λένε, απλά στην περίπτωση μου, υπάρχει μια τεράστια κακία απέναντι μου κ με θλίβει όλο αυτό, ενώ δικά της άτομα(οικογένεια κ 1-2 κολλητοί της) με παίρνουν τήλ κ μ λένε ευχαριστώ που της φέρθηκα τόσο καλά και τέτοια, εκείνη μόνο δηλητήριο στάζει για μένα κ λέει σε όλους οτι την μισώ.Γιατί όλο αυτό???