Συγνωμη κ ολας αλλα που κολλαει η ομορφια με την παντρεια?δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου!
Printable View
Μήπως οι παλιοί το έλεγαν για τις καπάτσες και όχι για τις όμορφες;
Εγώ ξέρω πως οι παλιοί έλεγαν...
Οι ακαμάτες κ' οι λολές, έχουν τις τύχες τις καλές...
...για τις όμορφες δεν ξέρω κάτι τέτοιο.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, η ομορφιά είναι κατάρα (βλέπε βιασμούς, εκμετάλευση κλπ).
......................
Εγώ πιστεύω πολύ στην τύχη και συγκεκριμένα ότι είμαι άτυχη κι όχι ότι δεν προσπαθώ. Όταν βρέθηκα στο peak μου έπαθα ψύχωση... Και δεν νομίζω ότι σε επιλέγουν με κάποια κριτήρια οι αρρώστιες και η κακοτυχία.. Απλά συμβαίνει. Οι συγκυρίες πρέπει να είναι ευνοϊκές για να αναπτυχθείς. Είτε αυτό λέγεται οικονομικό background, είτε όμορφη εξωτερική εμφάνιση, είτε ικανότητες και δεξιότητες. Σαφώς και ένα μερίδιο το καλύπτει η προσωπική προσπάθεια, αλλά πάντα με τους αντίστοιχους περιορισμούς που φέρει ο καθένας..
Ρεαλιστικά ό,τι ζητήσεις παίρνεις.
Γι'αυτό εμείς οι "ευαίσθητοι" ταλαιπωριόμαστε...
Ισχύει κατά την γνώμη μου το ότι κυνηγήσεις θα πάρεις αλλά αυτό έχει πολλές φορές και την αντίθετη πλευρά του και έχει να κάνει και με τις προσωπικές ικανότητες του καθένα αλλά και με το κομμάτι της τύχης που ανέφερε η girl88.πχ Μπορεί κάποιος να κυνηγά το όνειρο του και να βρεθεί στο δρόμο του ένας μεθυσμένος να τρακάρει και άντε γεια..Η να πέσει πχ σε περίπτωση τρομοκρατίας όπως οι δίδυμοι πύργοι παλιότερα, λονδίνο, παρίσι, σεισμός ιταλία, αεροπορικά δυστυχήματα κτλ..
Εκει λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που πήραν κάτι που δεν τους άξιζε δηλαδή θάνατο χωρίς να το επιδιώξουν.
εγω παλι πιστευω οτι ουτε καποιος παιρνει οτι αξιζει ουτε οτι ζητησει γιατι πολυ απλα δεν ισχυει παντα,αλλα μερικες φορες! παιζει ρολο κυριως το ατομο απο το οποιο "παιρνεις", γιατι αν αυτο ειναι αδιαφορο και δειχνει οτι ολα ειναι μελι γαλα στη σχεση σας(φιλικη-ερωτικη,αν κι γω τωρα αναφερομαι μονο στη 1η) τοτε εχεις κανει μια τρυπα στο νερο.Τοσο καιρο ενιωθες οτι σε υπολογιζε,ενδιαφεροταν για σενα,χαιροταν με τις χαρες σου,λυποταν με τις λυπες σου δηλαδη ουσιαστικα το πρωτο διαστημα επαιρνες αυτα που ζητουσες. μετα ομως κατι αλλαξε ετσι δεν ειναι? σταματησες να παιρνεις αλλα οχι να δινεις.. και ρωταω εγω τωρα: μπορεις να ξεγραψεις τοσο ευκολα ενα τετοιο ατομο απο τη ζωη σου που απο τα 3 χρονια που κανετε παρεα ο 1μισης ηταν κομπλε και ανταποκρινοταν στις απαιτησεις σου??