Παιδιά είστε όλοι καλά;
Έχω αρχίσει να ανησυχω...
Printable View
Παιδιά είστε όλοι καλά;
Quote:
Originally posted by Blue9791
Παιδιά είστε όλοι καλά;
Γιατί, πάθαμε τίποτα;
Η Relia και η Kanella εχουν να εμφανιστούν αρκετές μέρες...
Εσύ είσαι καλά;
Quote:
Η Relia και η Kanella εχουν να εμφανιστούν αρκετές μέρες...
Εσύ είσαι καλά;
Ευχαριστώ, μια χαρούλα. Ελπίζω κι εσύ. Αχ αυτό το τσατ, πότε θα το ξαναδούμε άραγε...;;
Διάβασα οτι είναι εκτός λειτουργίας αν και δεν το χρησιμοποιώ.
Ούτε το U2U δουλεύει...
Quote:
Διάβασα οτι είναι εκτός λειτουργίας αν και δεν το χρησιμοποιώ.
Ούτε το U2U δουλεύει...
Το u2u δουλεύει μια χαρά. Μήπως κάνεις κάτι λάθος;
Δεχομαι μηνύματα αλλά δεν μπορώ να στείλω...
Καλησπέρα καλησπέρα! Είχε ένα θεματάκι το PCάκι μου αυτές τις μέρες. Ή που κόλλησε ίωση από το μωρό της από κάτω ή που κόλλησε διαταραχούλα από μένα για συμπεράσταση! :) Ηλέκτρα μου, καλά είμαι, αν εξαιρέσεις ότι έχω κάπως κακή διάθεση το τελευταίο διάστημα και κάποιες ενοχλήσεις πάλι, μπορεί να φταίει και ο καιρός. Είδα εντωμεταξύ και στο Youtube ένα ρεπορτάζ από κάποιο ξένο δίκτυο, ABC νομίζω που έκραζε τα αντικαταθλιπτικά και έλεγε ότι τελικά προκαλούν στερητικά σύνδρομα (για το paxil νομίζω ήταν το θέμα) και ψιλοφοβήθηκα. Anyway, πώς είσαι τώρα που έχουν περάσει κάποιες μέρες με τα δύο μόνο χάπια; Όντως, ανησυχώ κι εγώ για την Kanella.... ελπίζω να έχουμε νέα της σύντομα.
ΥΓ: Το U2U όντως κάνει νερά και υποψιάζομαι ότι κάτι τρέχει με το δικό σου... μήπως να στείλεις κανένα e-mail??
Quote:
Δεχομαι μηνύματα αλλά δεν μπορώ να στείλω...
Τί σου κάνει ακριβώς; Τί πρόβλημα έχεις; Δεν μπορείς να στείλεις ή στέλνεις και δε σου απαντάνε; Να έχεις υπόψη σου πως τα απεσταλμένα σου μετακινούνται στο φάκελο u2u Outbox. Από εκεί μπορείς να δεις αν αυτό που έστειλες έχει ήδη σταλεί.
Αν πάλι κάποιος που του έστειλες u2u δεν το έχει λάβει, ενδεχομένως να μην έγραψες σωστά το username του.
Μέχρι τώρα εκτός από το πρόβλημα με τα emoticons και το chat , άλλα τεχνικά προβλήματα δε φαίνεται να \'χει το forum.
Olorou μια χαρα τα κανω όλα αλλά δεν φεύγει το μηνυμα...
Relia σου εστειλα mail!!!!!
Χαιρετω.
Συντομη ενημερωση:
Πήγα IKEA και ψιλοαγχωθηκα γιατι είχε παρα πολυ κοσμο.
ΑΛΛΑ!! Δεν με επηρεασε...συνεχισα τη βόλτα μου :)
Μπράβο σου που συνέχισες .
Μπορεί να ακουστεί εως και μαζοχιστικό αλλά πραγματικά προσπαθώ να απολαύσω το ταξίδι πρός την \"ισορροπία\" μου.
Ανυπομονώ να μειώσω κι άλλο τα φάρμακα για να ανακαλύψω τον καινούριο εαυτό μου.
Ξέρω οτι θα γίνει κάποιες στιγμές επώδυνο αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι την επόμενη μέρα που θα είναι καλύτερη και θα είμαι σίγουρα πιο δυνατή.
Φοβάμαι μεν αλλά με μέτρο :)
καλημερα και καλως σας βρίσκω κατ αρχην, μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ.. :)Quote:
Originally posted by Relia
.....και κάποιες ενοχλήσεις πάλι, μπορεί να φταίει και ο καιρός.
Είδα εντωμεταξύ και στο Youtube ένα ρεπορτάζ από κάποιο ξένο δίκτυο, ABC νομίζω που έκραζε τα αντικαταθλιπτικά και έλεγε ότι τελικά προκαλούν στερητικά σύνδρομα (για το paxil νομίζω ήταν το θέμα) και ψιλοφοβήθηκα.....
και ελπιζω να σας βρισκω πολυ καλυτερα απο χθες, και χειροτερα απο αυριο.. :) (καπου το διαβασα εδω και μ αρεσε.. ;)
ειμαι \"ομοιοπαθης\" απο το 2003 που το ανακαλυψα ως διαταραχη, αλλα απο την ανασκοπηση της ζωης μου καταλαβα πως κρισεις ειχα απο το 1998 περιπου..
κατ αρχην να πω την γνωμη μου στα δυο θεματα που υπογραμμισα παραπανω..
εχω παρατηρήσει στον εαυτο μου, οτι οι κρισεις ηταν πολυ πιο εντονες και συχνες στα μεσα φθινοπωρου, και μεσα ανοιξης..
αν το ειδατε κι εσεις στους εαυτους σας, τοτε ισως σημαινει κατι..
απλα το καταθετω..
2ον. το ειχα ακουσει κι εγω για τα στερητικα συνδρομα. αλλα τουλαχιστον με το xanax που επαιρνα, οταν το σταματησα δεν το ένιωσα σε καμια στιγμη.. οσο κι αν το φοβομουν..
βεβαια, η δοση xanax που επαιρνα στις κρισεις, ηταν μισο χαπακι..
θελετε απο αυθυποβολή, θελετε απο ουσιαστικη επιδραση, σε 20 περιπου λεπτα ειχα ηρεμήσει..
τα συμπτωματα ηταν αυτα που λιγο - πολυ εχετε ολοι καταδειξει..
δυσπνοια, μουδιασμα στα χερια.. νομιζα πως θα λυποθυμισω την ωρα που οδηγω.. πως θα παθω καρδιακο επεισόδιο.. πως δεν εχω αναπνοη.. τα γνωστα..
το χειροτερο ηταν πως δεν μπορουσα να το μοιραστω με κανεναν, γιατι κανενας δεν μπορει πραγματικα να το καταλαβει αν δεν το ζησει..
για να μην σας κουρασω αλλο, οι κρισεις ηταν εντονες για 2 χρονια περιπου, (2-3 φορες την εβδομαδα) μεχρι που τις βαρεθηκα πραγματικα!
αρχισα να επαναστατω με τον ιδιο μου τον εαυτο!
και τοτε αρχισαν να υποχωρουν κι αυτες..
το 2006 για να καταλαβετε, ζητημα να πηρα 3 φορες xanax συνολικα. κι αυτο απο μισο χαπακι παντα..
το ιδιο και φετος.. πηρα ομως παλι..
αρα, μπορει να μαι καλυτερα, αλλα δεν εχω γινει και καλα..
απλα δεν ειμαι και σ εκεινο το χάλι..
χαιρομαι πολυ που σας βρηκα (τυχαια) σημερα..
μπορει να μην εχω και τιποτα ιδιαιτερο να προσθεσω στις κουβεντες σας, μα ειμαι απολυτα συγουρος πως η παρεα σας θα με βοηθησει κι αλλο στον \"μοναχικο\" μου αγωνα..
μακαρι να μπορεσω κι εγω, εστω και με μια κουβεντα, να σας προσφερω οτι μου προσφερατε εσεις σημερα, που βρηκα αυτο το φορουμ και σας διαβασα..
θελω μεσα απ την καρδια μου να σας πω, να ειστε παντα καλα :)
δεν θα μας κερδισει μια ψευδαισθηση
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.-
Rossini καταρχήν καλως όρισες.
Όντως οι κρίσεις επιδεινώνονται ή επανεμφανίζονται την άνοιξη και το φθινόπωρο.
Ως μεταβατικές εποχές γενικά επηρεάζουν και την ψυχολογία μας αλλά και την βιολογία.
Ο γιατρός μου τα λέει αυτά.
Κακά τα ψέμματα. Σχεδόν όλα τα \"ψυχοφάρμακα\" εθίζουν και γι\'αυτό πρέπει να λαμβάνονται για συγκεκριμένο διάστημα, πάντα να υπάρχει παρακολούθηση γιατρού ακόμα και για λήψη μισού μιλιγκράμ και πάντα να διακόπτωνται σταδιακά και πάλι πάντα υπο ιατρική επίβλεψη.
Αν τηρηθούν όλα αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα.
Γνωρίζω κόσμο που υπέφερε απο κρίσεις πανικού, επισκέφθηκε γιατρό, πήρε φάρμακα, συνήλθε και τα έκοψε ΤΟΝΙΖΩ παλι ΠΑΝΤΑ με ιατρική βοήθεια.
Είναι μοναχικό το ταξίδι, έχεις δίκιο.
Αυτή τη φορά όμως η τεχνολογία είναι με το μέρος μας και μπορούμε να ανταλλάξουμε έστω και εδω μια κουβέντα :)