Originally Posted by
Remedy
κατερινακι την αυτοκριτικη σου την κανεις χωρις καθολου παρωπιδες , πιο σκληρα απο οποιονδηποτε σε εκρινε εδω μεσα κατα τη γνωμη μου και τα εχεις βρει ολα, τα περιεργα, τα σφαλματα , κλπ..
οσο περισσοτερο περιγραφεις την σχεση σας , τοσο βεβαιωνομαι οτι συνεβη αυτο ακριβως που συζητουσαμε κι ειπες εξ αρχης.
η ζωη που σου αρεσει εσενα, ειναι αυτη που ΘΑ αρεσε και σαυτον, αν δεν ειχε την εξαρτηση απ τις ουσιες, οποιες κι αν ειναι αυτες.
μπορει αρχικα να σκεφτοταν οτι θα μπορεσει να ζησει σε ΑΥΤΗ τη ζωη, που ζουσατε οταν εισασταν μαζι. με τα ποταμακια και τα σκυλακια και την αγαπη.
δεν τα καταφερε.
καταλαβε οτι τα προβληματα του τον τραβουσαν στην αλλη ιστορια με τα εξαρτημενα φιλαρακια και την ολοημερη μαστουρα. δεν προσπαθησε να σε τραβηξει καν προς τα εκει γιατι εξ αρχης ηξερε οτι εσυ εισαι απο αλλο υφασμα. αυτος ειναι ο λογος που σε εστειλε και δεν σε συντηρησε.αυτο ειναι κατι, που ισως δεν εχεις καταλαβει.
δεν σε προσσεγγισε για να σε κανει σαν τα μουτρα του.
σε προσσεγισε μηπως μπορεσει να ζησει ομορφα κι εκεινος.
για εκεινον ηταν η εσυ και η υγεια, η τυποι σαν τον ιδιο και την πρωην του , και μαστουρα... κερδισε το δευτερο.
ειχα ενα φιλαρακι μικρη (16-20), που οταν καναμε παρεα εκανε απλα μερικα "τσιγαρα", αλλα ψαχνοταν για ουσιες..
χαθηκαμε για 3-4 χρονια κι οταν ξανασυναντηθηκαμε εκανε πλεον σκληρα ναρκωτικα.
ειπαμε τα νεα μας λιγο πριν παει να παρει την δοση του. παλια ηταν ερωτικος τυπος, παντα με καποιο ερωτικο η σεξουαλικο ενδιαφερον η και περισσοτερα, να παιζουν...
οταν τον ρωτησα πως ειναι η ζωη του, αν εχει καμια σχεση, μου απαντησε "εγω παντρευτηκα την ασπρη".
οσο και να το συζηταμε, περι αυτου προκειται. ουτε σεξ ουτε βαθιες σχεσεις υπαρχουν στην μακροχρονια χρηση.
για την ιστορια, το φιλαρακι μου ξεφυγε, με τελειως καθαρα προγραμματα και ψυχοθεραπεια.