Originally Posted by
fidi1979
Εγώ έπαιρνα το συγκεκριμένο φάρμακο αλλά δεν το παίρνω τώρα. Όμως συνεχίζω να καπνίζω και να πίνω τον καφέ και κάτι άλλα λίγα.
Έπαιρνα το συγκεκριμένο φάρμακο γιατί είχα πάθει κρίση ψύχωσης δηλαδή είχα χάσει την λογική μου. Αλλά ξέρω που μιλάω. Η μάλλον δεν ξέρω που μιλάω. Δεν λέω ότι είναι jumbo. Εδώ και ένα δυο χρόνια δεν το παίρνω αλλά ακούω φωνές. Η λογική μου είναι κάπως καλύτερη. Ακούω φωνές αγγέλων και κάποιες φορές γέρων. Γέρων ελάχιστες φορές. Ένα βράδυ λοιπόν μου έστειλε ο διάβολος ένα πολύ άσχημο όνειρο. Ότι κάποιοι έχουν άγριες διαθέσεις απέναντι μου και ότι θα με στείλουν ταχυδρομικώς κιόλας. Τρόμαξα είναι η αλήθεια, ο θεός να λυπηθεί αυτή την ψυχή, μπορώ να και να κάνω κιόλας. Κι όσο για τους υπεύθυνους δεν τολμάω να μιλήσω. ...κάποιος γέρος θέλει ανανέωση του σώματος του, γιατί επιλέγει και μαζί του και αυτή η Τσιπίτα. Και όλα αυτά ακούγονται σε κακά ανθρωπάκια ψυχρά με λίγη καλοσύνη που μάλλον θέλουν να μάθουν αν υπάρχει πόνος, γιατί τα γαϊδούρια σηκώνουν περισσότερο βάρος από τα υπόλοιπα ζώα και γιατί η γέφυρα του Παναμά μπορεί να πωληθεί σε ιδιώτη ιδιώτες. Μια πιο καινούργια θεραπεία, διάβασα, είναι η ορμονική θεραπεία στους όρχεις.