Originally Posted by
kathy®
Τα λογια γινονται πραξη μονο με πειθαρχια.ατσαλινη κιολας.περασα δια πυρος και σιδηρου δυο χρονια τωρα,δεν κυλησα ουτε μια στιγμη σε τετοια κατασταση ξανα.γιατι αν δεν βοηθησω το σωμα μου να γινει καλα εχοντας το μυαλο καλα πως θα γινει;αυτη τη στιγμη που σου μιλαω περιμενα βιοψιες απο πολυποδες στομαχου τους οποιους εντοπισα μετα απο επιμονους πονους τον μαρτιο.εχω 40 και βαλε πολυποδες στο στομαχι......επαθα θρομβωση τον ιουλιο στο χερι απο φλεβοκαθετηρα για το στομαχι εκανα αντιπηκτικες μια βδομαδα,τωρα περιμενω τον ελεγχο θρομβοφιλιας γιατι πιστευουν οι γιατροι πως εχω ενα σπανιο συνδρομο που οφειλεται στην θρομβοφιλια και στην πολυποδιαση.θα κανω δυο χειρουργειαγια αφαιρεση μιας και βγηκαν αρνητικεε για κακοηθεια οι βιοψιες,επαθα θρομβωση στο χερι και στο ποδι ξανα πριν δυο χρονια,φοραω καλσον διαβαθμισμενης συμπιεσης,τρωω επι δυο χρονια μονο βραστα φαγητα και οχι τα παντα.πχ μαρουλι εχω να φαω δυο χρονια....ατσαλινη πειθαρχια....δεν μπορω να κανω αλλιως....το παλευω και φαντασου να παθαινα κρισεις πανικου μετα απο ολα αυτα....ουτε ενααπλο ντεπον δεν μπορω να παρω...εφ ορου ζωης θα κανω δυο φορες το χρονο γαστροσκοπησεις και ανα τριμηνο θα δινω αιμα για να βλεπουν τον αιματοκριτη.αν πεφτει σημαινει πως αυξηθηκαν οι πολυποδες και θα πρεπει να τους αφαιρω ενδοσκοπικα.ειναι γενετικο βλεπεις ολο αυτο οποτε θα βγαζωπαντα νεους....η περιπτωση μου ειναι απο τις λιγες λογω ηλικιας.αλλα δεν το βαζω κατω.τι αλλο μπορω να κανω;οποτε χαμογελαστε στο μελλον σας,δειτε το παρον σας,να αγαπατε και να δινετε.αυτο με διδαξαν αυτα τα δυο χρονια εντονα...