οχι βεβαια!
ευτυχως που που υπαρχει απαντηση στο ερωτημα σου!
ειναι οντως ασχημο να νιωθεις οτι εξαπατασαι....
Printable View
το αντιλαμβανομαι και το σεβομαι.τα προβληματα τοτε οπως και τωρα ηταν και ειναι περα για περα αληθινα, γι αυτο μπορω να σε διαβεβαιωσω.εκτιμω αφανταστα το χρονο σας και την προσπαθεια σας να με βοηθησετε.το ξερω οτι μενουν τα γραπτα , απλα ως αληθινη ιστορια δεν περιμενα οτι θα ειχε αρνητικο αντικτυπο. ισως θα επρεπε να το εχω πει απο την αρχη....αδε που μου τα θυμησατε τωρα και εκνευριστικα....ποσα περασα τοτε και πως με πουλησε τωρα....να σου πω την αληθεια πραγματικα βιωνα το προβλημα του ως δικο μου
το κερατο μου παλι σημερα!ξυπμησα στις 6.30 με αγχος και αρχισα το καπνισμα μανιωδος....γιατι ξυπναω ετσι?
καιιιι βεβαια καλος τα τα σωματικα παλι!πονοσ αριστερα δεξια χαμηλα στη κοιλια , φουσκομα και τα συναφη ποναει και η πλατη μου και εχω μια ακατανοικητη αναγκη για υπνο (κοιμωμουνα< απο τις 10 χθεσ)
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΙΑ, ΖΩΗ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ?????
Ρε συ κοριτσακι μου.... ενα εντερο ειναι!!! σταματα να γκρινιαζεις!!! σου γκρινιαζει κ αυτο!!! αστο το κακομοιρο να ηρεμησει!!! μν ασχολεισαι με τη παρτη του!!! (φιλικα!)
Ετσι ειναι!!! κολονοσκοπιση εκανες! μαγνητικη εκανες! τι αλλο θες? βαλε τις εξετασεις σε ενα σημειο να βλεπεις οτι ειναι καλες για να πειθεσαι!
Τ Ε Λ Ο Σ ! τελειωσε το!!!! μονοι μας τα κανουμε αυτα κ μονοι μας παλευουμε κ μονοι μας τα σταματαμε!!! εχουμε κανει τρελες αναλυσεις περι εντερων εδω μεσα... αμα ψαξεις θα δεις πολλες!!!
καιιι, μετα απο πολυυυυυυ καιρο κανονισα ραντεβου με καποιον.μεχρι εδω καλα αλλα guess what!ειναι γιατρος! (αναποφευκτο αφου συχναζω στα νοσοκομεια τελευταια).αντε τωρα να δουμε τι ραντεβου θα ναι αυτο....θα του λεω ποναω εδω,εδω,εδω...να παρω και τις εξετασεις μαζι μηπως????ετσι οπως παω δε θα με πλησιαζει ανθρωπος στο τελος
μη του τα πρηξεις του ανθρωπου κ τρεχει!!! τν χρειαζομαστε!!!!
αντε κ να περασεις καλα! φορα το καλυτερο χαμογελο σου!!!
Καλο μηνα!Δυσκολα τα πραγματα.πλακοθηκα στα παυσιπονα ντυθηκα -στολιστηκα και πηγα αποφασισμενη να μη δωσω καμια σημασια στα προβληματα υγειας μου.ολα καλα μεχρι που αρχισε να μου λεει περιστατικα απο τη διυλεια του.Φρικαρα!νομιζα οτι τα εχω οοοοολα αυτα μαζι.με επιασε το εντερο (η οτι αλλο ειναι αυτο τελος παντων) και εφυγα αρον-αρον......
Για το φουσκωμα στο εντερο να παρεις καψουλες φυτικου ενεργου ανθρακα της arkopharma,κανει θαυματα!!