δεν ισχυει τετιο πραγμα ελεος... ειμουν κ γω εκει..Quote:
εχει φτιαξει ενα τσατακι στο οποιο θαβει πολλους απο εμας....
Printable View
δεν ισχυει τετιο πραγμα ελεος... ειμουν κ γω εκει..Quote:
εχει φτιαξει ενα τσατακι στο οποιο θαβει πολλους απο εμας....
κ παλι δε μπορω να καταλαβω γιατι τοση μυστικοτητα το ειχες πει κ σε μενα καποτε ετσι κ αλλιως σου ειχα πει κ κατι γι αυτο καποτε αλλα οι περισσοτεροι απο δω δε σε ξερουν για να βγαλουν καπια ακρη με το ονομα φραγκλ κ το .........πιστευεις οτι ολοι θα το παιξουν κλουζο για να ψαχνουν προφιλ κ θεματα? κανεις δε θα μπαινε σε αυτη τη διαδικασια ετσι κ αλλιως...Quote:
με π.μ. το παλιο μου νικνειμ και εκεινη το εκανε βουκινο δημοσιως.
αλλου ειναι η ουσια Αλεξανδρε....
στην μικροτητα που ειχε να το αποκαλυψει δημοσιως ενω της το ειπα εμπιστευτικα.
και αλλα μελη το καταλαβαν οτι ειμαι η πρωην αμελι αλλα μου εστειλαν π.μ.
δεν το εκαναν βουκινο!!!
Καλα ρε σεις! Τι πλακωνεστε λεκτικα τοσο πολυ? Ελεος ρε παιδια, αν ετσι βοηθα κανεις σκεφτειτε να εχθρευεται κιολας...
Fragile για να βρεις την υγεια σου βρες χομπι παρε ατομα που σε αγαπανε πολυ και βγες βολτες, η μειζων καταθληψη θελει εντονοτατη κινηση π.χ τρεξιμο για να μην σκεφτεσε ΤΙΠΟΤΑ, η σκεψη ειναι σαν ιος στην περιπτωση αυτη. Αν θες μπορω να σου πω λεπτομεριες
πρωτο
πριν δημοσιευσεις μια απαντηση κοιτα σε ποια ημερομινια βρισκετε το σχολιο που απαντας αν ειναι παλιο μπορει αυτος που του απαντας να μη βρισκετε τωρα στο φορουμ (συνηθως γραφει συνδεδεμενος η οχι)
δευτερο
μπορει να αγνωεις πραγματα που δεν εχουν δημοσιευτει οποτε μη βιαζεσε να βγαλεις συμπερασμα.
τριτο.
για να βοηθησεις καπιον πρεπει να το θελει ο ιδιος.