Originally Posted by
nikiii
Και τώρα που το σκέφτομαι μιας και είχα ένα χάσιμο δρόμου εκεί που περπατούσα και ήταν λίγο μακρυά η οδός γιατί να μην εχω κι ένα (χάσιμο χρημάτων; ) το να κάθομαι να εξηγώ αρκετά βασικα πράγματα σε κάποιον που τον είδα δεύτερη φορά είναι χάσιμο χρόνου και ντρέπομαι. Από το να καθήσω να εξηγήσω προτιμώ να του πω ότι δεν εχω καμιά όρεξη να τον ξαναδώ χωρίς εξηγήσεις. Ε δεν θα το πάρω και βαριά δεν ήταν αυτός που με έκανε να καταλήξω στην σκέψη αυτή. Είχα καταλήξει πριν λίγα χρόνια. Τα εννοώ αυτα που λέω. Για μένα όλα πάντα ήταν είχαν αρχή και τέλος γιατί τα τελείωνα σχεδόν όλα εγώ κι αν δεν τα τελείωνα εγώ ήδη σκεφτόμουν πως να βάλω τέλος. Όσο για εκείνον που με κακοποιούσε και τον ήθελα μετανοιώνω που δεν έκανα το ίδιο μαζί του μιας και ήταν ο μόνος που το άξιζε στο μέγιστο. Αλλά κι αυτόν στο τέλος τον απατουσά όταν βρήκα τον εαυτό μου. Το κατάλαβε και με χτύπησε. Σιγά σιγά απομακρύνθηκε και μέχρι πέρισυ με έπαιρνε και μου ζητούσε συγνώμη αλλά δεν με ένοιαζε. Αυτός με έκανε να καταλήξω στην σκέψη αυτή. Δεν αφήνω πλέον κανέναν να μπει στην καρδιά μου ούτε φυσικά στο μυαλό μου γιατί δεν θέλω