Ξεχασες τον goofy .
και τον ran-tan-plan.
Printable View
Mεχρι χτες ηταν ενας χαρουμενος σκυλος , γεματος ζωντανια και ορεξη για παιχνιδι . Σημερα το πρωι οξεια νεφρικη και καρδιακη ανεπαρκεια.
Αν ειχα μπροστα μου τον μαλακα που τον δηλητηριασε , μα την παναγια θα τον σκοτωνα.
Αυτα , δεν μπορω να γραψω κατι αλλο.
Κοριτσια, ευχαριστω για την συμπαρασταση. Για τον δικο μου σκυλο προκειται , δυστυχως.
Χτες στην βολτα εφαγε κατι που εμοιαζε με σαπισμενο κρεας , τον πηγα στον γιατρο του εδωσε εμετικη και κατι αλλα , νομιζε πως ειναι απλη τροφικη δηλητηριαση.Σημερα τα ξημερωματα αρχισε να χειροτερευει και τον πηγαμε παλι στον γιατρο, αλλα δυστυχως ειχε πληρη νεφρικη ανεπαρκεια και μετα απο 8 ωρες προσπαθειων , τελικα καναμε ευθανασια. Απο οτι ειπε ηταν φολα απο αντιψυκτικο και αργησε να δρασει επειδη ηταν αρκετα μεγαλοσωμος.
Ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει.
Πηγαινε την βολτες σε καποιο βουνο οπου θα μπορει να τρεχει λυτη καποιες ωρες τη μερα οπως κανονικα χρειαζεται ενα σκυλι της ρατσας της.Η επιθετικοτητα της εγκειται στο οτι δεν εκτονωνει καπου την ενεργεια της. Σκεψου εσυ να φορουσες λουρι οποτε εβγαινες εξω, σιγουρα θα ηθελες να τους δειρεις ολους απο το θυμο σου! οσο για τις γατες κι εγω μετανιωνω που δεν εκπαιδευσα τον δικο μου πιο αυστηρα σε αυτο το ζητημα, ισως να μην εινια πολυ αργα αν ειναι ακομα μικρη
ωχ μπετ κριμα :( και γω αν πειραζε καποιος τη γατουλα μου θα τον σκοτωνα
Ευχαριστω παιδια για τα συλλυπητηρια και για τα π.μ συμπαραστασης.
Καλοι ειναι οι σκυλοι , αλλα μονο απο τις γατες μπορουμε να παρουμε μαθηματα .