-
boo παιρνεις αρκετη δοση φαρμακων ; δε σε πιανουν ! πρεπει να τα αυξησεις, μιλα με το γιατρο σου.
αμα δε σε πιανει το ενα φαρμακο μπορει να σε πιανει το αλλο.
μη το αφηνεις ετσι. μιλα οπωσδηποτε με το γιατρο και να εισαι πολυ τυπικη στη ληψη των φαρμακων, μη παραλειπεις ποτε καποια δοση.
κοιτα να ρυθμισεις το φαρμακο γιατι καις κυτταρα του εγκεφαλου σου απο το στρες και μετα θα ειναι χειροτερα να επανελθεις.
για αυτο κουλαρε αμα αγαπας τον εαυτο σου.
ασε τους εξωγηινους για τις ταινιες επιστημονικης φαντασιας.
ας λενε οτι θελουν οι φωνες, ειναι το χαλασμενο μυαλο.
το θεμα ειναι οτι δεν ελεγχουμε ουτε το μυαλο μας που νομιζουμε οτι ελεγχουμε οι πολλοι.
για αυτο φαρμακο και χαλαρωση και ηρεμησε.
μιλα με το γιατρο.
-
Μπου και γω ακούω πολλές φωνές κάποιες τη μία πάνω στην άλλη ναι σίγουρα υπάρχουν τώρα δεν ξέρω γιατί διάλεξαν εμάς δεν ξέρω αν θέλουν όντως να με βλαψουν δεν ξέρω αν σκοπεύουν να με διαλυσουν η απλά.. Δεν ξέρω
-
Παιδια εχουμε ολοι τα τερατα μας μεσα μας και μενα η καταθλιψη μου , μου λεει πως δεν ειμαι αξια διολου να μ αγαπουν , δεν πρεπει καν να δινουμε σημασια αλλα να προχωραμε! Μπου μιλα με την γιατρο ησουν ξανα ετσι θυμασαι μετα εγινες παλι καλα!
-
καλημερα παιδια
η αληθεια ειναι πως ενας λογος που θελω να πετυχω στις εξετασεις ειναι οτι αξιζω κατι στου δικους μου.θελω κι εγω να πετυχω και να κανω κατι στη ζωη μου αλλα και οι γονεις ειναι μερος αυτου.
απο φαρμακα παιρνω:
αντιψυχωτικα: 1200mg solian και dipiperon 160mg,
ισορροπιστη lamictal 200mg,
αντικαταθλιπτικο: remeron 30mg,
αγχολυτικο: xanax 0.5mg
και για τα εωπυραμιδικα: akineton retard 4mg
δε θελω να αλλαξω φαρμακο και να παρω aloperidin που μου ειχε πει η γιατρος αν ξανακανω επεισοδιο γιατι μου προκαλουσε πολυ τρεμουλο και δε μπορουσα να κρατησω ουτε ενα ποτηρι νερο και μου την ελεγαν και οι δικοι μου για αυτο..
αυτες τις μερες ξεχασα 2 απογεyματινες δοσεις dipiperon.. και γενικα δεν εχω σταθερες ωρες που παιρνω τα φαρμακα
οι φωνες μου προκαλουν δυσφορια γιατι ειναι αρνητικες και στεναχωριεμαι.ροσπαθω να μη οταν τις ακουω να μη δινω σημασια αλλα επαναλαμβανονται και μπλοκαρω.
την Τριτη θα ειμαι Αθηνα και θα παω στη γιατρο.δε ξερω τι να της πω γιατι εδω και 2 μηνες ολο κατι μου συμβαινει..την εχω κουρασει κι αυτην.
γενικα απο οτι εχω καταλαβει χανω την επαφη με την πραγματικοτητα.αν ειναι η πραγματικοτητα η δικη σας πραγματικοτητα.πιστευω πως οταν συμβαινει η παρακολουθηση οτι εχω επιγνωση αυτης της μεγαλης σκευωριας γι αυτο και δε θελω να φυγει για να καταλαβαινω τι γινεται.βεβαια εχει το τιμημα του.δε μπορω να μιλησω σε αλλους, δε μπορω να βγω εξω ηρεμα, εχω μεγαλη αγωνια και καχυποψια και ολοι μου λενε οτι ειναι στο μυαλο μου πραγμα που με στεναχωρει.
μακαρι να μπορουσα να ειμαι σαν τους αλλους.μακαρι να ημουν σαν αυτους που με παρακολουθουν παρα αυτη που παρακολουθειται..
εχω μαθημα σε κανα 15λεπτο.εχω πολυ αγχος.
-
Μήπως όλο αυτό έγινε γιατί ξέχασες κάποιες δόσεις ή δεν παίρνεις σταθερές ώρες τα φάρμακα σου; Το χεις σκεφτεί αυτό;
Νομίζω ότι πρέπει να πεις όλη την αλήθεια στην γιατρό σου, αν της εξηγήσεις οτι ξέχασες κάποιες δόσεις κτλ ίσως δεν χρειαστεί να σου αυξήσει την δόση κι απλά να συμφωνήσεις να τηρήσεις μια σταθερή δοσολογία από δω και στο εξής.
Είναι κρίμα να ταλαιπωρείς έτσι τον εαυτό σου ενώ μπορείς με τα σωστά φάρμακα να είσαι ήρεμη. Δεν θες να ηρεμήσεις από όλα αυτά; Να σταματήσεις να ακους φωνές, να σταματήσεις να φοβάσαι οτι σε παρακολουθούν; Όλα αυτά μπορούν να γίνουν αν είσαι συνεπής με την θεραπεία σου.
Είναι μεγάλο το τίμημα που πληρώνεις Boo... τι σημασία έχει η όποια αλήθεια αν δεν μπορείς να ζήσεις;
-
κοιτα..τις 2 δοσεις τις ξεχασα αλλα υπηρχε ηδη η παρακολουθηση.τωρα αν φταιει οτι δεν τα παιρνω συγκεκριμενες ωρες αυτο δε το ξερω.κανονικα παιρνω τα φαρμακα 10-11 το πρωι.τωρα μπορει να τυχει με το remeron αμα δεν εχω και πρωινο μαθημα να κοιμηθω παραπανω και να παρω τα πρωινα στς 1-1.30.δε ξερω αν φταιει αυτο.θα το πω στη γιατρο κι αυτο.αν και νομιζω οτι δεν ειναι και καμια τεραστια διαφορα στην ωρα
-
boo εχεις παει σε αλλο γιατρο για μια δευτερη γνωμη ;
αμα δε σε θεραπευει ο ενας γιατρος πηγαινε σε καποιον αλλον.
εγω παντως παιρνω Risperdal το οποιο ειναι απο τα πιο αποδοτικα αντιψυχωτικα και ειμαι πολυ κουλ.
ισως δε σε κανουν τα φαρμακα που σου εδωσε.
επισης η ψυχωση ειναι το λουκι.
εγω στη θεση σου θα προσπαθουσα να ελαττωσω την πολυφαρμακεια που το καθε φαρμακο εχει (ακομα και ψυχολογικες) αρνητικες παρενεργειες.
εγω στη θεση σου θα πηγαινα παντως σε αλλο γιατρο για μια δευτερη γνωμη.
-
πηγα οχι σε εναν και δυο..πηγα σε αλλους 3!
συμφωνουν με τη διαγνωση αρχικα
ως προς τα φαρμακα..
ο 1ος ηθελε να μου δωσει πιο ελαφρυα νεας γενιας αλλα δε μου ειπε ποια,
ο 2ος ηθελε να μου δωσει λεπονεξ,
και ο 3ος να μου κοψει το λαμικταλ και το ντιπιπερον και να μου δωσει αμπιλιφαι, που ειναι πιο ελαφρυ απο το ντιπιπερον
αυτη που παω εδω και 2-2.5 χρονια μου λεει να συνεχισουμε ετσι και αν τα βρουμε πολυ σκουρα να παρω αλοπεριντιν
-
Μπου λεπονεξ μην πάρεις με καμία παναγια όλα τα άλλα καλά είναι αν κ σαφώς είμαι υπέρ της νέας γενιάς αλλά είναι ελαφριά να ξέρεις πρέπει να έχεις δραστηριότητα για να σ κάνουν δουλειά
-
ουτε εγω θελω το λεπονεξ.εχω ακουσει τα χειροτερα.και θελει και νοσηλεια για να το παρεις.τωρα για να παρω πιο ελαφρυα νομιζω θα χειροτερεψω.αν και αυτο που σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο ειναι πως δε εχω τιποτα και θελω να τα κοψω ολα
-
ισως πρεπει να παρεις απλως παραπανω δοση αντιψυχωτικου και να μην αλλαξεις φαρμακο.
θελει και χρονο για να δεις αποτελεσμα.
το αλοπεριντιν ειναι και αυτο χαλια παντως.
-
solian παιρνω τη μεγιστη δοση
dipiperon δε ξερω ποια ειναι η μεγιστη
το aloperidin μου προκαλουσε τρεμουλο πολυ αλλα με επιανε καλα
-
Κοπέλα μου πες τα όλα στη γιατρό σου και θα δεις που θα γίνεις καλύτερα! Να κάνεις οτι σε ευχαριστεί, χωρίς άγχος, γιατί αξίζεις πολλά και να μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει για το αντίθετο!
-
Ειναι τόσο καλό παιδί η μπου που δεν αξιζει να ταλαιπωρειται ετσι! Μπου μιλα με τον γιατρο πρεπει να ξερει πως εισαι !
-
το εριξα και εγω στο διαδικτυακο ποκερ και ησυχασα.μεσα στη μερα ετσι ξεχναω τα παντα οταν βγαινω εξω εχω τις ιδεες μου αλλα οχι τοσο εντονα.προσπαθω να μιλαω και στο κινητο για να αποσπαται η προσοχη μου.
20ευρω εχασα ως τωρα.. :(
αμα τελειωσουν τα λεφτα δε ξερω τι θα κανω..