την αποψη μου ειπα κ αυτο που εγω γνωριζω..ο καθενας λεει την αποψη του..
Printable View
το ξερω..εκει απλα δεν ασχολεισαι..δεν εχει νοημα..
E ναι και εγώ συμφωνώ και για ζευγάρωμα και για κυριαρχία κλπ και γενικά επιβιώνει ο δυνατός.....και αν μπορούσαν θα μας έκαναν και εμάς μπιφτέκια....αυτό είπα....
Εντάξει εσύ τα βλέπεις δουλοπρεπή τα σκυλιά, εγώ βλέπω ότι δεν κρατάνε κακίες για αυτό και μ΄αρέσουν.....
επίσης τον σκύλο τον ψυχολογείς κιόλας .....οι γάτες είναι μυστήριες............
Eγώ γενικά πιστεύω και βλέπω ότι η μεγάλη αγάπη για τα ζώα δεν είναι πολύ αποδεκτή, δηλαδή σου λένε αγάπα τα αλλά μην τρελαίνεσαι κιόλας....και νομίζω ότι κύριο επιχείρημα είναι καλά πας και βοηθάς τα ζώα, τόσοι άνθρωποι έχουν ανάγκη κλπ.........αν είσαι και χορτοφάγος'' την έβαψες ''....πάντως εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα γονιδίων να είσαι φιλόζωος.......
μμμ σιγουρα ενα ζωο θυμωνει κ τα παιρνει κλπ...αυτο ομως που δεν θα συναντησεις ποτε σε ενα ζωο ειναι οτι θα θυμωσει επειδη εχει κινητρο απο πισω..να σου την φερει..θα το κανει επειδη απηλειται , επειδη φοβαται κ επειδη θελει να φαει..επιβιωση δηλαδη..δεν υπαρχει καμια υστεροβουλια στα ζωα..ειναι μονο ενστικτα..κ ισως γι αυτο μου αρεσουν κ τοσο πολυ..επειδη ειναι αλλοκοτα κ ειναι διαφορετικα απο εμενα κ απο εμας τους ανθρωπους..
αν του φερθεις καλα μπορεις να το εξημερωσεις , αν το δερνεις παιζιε να γινει αγριο..αν το απειλησεις θα αμυνθει ..θα παλεψει για την ζωη του..αυτο που μου αρεσει στα ζωα ειναι οτι γενικα δεν εχουν συμφεροντα...πιθανον ...αποψεις κ αποψεις..δεν θελω παλι να παρεξηγηθω..
οσον αφορα τα γονιδια..ναι παιζει..αν κ στην οικογενεια μου ειμαι η μονη που ψοφαω για ζωα! ολοι οι υπολοιποι ειναι αδιαφοροι για τα ζωα..ακομα κ οι συγγενεις κ το σοι γενικα..
θεωρουν τα ζωα υποδιαιστερα οντα..
εγω παλι νιωθω οτι τα σκυλια μου με εμαθαν να ζω καλυτερα κ να ειμαι καλυτερος ανθρωπος..πιο συμπονετικη..δεν ισχυει το ιδιο για ολους φυσικα..
τι να σας πως ρε παιδια..οταν βλεπω ειδικα σκυλο λιωνω..η καρδια μου χτυπαει γρηγορα κ θελω να τον αγκαλιασω κ να τον φιλησω..
κ το παθαινω με ολα τα ζωα σχεδον..ακομα κ με τα περιστερια τα βρωμερα του δρομου..αν δω περιστερι στον δρομο ειμαι ικανη να σταματησω την κυκλοφορια...σιγουρα ειμαι ακραια στην συμπεριφορα μου αλλα τι να κανω?ετσι μου βγαινει....δεν μπορω να το αλλαξω..
Κοίτα αυτό είπα ότι αν τα ζώα είχαν την νοημοσύνη μας θα είχαν και συμφέροντα και θα μας χρησιμοποιήσουν για να τρώνε, να ντύνονται κλπ....απλά δεν την έχουν....
Μα ούτε και εγώ έχω ιδιαίτερα φιλόζωους στο περιβάλλον μου, ψιλοαδιάφοροι , είμαι η μόνη που αγαπώ τα ζώα σε ένα παραπάνω βαθμό , δεν μου δίδαξε η μάνα μου ξέρω γω να τα λυπάμαι και να τα ταίζω , για αυτό λέω γονίδια από κάποιο μακρινό θείο που λέει ο λόγος.......
H διαφορα ζωων -ανθρωπων , ειναι οτι τα ζωα δρουν με το ενστικτο , ενω οι ανθρωποι με την λογικη ..................ολα αρχισαν καπιοια στιγμη στο πολυ μακρινο παρελθον , οταν το χωραφι που ετρωγε απο αυτο ο ανθρωπος , δεν εκανε σοδεια καποια χρονιά , και πεινωντας , εισεβαλλε στο χωραφι του παραπερα γειτονα , που ειχε σοδεια .......... ηταν ο πρωτος καυγας για την αισθηση της ιδιοκτησιας που διακατεχει τον ανθρωπο , και ειναι η αιτια ολων των κακων ............οπτε περιφραζει ο γειτονας με πετρες το χωραφι του , και λεει ' δικο μου ' , ετσι το φανταζομαι να εγινε ..................εμαθε λοιπον να το καλλιεργει συν τω χρονω , και να το προστατευει απο τους κακοβουλους εισβολεις , η αισθηση της ιδιοκτησιας ητο καθεστως πλεον ........................... η λογικη εχει το καλο της ενσυναισθησης καταστασεων , εχει το κακο ομως , οτι η ενσυναισθηση καταστασεων , διακατεχεται και απο ανασφαλεια , γι αυτο τον λογο , δεν πιστευω οτι υπαρχουν ' κακοι ' ανθρωποι , γνησια ΄κακοι΄, αλλα ανθρωποι με ανασφαλειες , που για λογους ευκολιας , παρεξηγημενα , μεταφραζονται σε κακία , δεν υπαρχει κακία στο ολο ζωικο βασιλειο , υπαρχει ανασφαλεια , που παει μαζι μα την λογικη ....................... το μυαλο του ανθρωπου , του παιζει παιχνιδια , δεν διαθετει παντα τον ορθολογισμο , ενω τα ζωα σκεφτονται πολυ απλα , βασει ενστικτου ................
καλημερα μακ! καλα δεν ειδες τις βρισιες μου παραπανω???τι θα γινει ? δεν θα τσακωθουμε σημερα? δεν απαντησες στα βρισιδια μου...αντε περιμενω.!
καλα ηλιθια ειμαι εντελως..αλλου τις εγραψα τις βρισιες κ δεν θυμαμαι που...καλα κρασα...τις ψευτοβρισιες δηλαδη...πφφφ δεν παλευομαι ρε φιλε...
το βρηκα!
Quote Originally Posted by Macgyver View Post
Ρε συ ανξιους , καλος ηταν ο καυγας , αναψαν τα αιματα , δεν ξαναριχνουμε αλλον ενα ?
ΩΡΑΙΑ..παμε! το χω το χω! ηλιθιε! αχρηστε ! καταθλιπτικε! ασχετε! εμ..τι αλλο?
αξεστε ξερολα!
ελα παρε πασα κ ξεκινα!
δεν ειναι αρκετες??? οχι δεν γραφω χειροτερες γιατι θα φαω μπαν σιγουρα..
Μπαα , , αληθειες λες , αφου οντως ειμαι καταθλιπτικος , και ηλιθιος ενιοτε , οπως και αχρηστος ενιοτε , οποτε δενμπορω να θυμωσω , εσυ θες να βγουμε για καφεδακι ? αμα δεν σου αρεσω , ντυνεσαι και φευγεις .......