https://www.youtube.com/watch?v=aQa1Tg0jesk
Printable View
χαχαχαχα...δεν το χα ξανακουσει αυτο το "ασμα"...κορυφηηηηηηηη!!!!!!! ! χαχαχαχα....
εεε... εγω... για να σε ρωταω...μαλλον με νοιαζει... ελα να το βρουμε... ( και για να σε προλαβω οχι δεν σου την πεφτω:p) αλλα ειναι μια πληροφορια που πρεπει να την πιασουμε και να την ξεσκισουμε ( 8 χρονια ψυχαναληση μου μεινε το κουσουρι)... αν θες φυσικα...
δεν ξερω πως να μιλαω για μενα ρε ελις... θελει χρονο ...οχι το σκευτομαι να μαθω αλλα περισσοτερο θελω να μαθω να διαχειριζομαι σωστα τον θυμο μου... οπως σου ειχα ξαναπει καθε εχθρικη συμπεριφορα την αντιλαμβανομαι σαν βια και αντιδρω αυτοκαταστρεπτικα...το ατομο που μου επιτεθηκε για παραδειγμα... δεν φοβαμαι... θολωνω σαν πληγωμενο αγριμι και δεν υπολογιζω την σωματικη μου ακεραιοτητα... μου χωθηκε ο μαλακας μια ανασα μακρυα απο την μουρη μου και μου πε "βουλωστω" κ εγω αντι να απομακρυνθω εκατσα εκει και του λέω με υφακι ...γιατι τι θα μου κανεις ρε... μπορουσα..εχω πλεον την ικανοτητα να το διαχειρηστω εξυπνα...αλλα εκεινη την στιγμη χανω την μπάλλα ....και γινομαι σαν τα μουτρα τους ...
εχεις χασει μαλλον κατι ποστ ... ψαξτο λίγο πιο πάνω ..εχει ιστοριουλα..
ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ