η βαλεριανα οντως βοηθαει, η θεραπεια μου φυσικη δηλαδη.. κοκα κολα, σοκολατα, χυμους, καφεδες και βαλεριανα.
Printable View
με τις ωρες μου ειμαι!!!τωρα πχ ειμαι παρα πολυ καλα! νιωθω οτι δεν με χαλαει τιποτα (αλλα ας μην το γρουσουζεψω) !!! συνηθως τα πρωινα ειμαι ανυσηχη !!!!!!
αυτο με τον καφε πρωτη φορα το ακουω!! οταν παθαινα τιε κρισεις πανικου τους ειχα κοψει εντελως επειδη μου τους προκαλουσε!!!! 1-2-3-10 δεν ηταν τυχαιο! γινομουν πιο ευερεθιστη!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑ https://www.youtube.com/watch?v=T6AY_RgL8y8
καλησπερααααα!!! σημερα εγινε ενα μεγαλο θαυμα!!!! ξυπνησα αρκετα καλα!!! καμια σχεση με το κουρελι των αλλων ημερων!! ενα πραγμα με ανησυχει ομως, δεν μπορω να φαω κανονικα ..δεν εχω κ πολυ ορεξη... εσεις πως εισαστε σημερα????
Γεια σου,
φαινεται οτι τα αντικαταθληπτικα αρχιζουν να δρουν.
Για την ορεξη σου μην ανησυχεις ,τα ιδια ειχα και εγω για 2-3 εβδομαδες οταν τα αρχισα.
Ετρωγα οσο μπορουσα σιγα σιγα ,και μετα σταδιακα επανηλθε και μαλιστα απολαμβανα το φαγητο οσο ποτε!
καλη συνεχεια.
Παίρνεις μπρος πεννυ.. Εγώ σήμερα ήμουν χάλια... Κάθε πρωί ξυπνάω πάω σχολείο και μετά για καφεδάκι αλλά για κακή μου τύχη βλέπω την πρώην μπροστά μου όπου κι αν πάω...
phatox αν το προβλημα σου ειναι η πρωην κ παθαινεις φρικες κοιτα να ξεκολλησεις κ να πας παρακατω!! ολοι στην ηλικια σου τα περασαμε κ τα περναμε ακομη!!! ειναι πολυ πιο ευκολο να χαλιεσαι για ενα "γκομενακι" αντι να σε ταλαιπωρει μια διαταραχη ή καταθληψη ή οτιδηποτε!!! καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι ο λογος αυτος που μπορει καποιος να φαει κρισεις πανικου ή να αγχωνεται ομως μακαρι τα προβληματα να εμεναν σε αυτο το επιπεδο!! την υγεια σου κοιτα να εχεις ..κ την σωματικη κ την ψυχικη ειναι το πιο σημαντικο κ γκομενακια θα ερθουν πολλα!
Αν είχα κρίσεις πανικού από την πρώην μου τώρα θα βρισκόμουν φυλακή