σειρες που σου αφηνουν κατι
how i met your mother
californication
breaking bad
sons of anarchy
Printable View
σειρες που σου αφηνουν κατι
how i met your mother
californication
breaking bad
sons of anarchy
Californication ---
Νταξ... η ωμοτητα στο μεγαλειο της πλας μορφαρα ο ηρωας. Μονο με την γυναικα του ειχε νιωσει.
Μου αρεσει.
Ελα ρε why... δεν στο ειχα...
σ αρεσει ?
ειπα κριμα απο το πρωτο επεισοδιο για τον χανκ χαχαχαχα
Θα ηθελα να διαβασω ψυχαναλυση του χαρακτηρα του Χανκ... εαν βρει κανεις στο διαδικτυο κανενα αρθρο ας το ποσταρει.
Κατι σε αυτο καταστροφικο Δον Ζουανισμο μου φερνει.
Ταινιες με επαγγελματιες εκτελεστες πολλες
το μικρο ψαρι δειτε... ελληνικη ταινια απαιχτη με εναν βαγγελη μουρικη..αξεπεραστο..
Υπαρχει η τριλογια τζεησον μπορν για οποιον γουσταρει ανελεητη δραση.... οπως και το collateral με εναν αγνωριστο τομ κρουζ στον ρολο του κακου,,,,,
Ρε συ Σακη , δεν το περιμενα , την τριλογια Jason Bourne ( Matt Damon ) την εχω δει απειρες φορες , οπως απειρες και το collateral με Tom Cruise , γκριζο μαλλι ο Κρουζ , παροτιν δεν τον γουσταρω καθολου , σε αυτο το εργο ειναι απαιχτος .......................
Και λεω δεν το περιμενα γιατι ακους Ελληνικα , που δεν ακουω καθολου , να που εδω συμπιπτουμε απολυτως ..........
Απο σηριαλς ξενα δεν βλεπεται κανενα , εβλεπα X-FILES , απο Ελληνικα , εκει μιλαμε για καθυστερημενους .................
Cult ταινία και ίσως ο πρωταγωνιστής,είναι από τους ελάχιστους καλούς που παίζει και να συμπαθώ.....
https://www.youtube.com/watch?v=omOZyLmNMJs