δηλαδη τι? να παίρνω σβαρνα τους αγνωστους ανθρωπους και να πεταω κακιες?? αυτο εννοεις?
Printable View
οχι ρε παιδι μου αλλα να το βαλεισ λιγο στον τροπο που επικοινωνεισ
να πετασ και καμια κακια απο αυτα που λεει ο αλλοσ χωρισ χαρακτηρισμουσ και μπινελικια
επειδη εισαι τριαντα πεντε χρονων δεν εισαι μικρη αλλα αυτο το πραγμα ειναι αμυνα
δεν πληγωνεσαι απο μαλακιεσ που σου λενε εγω η οποιοσδηποτε στη εξω ζωη
αν πληγωνεσαι σημαινει οτι πρεπει να καλλιεργησεισ τισ αμυνεσ σου
Αντιθέτως...Αν ήσουν Χαζή ΔΕΝ θα είχες κατάθλιψη....;)
http://www.boro.gr/35924/giati-oi-ek...la-katathlipsh
ολεσ οι γυναικεσ ειστε εξυπνεσ καποιεσ κοιμουνται καποιεσ οχι αλλα απο μυαλο σα μυαλο εχετε περισοτερο
απο αντρα ενταξει δεν εχετε σωματικη δυναμη και ειστε καλομαθημενεσ αλλα απο μυαλο εχετε περισσοτερο
αυτο στο υπογραφω
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
..ΕΛΠΙΖΩ...
αν αλλαξεισ παντωσ τον τροπο που επικοινωνεισ θα αλλαξουν κι αυτα που θα σου λενε οι αλλοι
κι ετσι ισωσ να λυθουν τα προβληματα σου γιατι νομιζεισ τωρα εσυ οτι δεν εχεισ δυνατοτητεσ
η δεν εχεισ πετυχει κλπ εγω ενα απο τα προβληματα ειναι ο τροποσ επικοινωνιασ με τουσ αλλουσ
και θελω να τα σκεφτεισ ολα αυτα και να δω την αλλαγη σου γιατι ειμαστε και φιλαρακια
και γιατι ειμαστε κατα των γιατρων και των φαρμακων και οι δυο γι αυτο κανε μια προσπαθεια κι οτι θεσ εδω ειμαι
στα λογια οι γυναικεσ δεν πιανεστε αλλο τωρα αν εχουμε εμεισ τη σωματικη δυναμη κι αυτο μασ δινει αυτοπεποιθηση
κι αλλο αν εχουμε εμπειριεσ που κι αυτο ειναι συν και αλλο αν εχει καποιοσ στυλ που κι αυτο μετραει και αλλο αν εχει κορμι
απο λογια ολοι οι αντρεσ ειναι λαπαδεσ μονο εγω ειμαι ετσι και μερικοι παλιοι στην αγορα οι αλλοι ολοι ειναι για τα αναθεμα
αλλα τελοσ παντων σου προτεινω να γινεισ καλησπερακιασ αλλα εχεισ αυτα τα καθηκοντα
Τον αρθογράφο να κοιτάς...Δεν μας νοιάζει αν φιλοξενείται στην σελίδα της Δρούζα...Δεν είναι δικά της τα άρθρα...Quote:
χαχαχα αννα δρουζα???..αλληθεια τωρα??..
Γενικά οι Έξυπνοι Άνθρωποι έχουν ροπή στις Ψυχικές Ασθένειες πλην Ψυχώσεων-Σχιζοφρένειας.
Δεν ξέρω εσύ αν είσαι στο μέσο όρο ή ανώτερη του μέσου όρου,σου λέω τι λένε τα επιστημονικά δεδομένα.
Πάντως χαζή μια φορά δεν είσαι.
Χελόου ! επειδη είστε εδω και τα λέτε, ηρθα να πω ευχαριστώ, γιατί χθες με βοηθησατε πάρα πολύ στο να κατσω να σκεφτω και να ηρεμήσω. Σας χρωστώ κέρασμα. Καλη συνεχεια και καλή σας νυχτα παιδια.
Υ.Γ. όποιος ασχολείται και διαβάζει πράγματα που δεν γουστάρει ή που τον βασανίζουν είναι μαζοχιστής, μνημόνιο. Εαν δεν σου αρεσει ο τροπος έκφρασης κάποιου, μην τον διαβάζεις. Είναι πολύ απλό. Ένα σωρό θεματα εχει το φορουμ, υπάρχει τουλάχιστον ενα θεμα που να ικανοποιεί τα γούστα σου, βάση πιθανοτήτων. Μην αναγκάζεις όσους θέλουν να διαβάζουν το θέμα, να γίνονται θεατές κακίας και αρνητισμού. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο.
Εγω ρε συ δημιουργω τον αρνητισμο??