Γουαι , εγω τις αγαπω τις γυναικες , δεν εχω προθεση να εκδικηθω καμμια , γιατι να το κανω , τι εχω να κερδισω ?
Printable View
Ποιός θα σου έφταιγε όμως αν σε έκανε ό,τι ήθελε;
Δεν έχω καμια διάθεση να υπερασπιστώ το φύλο μου, άλλωστε κι εγώ τις κράζω ώρες ώρες... :p
Καλύτερα βέβαια να μην έμπλεκες με μια τέτοια για να μην έφτανες και σε αυτό το σημείο...
WhyAlwaysMe?, το πιο σημαντικό είναι να προσέξεις που θα πέσεις. Τι εννοώ. Πες πως βρεις την κοπέλα που θέλεις, κάνετε σχέση. Θα χαρείς υπερβολικά (με το δίκιο σου). Αν κάτι πάει στραβά μετά και χωρίσετε ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, θα σε πάρει απο κάτω πάρα πολύ άσχημα. Έτσι την έχω πατήσει εγώ επειδή υπερενθουσιάστηκα υπερβολικά πάρα πολύ νωρίς, χωρίς να έχω κάνει κάτι με καμία απ'τις 2 κοπέλες (σε διαφορετική χρονική στιγμή) που μου άρεσαν υπερβολικά. Γι'αυτό, είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίσεις καλά την κοπέλα πριν κάνεις οτιδήποτε.
wjsrp,ένα ακόμα θέμα μου είναι ότι θέλω μέχρι το καλοκαίρι να έχω κάνει κάτι,γιατί τότε γίνομαι 22.
Αν εχεις ενα παγκο , μονοζυγο, βαρακια , μπαρα , ναι , εγω σπιτι κανω , απο το 2000, αλλα εχω πολλα βαρη .......παντως μονο τις βασικες ασκησεις κανω , εχω και διζυγο , αλλα το υποβαθρο , το εφτιαξα σε γυμναστηριο , δικο μου παλι , στο γραφειο μου , στο υπογειο , τωρα κανω συντηρηση .............αλλα πρεπει να ομολογησω , οτι εχεις μεγαλυτεριο κινητρο αμα βλεπεις και τους αλλους να κανουν τα ιδια , ασε που μπορει να χρειαστεις ενα σποταρισμα απο καποιον ..........
Kαλε , παλαβωσες ? στα φορτε μου , εκανα 6 ωρες / εβδομαδα , τωρα στην συντηρηση , 4 ωρες /βδομαδα , δεν γινεται γρηγορα ενα αθλητικο σωμα ,εδω και τωρα , θελει τον χτονο του , αλλα μικρος εισαι , εγω αρχισα στα 25 , στα 35 ειχα φτιαξει ενα καλο σωμα , μετα μουχε γινει 2η φυση η γυμναστικη , και συνεχιζω , αν και τον τελευταιο χρονο , ταχω φορτωσει στον κοκκορα , ενας τραυματισμος με κρατησε πισω , εχω υποστει 4-5 τραυματισμους απο βαρη στους μυς , ειναι στο προγραμμα...................... αμα μπορεις και κανεις πανω απο μια ωρα γυμναστικη , σημαινει οτι δεν γυμναζεσαι αρκετα σκληρα , αυτο βαλτο στο μυαλο σου .........παρε και κανα βιβλιο , για μποντυμπιλνιν , η περιδικο , θαμαθεις πολλα , εγω παντα διαβαζα τετοια περιοδικα , ημουν συνδρομητης σε 2 Αμερικανικα , τοτε δεν υπηρχαν Ελληνικα ....................εκτοες φυσικα τωνβ βιβλιων που διαβαζα για αλλα θεματα , ασχετα με γυνμναστικες , δεν μουχε γινει εμμονη ιδεα να φτιαξω μυς , το εκανα με την καρδια μου , μου αρεσε και μου αρεσει , ειναι μια πολυ καλη συνηθεια .........................................
για τον φιλο why always me, εγω σκεφτομουν καιρο μια ατακα που θα μπορω με την πρωτην κουβεντα που θα πω να την κανω να γελασει...Να σε ρωτησω κατι? Μπορεις να μου πεις γιατι εισαι τοσο ομορφη?.......απο εκει και περα αφηνα το θεμα να κυλισει, ρωτουσα φυσικα για το ονομα της, με τι ασχολειται και ετσι. απο εκει και περα προσπαθουσα να εστιασω σε αυτο που ασχολειται ωστε να μου πει περισσοτερα πραγματα... αν και τελευταια πλησιαζα κοριτσια στο ακυρο εκει που καθοταν αλλα εν τελη λιγες παρεμειναν για ωρα συζητόντας!
ΧΑ , ωραιο θεμα ! , να το γυρισουμε σε τροπους να πιασεις κουβεντα σε μια κοπελα !!!!
- Δεν σε ξερω απο καπου , ε ? αλλα ουτε εσυ με ξερεις απο καπου .......οποτε τι κανω εδω ? σε μπερδευω με καπια αλλη , και με μπερδευω μα καποιον αλλον τοτε ............κατσε να ξεμπερδευτουμε ............( συνεχιζεις την κουβεντα , στιο ιδιο μοτιβο ) ....
- Καταπληκτικο αυτο το φορεμα , τοδα στις εκπτωσεις , τσαμπα το δινουν..........( σε κοιταει περιεργα , εσυ σοβαρος , και τελος σκας ενα χαμογελο , λεγοντας οτι κανεις πλακα , και οτι της παει πολυ αυτο το φορεμα ) ...
- Ποιο ειναι τονομα σου ? το δικο μου ειναι ...........εισαι χαρμα οφθαλμων , σε παρακολουθω πολυ ωρα ( τα λες καπως γρηγορα ) και δεν μπορω να σταματησω , σπανιως μου τυχαινει κατι τετοιο , παω παλι στην θεση μου , να συνεχισω να σε παρακολουθω .........( πας δηθεν πισω , αλλα γυρνας ) , και χαμογελωντας λες , κατσε κατι ηθελα να πω , τι ελεγα ......... εκτος αν υπαρχει καποιος στη ζωη σου , οποτε να σταματησω το λογυδριο μου , μην σε ζαλιζω τσαμπα ...........συνεχιζεις ....... ( αυτο θελει αρκετη αυτοπεποιθηση )
- Σε μπαρ .........δεσποινις , τι ποσο πληρωσατε το ποτο σας ? ( παντα β πληθυντικο ) σε κοιταει περιεργα , κανεις μια κινηση και ανοιγεις το ενα μερος το μπουφαν/σακακι σου , δηθεν δειχνοντας κατι ( ενα σημα ) , το ξανακλεινεις , και λες , οικονομικος ελεγχος , ΣΔΟΕ , μπορω να δω την αποδειξη σας ( σοβαρο υφος , πολυ ) , αν την εχει , ρωτας αν αξιζει τα λεφτα του , η αν ειναι ικανοποιημενη απο την ποιοτητα ..........συνεχιζεις την κουβεντα μετα , σε αλλο θεμα , ο αυτοσχεδιασμος ειναι το Α και το Ω ....
Ολα αυτα θελουν ανεση , και αυτοπεποιθηση , και σκοπος ειναι να ελαφρυνεις την ατμοσφαιρα , δεν χρειαζονται απαραιτητως ατακες , αν εισαι ανετος , ενα αστειο παντα χαλαρωνει την ατμοσφαιρα ...............
Σαν παραλλαγη στου menis64 , να σε ρωτησω κατι ? τι στο καλο κανεις εδω ? ηρθες για φωτογραφιση ? η απλως περνας την ωρα σου ? ......κατι απαντα , και λες οτι εισαι χαρμα οφθαλμων , γι αυτο ρωτω , και αυτο που φορας , πεφτει ωραια πανω σου ...... ( η εκφραση χαρμα οφθαλμων μαρεσει ) ........... τα κοπλιμεντα τα ευστοχα , παντα εχουν την τιμητικη τους.........
Αλλες ιδεες ?...........................
Εγώ μια φορά είπα σε μια φίλη μου, "έχεις πολύ όμορφα μάτια" και της χαμογέλασα!! Θα μπορούσε να πιάσει και σε σένα (το καμάκι του ντροπαλού). :D
ps. Η κοπέλα, στο μεταξύ, είναι όντως θεάρα!!
Βρε παλικάρια μου, γιατί δεν τα λέτε απλά; Και μετά λένε ότι οι άντρες δεν το έχουν στο "μπλα μπλα"... :p