Γυναίκες,για μιλήστε:
Σας αρέσουν οι αθλητικοί και γυμνασμένοι τύποι?
Πως θέλετε τους άντρες?Και πως θέλει η γυναίκα τον άντρα?
Printable View
Γυναίκες,για μιλήστε:
Σας αρέσουν οι αθλητικοί και γυμνασμένοι τύποι?
Πως θέλετε τους άντρες?Και πως θέλει η γυναίκα τον άντρα?
Είπες την λέξη κλειδί. Υποψήφια κοπέλα. Ναι, εκεί γίνεται όλο το κακό μ'εμένα. Όταν βλέπω κάποια κοπέλα που μ'αρέσει, αυθόρμητα και υποσυνείδητα την θέλω και την βλέπω αυτόματα σαν υποψήφια κοπέλα. Δεν μπορώ με τίποτα, μα με τίποτα να δω μια υποψήφια γυναίκα σαν μη υποψήφια. Εκεί, μιλάει η ακραία απελπισία μου και το πανίσχυρο συναίσθημα οτι τη θέλω ότι και να γίνει και τσακ, παθαίνω τη μουγκαμάρα. Είναι κάτι πολύ παραπάνω απο κόντρα στο ρεύμα αυτό. Όταν το συνδυάζεις όλο αυτό με οτι είμαι κλειστός, εσωστρεφής, χωρίς λέγειν και αυτοπεποίθηση, αυτόματα αχρηστεύομαι παντελώς.
Ναι, η αλήθεια είναι οτι πολλές τα λένε αυτά περι οτι δεν υπάρχουν άντρες, κλπ. Πιθανών αυτές που τα λένε να μη φταίνε, αλλα πληρώνουν τις αμαρτίες άλλων γυναικών που απορρίπτουν με το παραμικρό κάτι γαμώ τα άτομα κιόλας άντρες με αγενέστατο γεμάτο ξυνίλα τρόπο τους άντρες σε σημείο να τους κάνουν να φοβούνται να βγουν απ'το καβούκι τους ώστε νά'ναι αξιοπρεπείς. Δε σου κρύβω καθόλου οτι ανήκω μέσα σ'αυτή την κατηγορία αυτών των αντρών.
Εντάξει, ούτε εμένα με "τραβάει" ένας εύσωμος (πολύ όμως, δε μιλάμε απλά για ένα "σωσίβιο"), άλλωστε κι εγώ αν ήμουν άντρας, πως να το πω, δε θα με προτιμούσα σε καμία περίπτωση για κοπέλα μου, για φίλη μπορεί, αν και παίζεται πάλι...:p Που θέλω να κατάλήξω με αυτό, ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις από τον άλλον δεδομένου ότι δεν είμαι και εγώ καμιά κουκλάρα. Μου αρέσουν τα αδύνατα σώματα (τα φυσιολογικά, θα έλεγα), αλλά όχι τα γραμμωμενα, από μικρό κορίτσι δε μου άρεσαν.... Δεν είχα ως πρότυπο συντρόφου τον KEN.
Ρε παιδιά,εγώ που δεν αλλάζω την εμφάνιση μου για εμένα,αλλά για τις ωραίες,τι είμαι?
Γιατί να κάνουν το πρώτο βήμα οι γυναίκες ρε παιδιά όταν υπάρχουν άντρες που για να το κάνουν θα το σκεφτούν 100 φορές;
Για να αρέσεις στις κοπέλες, πρέπει πρώτα να αρέσεις στον εαυτό σου (true story)... Ξέρεις πόσες κουκλάρες κυκλοφορούν εκεί έξω με αυτοπεποίθηση υπό του μηδενός και βλέπεις και το τελευταίο σούργελο να κυκλοφορεί με παίδαρους και σου έρχεται να βγάλεις τα μάτια με τα χέρια σου από την αγανάκτηση. Σούργελα όχι τόσο από άποψη εμφάνισης, περισσότερο από άποψη συμπεριφοράς.