Originally Posted by
NickosDark
Χριστος ανεστη κατ'αρχας :).
Treasure θα ηθελα να ρωτησω εαν στο σημειο που γραφεις για τους αγωνες μπερδευτηκες και τα γραφεις αναποδα η οντως εννοεις σαν δευτερο τελικα την καθημερινοτητα, αφενος.
Αφετερου εχεις δικιο απολυτο και προσπαθω να βλεπω τα πραγματα πιο αισιοδοξα και μεσα στο σπιτι και εξω οσο γινεται. Λεω να παρω ενα ποδηλατακι να κανω βολτες οποτε εχω χρονο, τουλαχιστον μεχρι να το παρω αποφαση να ξανα ξεκινησω γυμναστηριο. Τωρα για τα ιεκ δεν με ικανοποιει σαν ιδεα και για ιδιωτικη σχολη, λεφτα για την ωρα δεν υπαρχουν...
Για τις φιλιες μου ειλικρινα το σκεφτομαι αλλα δεν καταληγω καπου οποτε για την ωρα το αφηνω στην ακρη και θα ασχοληθω οταν και εαν υπαρχουν χειροπιαστα στοιχεια (δηλαδη να παθαινω κρισεις εαν βρισκομαι μονο με το χ ατομο), γιατι κακα τα ψεματα με πολυ κοσμο τα εχω μαζεμενα αλλα ειναι το δικο μου σκεπτικο το θεμα και οχι δικο τους το λαθος...
Βγηκα και εξω σημερα πιο αισιοδοξα, με πιασαν καποια στιγμη αλλα τα αγνοησα, μετα φροντισε να με κατακλησει για τα καλα για κανα 10λεπτο...Μετα εφυγαν τα ψυχοσωματικα του πανικου και ειχα απλα ενα τρομερο συναισθημα εγκλοβισμου... Δεν μ'αρεσε εκει που ημουν, με το που φυγαμε ενιωθα μια χαρα και ειχα τσακιρ κεφι... Αρχιζω να μην τις φοβαμαι τοσο, οταν ειμαι καλα τουλαχιστον. Την επομενη φορα εαν με πιασει θελω να κατσω κατω και να δω τι συμβαινει μεσα στο κεφαλι μου εκεινη την ωρα. Μονο τοτε θα εχει ουσιαστικο νοημα θεωρω... Για τα υπολοιπα κανω αυτο που μου ειπε και η ψυχολογος και δεν ασχολουμαι... Ουτε με παλμους ουτε με πιεσομετρα ουτε με τιποτα... Θα κλεισω και ενα ραντεβου παλι σε νευρολογο για ηλεκτρομυογραφημα να μου φυγει εντελως η ιδεα...